Bedrijfsfilm laten maken in Zwolle

Het ontwikkelen van creatieve videocampagnes voor televisie én online is voor ONE MEDIA core business. Een bedrijfsfilm laten maken in Zwolle kan al voor €995. ONE MEDIA is het betaalbare reclamebureau voor jouw animatiefilm of productvideo.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? ONE MEDIA is hét Zwolse productiebedrijf om jouw verhaal effectief in beeld te brengen voor een betaalbare prijs. Al honderden opdrachtgevers in de provincie Overijssel lieten bij ons in de afgelopen jaren een bedrijfsfilm maken, waardoor we originele en bovenal effectieve formats in huis hebben voor bijna iedere branche.

Bedrijfsfilm maken Zwolle

Een bedrijfsfilm is bij uitstek geschikt om jouw bedrijf lokaal in Zwolle te promoten via Facebook, LinkedIn of uiteraard je eigen bedrijfswebsite. Daarnaast werk je met een bedrijfsfilm aan die eerste goede indruk, wat direct een zeer professionele uitstraling geeft.

bedrijfsfilm maken

Aangezien One Media een full service videoproductie huis is, kun je ook direct bij ons terecht voor het laten maken van een promotiefilm. Zo kun je met je bedrijfsfilm een algemene indruk geven van je bedrijf, en met een promotiefilm of animatiefilm meer inzoomen in een product of service.

Bedrijfsfilm laten maken

De meeste Zwolse bedrijven willen niet ieder jaar weer een nieuwe bedrijfsfilm laten maken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Onze video editors zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm voor langere tijd actueel is. Bijvoorbeeld door elementen uit beeld weg te laten die zeer snel verouderen, zoals mobiele telefoons en gadgets.

bedrijfsfilm laten maken

Verder is het belangrijk om bedrijfsfilms door ‘de doelgroep’ te laten produceren. Een twintigjarig video maker is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een aftermovie van een evenement, maar voor een zakelijke video met een ouder publiek minder. Daarnaast komt een groot deel van ons filmteam uit Zwolle, waardoor we besparen op de reiskosten en altijd een authentieke en goedkope bedrijfsfilm kunnen laten produceren van een hoge kwaliteit.

Bedrijfsfilm kosten & prijzen

Wat wij na duizenden films hebben geleerd, is dat niet één wens hetzelfde is. Daarom wordt onze een bedrijfsfilm offerte altijd eerst afgestemd op uw wensen en budget. Soms moet er veel in beeld komen, maar is er weinig budget. Dan is het fijn om te weten dat bij ons een bedrijfsfilm laten maken altijd mogelijk is, met schappelijke prijzen vanaf €995.

Voor bedrijven uit Zwolle die echt werk willen maken van de eindeloze mogelijkheden met video tegen lage bedrijfsfilm kosten, bieden wij ook een totaaloplossing aan voor branded content via social media, inclusief op maat gemaakte videostrategie. Zo vertel je met een bedrijfsfilm het verhaal achter je bedrijf, leg je met een uitlegfilm of promotiefilm jouw product of service uit. Alles is mogelijk.

voorbeeld bedrijfsfilm kosten

Offerte videoproductie Zwolle

Logischerwijs gaan de productiekosten fors naar beneden wanneer je meerdere video’s in één kee afneemt. Daarom is een volledig videopakket vaak ook voordeliger dan je denkt. Op die manier maak je als lokaal bedrijf uit Zwolle, optimaal gebruik van de verschillende touchpoints van jouw klanten die zich wellicht ook elders in Nederland bevinden.

Nieuwsgierig geworden worden wat een bedrijfsfilm laten maken kost bij ons en wat de korting is bij de afname van meerdere video’s in onze scherp geprijsde video pakketten? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat, of vraag onze actuele prijslijst aan.

Welke video's produceren wij?

Voor One Media het produceren van bedrijfsvideo een core-business. Of dit nu een kleine documentaire is bij jou op de werkvloer in Zwolle, een infomercial is via de regionale televisie in de provincie Overijssel, een prikkelende commercial voor op sociale media of schitterende animatiefilms om een probleem of oplossing te schetsen.

Het productieproces van One Media us simpel. Onze video consultant zet een brainstorm op, en legt na het sparren enkele script ideeën met voice-over suggesties aan je voor. Kortom, met ons als videobureau heb je direct de juiste video expert te pakken. Voor een commercial die moet verkopen of prachtige cinematografie die mag prikkelen.