3D animatie laten maken

 • 2D en 3D animaties
 • Bedrijfsanimaties
 • Explanimation & stop motion
3d animatie laten maken
animatie consultant

3D animatie laten maken?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij een ingewikkelde boodschap overbrengen aan je doelgroep? Dan kan een 3D animatie uitkomst bieden. Ongeacht in welke branche je actief bent of wat het exacte doel van je 3D-animatie is.

Inmiddels hebben onze animatie experts 3D animaties gemaakt voor reclame- en marketingdoeleinden maar ook voor opleidingsdoeleinden en branding.

Het maakt niet uit of je de animatie al helemaal uitgedacht hebt of nog in de oriënterende fase zit, onze animatie experts vertellen je in dit artikel alles over het proces en de kosten wanneer je een animatie video laat maken.

3D animatie laten maken kosten

De kosten van het laten maken van een 3D animatie variëren, wij kunnen echter 3D animaties maken vanaf een budget van €2.500,-.

3D animatie laten maken kosten 3D animatie prijs Meerkosten voice over
3D animatie standaard  vanaf €2.500,- €189,-
3D animatie standaard +  vanaf €4.500,- €189,-
3D animatie maatwerk  vanaf €6.500,- €189,-

Let op: bovenstaande prijzen zijn een indicatie. Op basis van jouw specifieke wensen wat betreft de animatie zullen wij een offerte op maat maken. Liever een stop motion laten maken?

Productieproces 3D animatie laten maken

 • Copy; elke video begint met een idee. Op basis van een briefing ingevuld door de klant schrijven wij het idee uit in tekst. En de tekst vervolgens in een geschikte tekst voor de voice-over.
 • Beeld suggestie; ter ondersteuning van de copy doen wij een aantal beeld suggesties. Ook deze zijn uitgeschreven in tekst. De beeld suggesties zijn op basis van de wensen van de klant. Vooraf bespreken we welke stijl aansluit bij jouw huisstijl maar ook bij het doel van de video.
 • Statisch animeren; in deze stap animeren we de eerste scène van de animatie video in 1 tot 3 stijlen die de klant eerder heeft gekozen. Het animeren is hier nog statisch, dus niet bewegend. Je krijgt echter wel al een duidelijk beeld van hoe de video uiteindelijk gaat worden.
 • Storyboard; nadat de klant een keuze heeft gemaakt voor de stijl tekenen wij het hele storyboard uit, ook hierop vragen wij akkoord van de klant.
 • Voice-over; 9 van de 10 3D animaties worden ondersteund met een voice-over, samen kiezen we een geschikte stem.
 • Bewegend animeren; op basis van het storyboard animeren we de gehele animatie. Dit keer in bewegend beeld. Ook voegen we hier de voice-over toe. Bijna klaar dus!
 • Sound-effects; de puntjes op de i.

3D animatie bedrijf

Onze animatiestudio biedt een breed scala aan diensten met betrekking tot het maken en ontwikkelen van animaties, voor talloze doelen. Waaronder het maken van 2D en 3D animaties, bedrijfsanimatie en explanimation.

2D animatie laten maken

2D animaties kunnen voor meerdere doelen worden ingezet, van het ontwikkelen van eenvoudige en leuk geanimeerde afbeeldingen voor amusement doeleinden tot het maken van informatieve 2D uitleg animaties die kunnen worden ingezet in digitale marketing campagnes of ter promotie van een zakelijk evenement. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze animatiestudio helpt je graag bij het maken van een 2D animatie om je te helpen jouw boodschap op een duidelijke en aantrekkelijke manier over te brengen.

3D productanimatie laten maken

3D animaties kunnen op diverse manieren ingezet worden, waaronder als advertentie of TV commercial, om vastgoedplannen en architecturale ontwerpen uit te beelden, in de vorm van uitlegvideo’s ter ondersteuning van leerstof, en vele andere dingen. Wil jij een 3D productanimatie laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gifjes laten maken

Gifjes zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen, wil jij een Gifje laten maken? Ook dan ben je bij onze studio aan het juiste adres. Net als bij het laten maken van animaties zullen we eerst een statisch ontwerp presenteren voordat we – na akkoord – vol enthousiasme het beeld bewegend gaan maken. Gifjes zijn leuk om te delen op je website, in e-mails en vergeet vooral je sociale media kanalen niet.

3D animatie laten maken?

Wil jij een 3D film te laten maken? Kies dan voor One Media, wij hebben alle expertise in huis om in dit digitale tijdperk een animatiefilm te maken voor ieder product en voor iedere doelgroep. Bel ons gerust eens op voor meer informatie of om te sparren.

Door de juiste combi van script, visualisatie en illustratie (visual design / artwork), audio, voice over, muziek, geluidseffecten, sound design, techniek, vormgeving & animaties en visualisaties leveren wij altijd een kwalitatieve 3D animatiefilm af. Inzetbaar op een (online) platform naar keuze, bijvoorbeeld YouTube (video advertising), Google, Facebook of Instagram.

Soms wordt er gedacht dat je na één keer een workshop gevolgd te hebben animator bent. Helaas is het niet zo simpel, een goede animator kent niet alleen de filosofie en het productieproces maar ook het pallet aan mogelijkheden.

Animatiestudio

Om een animatie te maken, of dat nu een 2D of 3D animatie is, is een animatiestudio met de juiste spullen essentieel. Wij vinden het belangrijk dat al onze animaties van hoge kwaliteit zijn, wij hebben daarom een eigen animatiestudio (studio 3D) met professionele apparatuur en dat zie je in het eindresultaat.

Bewegende beelden zijn stukjes animatie of digitale beelden die de illusie van beweging of rotatie wekken, en worden meestal gecombineerd met audio voor gebruik in multimedia projecten. Dit kan zijn in de vorm van een standaard animatie, maar ook ook middels een whiteboard animation of motion graphics.

Geen animatie maar bedrijfsfilm laten maken?

Naast animaties video’s ben je bij ons ook aan het juiste adres om een bedrijfsfilm te laten maken, het laten maken van een bedrijfsfilm vs. animatie is in de meeste gevallen goedkoper omdat het in de regel een stuk minder arbeidsintensief is. Bel voor meer informatie 020 210 1770 of mail naar info@onemedia.nl

Zijn 3D animaties geschikt voor ieder bedrijf?

3D animaties worden voor tal van doeleinden en door allerlei typen bedrijven ingezet. Bedrijven in de tech industry, installation, raw materials, chemistry, digital art en meer. De standaard animatie (soms zelfs analoog) maar ook de interactieve animatie wint aan terrein, het is een investering maar communiceren met het brein door middel van interactie biedt nieuwe dimensies.

Enkele voorbeelden: Quooker, Aerox, Tuc, Dubai Mall, EDO, Fokker, Edorado, Viavac, Andritz, Prinses Beatrix Spierfonds, Bigfish, Alphatronics, Thales en Cirex.