Mediabureau Hilversum

Welkom bij One Media. Het Hilversumse mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar!

 • Beproefde mediastrategieën
 • 35+ ervaren mediaspecialisten
 • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau Hilversum alle onmisbare bouwstenen in Noord-Holland die jouw merk nodig heeft, van mediastrategie tot media-inkoop. Of je landelijk op televisie wilt adverteren, op bekende regionale radiozenders of via lokale influencers: One Media weet hoe jouw doelgroep wordt bereikt tegen scherpe mediatarieven. Dát is onze specialiteit, en bewijzen we dagelijks voor vele mooie merken, groot en klein.

Wat kan het team van One Media voor je doen?

Ons Hilversumse mediabureau helpt adverteerders op het gebied van creatie en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder creativiteit, en creativiteit is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt tegen een betaalbaar tarief.

mediabureau hilversum

Een goed én betaalbaar bureau uit Hilversum

One Media werkt voor veel middelgrote bedrijven, waaronder webshops met een landelijk publiek of sterke spelers in de regio. Adverteerders die misschien niet over een ‘Coca-Cola mediabudget’ beschikken, maar wél een groot podium kunnen gebruiken. Doordat wij al 20 jaar in de markt opereren, kennen wij als geen ander alle geitenpaadjes in het medialandschap. Hierdoor wordt voor de meeste adverteerders zelfs buitenreclame, tv-reclame of radioreclame bereikbaar.

Ons Hilversumse mediabureau helpt ondernemers op het gebied van creatie en media-inkoop.

Wat zijn de voordelen van fullservice media, communicatie en marketing bureaus?

De meeste adverteerders zijn het beste af met full-service mediabureaus. Hierdoor hoef je niet te schakelen met verschillende mediabureaus, maar kun je jouw vraagstuk bij één bureau neerleggen. Hierdoor ben je ook veel flexibeler met je media-inzet. Soms vraagt een campagne om een sterke radiospot, en de andere keer om een creatieve social media campagne. One Media heeft als full-service bureau alle specialisten in huis.

Top 10 media typen bij klanten in Hilversum

Ieder jaar komen er weer nieuwe media bij, zeker op online gebied gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Onze consultants bekijken of een mediumtype de kritische massa inmiddels bereikt, en hoe kosteneffectief een medium is. Hieronder een top-10 van de meest populaire media bij onze adverteerders.

 1. Direct marketing (offline)
 2. Billboard reclame
 3. E-mail marketing
 4. Radioreclame
 5. TV-reclame
 6. Facebook advertising
 7. LinkedIn advertising
 8. Influencer marketing
 9. Adverteren in de krant
 10. Advertising op lokale sites

Maak een afspraak online of in Hilversum

Ieder jaar wordt het werk van ons Hilversumse mediabureau complexer. Maar ook leuker! Leuker, omdat we weer een nieuwe slimme manier hebben gevonden om jou als adverteerder voordelig in de schijnwerpers te zetten in de gewenste doelgroep. Benieuwd naar onze ideeën over media en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

media, bureau

Veelgestelde vragen

+ Hoe weet ik of jullie het juiste reclamebureau in Noord-Holland is om mijn bedrijf naar een hoger niveau te brengen met media, marketing en communicatie?

– Wij zijn van mening dat een reclamebureau een verlengstuk moet zijn van je eigen team. Kies je ons, dan streven wij ernaar deze functie als bureau te vervullen en is het van groot belang dat het klikt. Op basis van teksten op een website is dit misschien moeilijk in te schatten daarom vinden wij het altijd prettig om voordat we tot zaken overgaan eerst kennis te maken. Dit kan telefonisch maar mag ook altijd bij ons op kantoor. 

Overige diensten mediabureau One Media Hilversum

One Media is een full service media / bureau in Hilversum. Wij adviseren merken op het gebied van diverse online media en digital advertising, social media marketing, branding, e-mail, webdesign, influencer marketing, doelgroep marketing, radio, podcasts, bloggers, adverteren, SEO (zoekmachine), Google Analytics, reclame en buitenreclame, native advertising, motion graphics, display advertising, visueel designer Pinterest, LinkedIn, Instagram, YouTube, public engagement, data, consumentengedrag. Omnichannel denken zit in onze natuur. Meer weten of een second opinion aanvragen? Mail olivier@onemedia.nl voor strategische vraagstukken of info@onemedia.nl voor meer algemene vragen.

Meer informatie of een gratis offerte?

De specialisten van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.