Diensten

One Media is één van de weinige écht full-service marketingbureaus, waar je met al je met alle creatieve en strategische vragen terecht kunt. Wij hebben alles in huis om jouw campagne te bedenken, op te zetten en uit te zenden. En op zo'n manier dat je nog geld bespaart ook.

Marketing, media én reclamebureau

reclamebureau team

Marketingbureau

Als marketingbureau bevinden we ons op het snijvlak van creativiteit, technologie en data. Wij helpen bedrijven met het bouwen en versnellen van zowel offline als online activiteiten.

We combineren het ouderwets vertellen van creatieve verhalen met de nieuwste marketingtechnologieën, en altijd ondersteund door de laatste insights van ons in-house mediabureau.

Contact

marketingbureau

Mediabureau

Het verbinden van je boodschap met de juiste persoon blijft de mooiste uitdaging. Op basis van jouw wensen en inzichten uit onze analyses, komen we tot een tailor-made mediaplan.

Ervaren mediaspecialisten kijken bijvoorbeeld welke zenders, titels of websites het beste bij jouw campagne aansluiten. We doen dit door de kosten van bereik en contacten te vergelijken.

Contact

marketingbureau team

Reclamebureau

Creatie en strategie gaan bij One Media al bijna 20 jaar hand in hand. Zij hebben elkaar in 2002 bij ons reclamebureau gevonden in hun liefde voor heldere en impactvolle reclame.

Omdat ons creatieve team bestaat uit gespecialiseerde reclamemakers, maken we zowel aansprekende tv-campagnes, online campagnes als influencer marketing campagnes.

Contact

mediabureau team

Productiebureau

We weten allemaal dat alleen zenden slecht werkt. Moderne consumenten accepteren alleen nog maar ‘reclame’ die hen inspireert, vermaakt of verder helpt. Gelukkig maar.

Wij nemen de consument als vertrekpunt bij het maken van content. Het resultaat kan een likable social media post zijn, een prachtige animatiefilm of een effectieve commercial.

Contact