Mediabureau Utrecht

Welkom bij One Media. Het Utrechtse mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

 • Beproefde mediastrategieën
 • 35 ervaren mediaspecialisten
 • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau Utrecht alle onmisbare bouwstenen die jouw merk nodig heeft, van mediastrategie tot media-inkoop. Of je landelijk op televisie wilt adverteren, op bekende regionale radiozenders of via lokale influencers: One Media weet hoe jouw doelgroep wordt bereikt tegen de scherpe mediatarieven. Dát is onze specialiteit, en bewijzen we dagelijks voor vele mooie merken, groot en klein.

Wat kan ons Utrechtse mediabureau voor je doen?

Ons Utrechtse mediabureau helpt adverteerders op het gebied van creatie en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder creativiteit, en creativiteit is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt tegen een betaalbaar tarief.

mediabureau Utrecht

Een goed én betaalbaar mediabureau uit Utrecht

One Media werkt voor veel middelgrote bedrijven, waaronder webshops met een landelijk publiek of sterke spelers in de regio Utrecht. Adverteerders die misschien niet over een ‘Coca-Cola mediabudget’ beschikken, maar wél een groot podium kunnen gebruiken. Doordat wij al 20 jaar in de markt opereren, kennen wij als geen ander alle geitenpaadjes in het medialandschap. Hierdoor wordt voor de meeste adverteerders zelfs buitenreclame, tv-reclame of radioreclame bereikbaar.

Ons Utrechtse mediabureau helpt ondernemers op het gebied van creatie en media-inkoop.

Wat zijn de voordelen van full-service mediabureaus?

De meeste adverteerders zijn het beste af met full-service mediabureaus. Hierdoor hoef je niet te schakelen met verschillende media bureaus, maar kun je jouw vraagstuk bij één bureau neerleggen. Hierdoor ben je ook veel flexibeler met je media-inzet. Want soms vraagt een campagne een sterke radiospot, en de andere keer een creatieve social media campagne. One Media heeft als full-service bureau alle consultants in huis.

Top 10 media typen bij adverteerders in Utrecht

Ieder jaar komen er weer nieuwe bereiksmedia bij, zeker op social media gebied gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Onze consultants bekijken of een mediumtype de kritische massa inmiddels bereikt, en hoe kosteneffectief een medium is. Hieronder een top-10 van de meest populaire media bij onze adverteerders.

 1. TV-reclame
 2. Radioreclame
 3. Billboard reclame
 4. Facebook advertising
 5. Influencer marketing
 6. Adverteren in de krant
 7. LinkedIn advertising
 8. E-mail marketing
 9. Advertising op lokale sites
 10. Direct marketing (offline)

Maak een afspraak online of in Utrecht

Ieder jaar wordt het werk van een Utrechts mediabureau complexer. Maar ook leuker! Leuker, omdat we weer een nieuwe slimme manier hebben gevonden om jou als adverteerder voordelig in de schijnwerpers te zetten in de gewenste doelgroep. Benieuwd naar onze ideeën over media en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op een offerte voor jouw mediaplan.

One Media is als fullservice media consultant de marktleider in haar vakgebied. Wij adviseren merken op het gebied van radio, televisie, Google Analytics, communicatie, webcare, public relations, Instagram & TikTok marketing, marktonderzoek (luister en kijkcijfers) maar ook in recruitment voor een marketeer. Omnichannel denken voor je advertentie is ons dus niet vreemd. Meer weten of een second opinion aanvragen? Ons adviesbureau helpt je graag verder met (online) marketing in Zuid-Holland. Mail olivier@onemedia.nl voor mediastrategische vraagstukken of info@onemedia.nl voor meer algemene vragen.

Meer informatie of een gratis offerte?

De specialisten van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.