Adverteren NRC

  • NRC Handelsblad
  • Diverse subedities
  • Hoogopgeleide lezers
adverteren nrc
nrc mediahuis

Wil jij adverteren in NRC?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NRC heeft doordeweeks gemiddeld bijna 365.000 lezers per uitgave, in het weekend is het aantal lezers nog veel hoger, namelijk bijna 600.000.

Kosten en tarieven adverteren NRC

De kosten en tarieven voor adverteren in NRC zijn afhankelijk van je wensen. Allereerst is er een onderscheid tussen commerciële advertenties, personeelsadvertenties en familieberichten.

Voor een personeelsadvertenties betaal je net iets meer dan voor een commerciële advertentie. De kosten voor het plaatsen van een familiebericht liggen een stuk lager.

Kosten commerciële- en personeelsadvertenties in NRC

In onderstaande tabel een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een commerciële of personeelsadvertentie in de hoofdeditie.

Kosten adverteren NRC  Commerciële advertenties Personeelsadvertenties
2/1 pagina vanaf €45.500,- vanaf €55.000,-
1/1 pagina vanaf €29.000,- vanaf €35.000,-
1/2 pagina vanaf €18.000,- vanaf €22.500,-
3/7 pagina vanaf €15.500,- vanaf €16.500,-
1/4 pagina vanaf €9.000,- vanaf €11.500,-
1/8 pagina vanaf €4.500,- vanaf €5.500,-

Let op: Neem voor de actuele tarieven contact met ons op, tarieven kunnen afwijken in bepaalde periodes i.v.m. vraag en aanbod.

Naast het plaatsen van een advertentie in de hoofdeditie die verschijnt in heel Nederland is het ook mogelijk om een advertentie te plaatsen in een van de twee extra katernen, deze verschijnen eenmaal per week op zaterdag:

  • NRC Handelsblad Amsterdam
  • NRC Handelsblad Rotterdam

Wat is de doelgroep van NRC?

Dit dagblad staat al meer dan 50 jaar bekend als de landelijke onafhankelijke kwaliteitskrant voor de hoogopgeleide, koopkrachtige lezer die in staat is zelf een mening te vormen over wat er gebeurt in de wereld, maar die daarvoor wel goed onderbouwd geïnformeerd wil worden. Het is de krant voor de nieuwe generatie.

NRC Handelsblad Amsterdam

NRC in Amsterdam en omgeving heeft wekelijks een extra bijlage: NRC Handelsblad Amsterdam. Dit katern biedt iedere dag het laatste sport- en ander nieuws uit de omgeving. Het katern bestaat uit acht pagina's voorzien van kwaliteitsjournalistiek over meer lokale onderwerpen.

De Amsterdamse bijlage verschijnt in: Amstelveen, Amsterdam, Blaricum, De Ronde Venen, Gooise Meren, Haarlem, Hilversum, Huizen, Laren, Stichtse Vecht en Uithoorn.

NRC Handelsblad Rotterdam

De Rotterdam katern bestaat ook uit acht pagina's waarin de inwoners van Rotterdam – enkel en alleen Rotterdam – worden voorzien van het laatste nieuws uit de regio Rotterdam.

Bereik dagblad NRC

Het dagblad heeft doordeweeks gemiddeld bijna 365.000 lezers per uitgave, in het weekend is het aantal lezers nog veel hoger, namelijk bijna 600.000.

Wil jij ook adverteren bij NRC Media?

Wil jij adverteren in NRC? Neem dan contact met ons op via 020 210 1770 of stuur een bericht naar info@onemedia.nl. Vaak kan jij via ons profiteren van aantrekkelijke kortingen. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden.