Vliegtuig met spandoek

vliegtuig met spandoek
reclamevliegtuig

Vliegtuig met spandoek inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vliegtuig met spandoek is wat ons betreft een ondergewaardeerde manier om een reclame- of ander type boodschap over te brengen.

Luchtreclame wordt door nagenoeg iedereen opgemerkt, en een groot deel van de bereikte personen kan zich zelfs een tijd later de exacte boodschap van de sleepreclame herinneren.

Vliegtuig met spandoek prijs

In onderstaande tabel vind je een prijsindicatie voor een vliegtuig met spandoek. Zoals je ziet zijn de kosten per uur. Hoe meer uur je achter elkaar inzet, hoe goedkoper het uurtarief.

Vliegtuig met spandoek prijs Per uur ex. BTW Per jaar ex. BTW
1 uur €325,- €325,-
2 uur €275,- €275,-
> 5 uur €250,- €225,-
> 10 uur €225,- €200,-

Let op: Deze prijzen zijn slechts ter indicatie, neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Vliegtuig met spandoek huren

Wil jij een vliegtuig met spandoek huren? Dan huur je dit inclusief vliegtuig, piloot en de banner. Het is ook mogelijk om verschillende vliegtuigen tegelijkertijd te laten vliegen met dezelfde of verschillende boodschappen. Zo kun je binnen enkele uren een enorm bereik genereren.

Vliegtuig met banner

Met een vliegtuig met banner val je op. Het is de origineelste manier van buitenreclame en ook nog eens effectief. Juist omdat het zo opvalt.

Ook jij hebt ongetwijfeld wel eens een van onze vliegtuigen zien vliegen, misschien kun je je zelfs de boodschap nog herinneren. Dat is het effect van luchtreclame heeft. De kans dat je doelgroep de boodschap na een dag, week of zelfs een maand nog herinnert is vele malen hoger in vergelijking met andere typen reclame.

Vliegtuig met banner huren

Wil jij een vliegtuig met banner huren? Om op een zomerse dag langs het strand te vliegen, over een evenement, festival of langs de snelwegen? Wij horen het graag.

Vliegtuig met tekst

Een vliegtuig met tekst kunnen wij in principe over heel Nederland laten vliegen. Op basis van de locatie waar jij gezien wil worden kiezen wij het dichtstbijzijnde vliegveld. Zo weet jij zeker dat jij de juiste prijs betaalt.

Spandoek vliegtuig

Het laten maken van het spandoek zit bij de prijs inbegrepen. Uiteraard zitten er wel bepaalde mogelijkheden en onmogelijkheden aan de tekst op het spandoek. Maar je kunt er van uitgaan dat wij er altijd voor zorgen dat je boodschap goed leesbaar is en indien gewenst kan een logo toegevoegd worden.

Vliegtuig sleepreclame

Ben jij klaar om een vliegtuig met spandoek of misschien zelfs vliegtuigen met spandoeken in te zetten? Of ben je benieuwd naar het bereik wat je kunt genereren? Wil je de kosten versus opbrengsten vergelijken met de kanalen die je op dit moment inzet? Bel ons op 020 210 1770 of mail naar info@onemedia.nl