2D animatie laten maken

Wil jij een 2D animatie laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

2d animatie laten maken
2d uitleganimatie

2D animatie laten maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze ervaren animatoren hebben talloze 2D animaties en 2D uitleganimaties gemaakt voor allerlei bedrijven, van start-ups tot multinationals, van commerciële bedrijven tot goede doelen.

Animation can explain whatever the mind of man can conceive. – Walt Disney

Productieproces 2D animatie

Het productieproces van het laten maken van een 2D animatie verloopt niet anders dan bij andere videos.

Creatieve sessie

We beginnen met een creatieve sessie, tijdens een creatieve sessie proberen we het idee en de doelstelling om te toveren tot een concrete boodschap voor je animatie.

Uitwerken draaiboek / storyboard

Op basis van alles wat besproken is tijdens de creatieve sessie tekenen wij een storyboard zodat je een idee krijgt van hoe de 2D animatie er uit zal gaan zien. Na akkoord op het storyboard zullen we het draaiboek uitwerken.

Het draaiboek en storyboard samen kun je zien als het definitieve ontwerp van je animatie. Het maakt duidelijk hoe het eruitziet, maar ook welke (indien van toepassing) tekst de voice-over zal vertellen.

Productie

Op het moment dat de klant akkoord heeft gegeven op bovenstaande onderdelen gaat het animeren beginnen. Het statische storyboard wordt omgetoverd tot een 2D animatie met voice-over.

Feedback en correctie rondes

Je kunt de eerste versie van je 2D animatie binnen enkele dagen na akkoord op het draaiboek / storyboard verwachten. Bij deze versie staan nog geen puntjes op de i, maar bevat natuurlijk wel de animatie en de voice-over.

De klant heeft de mogelijkheid feedback te geven welke natuurlijk zonder extra kosten wordt verwerkt. Op het moment dat de klant tevreden is met het resultaat is het tijd voor de afrondende fase.

Oplevering 2D animatie

En dan is het moment dat de 2D animatie wordt opgeleverd. Het eindproduct, met achtergrondmuziek, met geluidseffecten, en andere special effects. Precies zoals afgesproken.

2D animatie laten maken kosten

De kosten van het laten maken van een 2D animatie variëren, wij kunnen echter 2D animaties maken vanaf €2.500,- budget.

2D animatie laten maken kosten 2D animatie prijs Meerkosten voice over
2D animatie standaard vanaf €2.500,- €189,-
2D animatie standaard + vanaf €4.500,- €189,-
2D animatie maatwerk vanaf €6.500,- €189,-

Let op: bovenstaande prijzen zijn ter indicatie. Op basis van jouw specifieke wensen wat betreft de animatie zullen wij een offerte op maat maken. Hierdoor kunnen de productiekosten hoger of lager uitvallen.

Cartoons laten maken

2D animaties zijn een van de meest voorkomende soorten animatie. Waarbij cartoons laten maken tot de populairste vorm binnen 2D animaties behoort.

Cartoons worden voor allerlei zaken ingezet, onder andere als mascotte, op promotiemateriaal, in advertenties, in kinderboeken en als redactionele illustratie.

Wat is een 2D animatie?

Misschien las je dit artikel maar is het je toch niet helemaal duidelijk wat een 2D animatie is.

Een 2D, of tweedimensionale animatie, is een combinatie van artistieke techniek en mediadesign die de illusie van beweging creëert in een tweedimensionale omgeving. Door afzonderlijke tekeningen aan elkaar te koppelen, lijkt het alsof karakters, achtergronden en objecten bewegen. Dit wordt vaak gedaan voor animatiefilms en televisie, maar het wordt ook in videogames,op websites, mobiele apps en in advertenties.

Wil jij een 2D animatie laten maken?

Wij helpen je graag verder, neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan via info@onemedia.nl of 020 210 1770.