influencer marketing agency Nederland

Influencer marketing agency

Ontvang nú onze offerte

Iedere online marketeer heeft het erover: influencers. Maar als je voor het eerst gaat werken met influencers kan het lastig zijn om te starten. Want welke influencer marketing agencies passen bij jouw product of dienst? Wat zijn de vragen die gesteld moeten worden? En op welke wijze integreer je influencer marketing aan je bestaande marketingstrategie?

Dat is waar de influencer agency One Media jou bij helpt!

Relevante influencers én volgers

Wij zetten jouw merk in de spotlights bij de juiste social influencers. Relevante influencers én relevante volgers, daar is het waar het om draait in ons werk. De jarenlange ervaring (sinds 2012) op dit gebied, komt dan ook goed van pas. Sinds de opkomst van fashion en beauty / make-up bloggers zijn wij al actief met influencer marketing, waarbij de blogger van toen inmiddels vaak wordt vervangen door een vlogger op YouTube.

Influencer Marketing Agency Amsterdam

One Media maakt als Influencer Marketing Agency Amsterdam dagelijks creatieve influencer campagnes, inclusief een uitgekiende strategie tot campagne management. Want het zijn van een media-strateeg zit in ons DNA. Het verbinden van de juiste influencers aan merken is onze missie. Brand ambassadors met de juiste content link & engagement voor iedere branche.

De persoonlijke banden die wij met de influencers hebben opgebouwd is een andere belangrijke USP. Zo komen wij dichtbij de influencer en weten we als geen ander welke content het beste matched voor zowel de opdrachtgever als de influencer zelf. Met de grootste kans op authentieke en effectieve branded content.

influencer marketing agency Amsterdam

One Media weet welke Instagram influencers bij jouw merk passen, en onze content marketeers helpen een spitsvondige brand story te vertellen. Zo creëren wij maximale betrokkenheid in exact de doelgroep waar je wilt zijn. Wij waren één van de eerste influencer bureaus die de focus verschoof van bereik naar betrokkenheid en kwaliteit van de content.

Facebook, Instagram, YouTube, TikTok & LinkedIn

De marketing services van onze influencer agency omvat paid en free campagnes op Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIn en in (steeds) mindere mate Snapchat. Al deze influencer platforms hebben één ding gemeen: de juiste combinatie van bekende influencers en micro influencers is de enige manier om op een authentieke manier bekendheid voor een brand, product of dienst te veroorzaken.

Zoals gezegd is voor een effectieve influencer marketing campagne van belang dat er een goede match is en de juiste analytics wordt gemonitord. Zo zijn er bijvoorbeeld in de beauty en lifestyle branche vele influencers te vinden, waarbij met goed vooronderzoek en een uitgekiende strategie influencer marketing interessant is voor ieder merk.

influencer netwerk

Waarom influencer bereik niet leidend is? Dat zit zo. Succesvolle Instagram influencers hebben behalve veel volgers ook veel betrokken volgers. Zij nemen het oordeel van hun favoriete influencer serieus. Sterker nog, vaak wordt dit oordeel ook opgevolgd. Mediabureaus weten dat steeds meer consumenten bestand zijn tegen traditionele reclame. Creatieve content gecomibineerd met de juiste influencers weet echter wel indruk te maken.

Waarom kiezen voor ons influencer netwerk?

Misschien leeft de gedachte dat je geen budget hebt, of dat het lastig is een goed concept te bedenken. Ons influencer netwerk omvat echter 100% ervaren influencers, en die leveren vaak zelf al een goed content idee aan. Feitelijk heb je de content creatie dan al gratis. Influencers zijn qua creativity sowieso veel flexibeler dan bijvoorbeeld radio of televisie. Er is altijd wel een samenwerking ondersteund door een goed idee te realiseren. En, op korte termijn.

“Ons influencer netwerk omvat 100% ervaren influencers.”

Afgestemd op je budget en je gestelde KPI’s, kan One Media je merk koppelen aan onze database met bewezen micro-influencers, bekende influencers en sprekende brand ambassadors. Influencer campagnes zijn vaak op maat gemaakt, maar eerdere campagnes kunnen natuurlijk wel als inspiratie dienen. Vraag ons naar eerdere cases die misschien enorm goed bij de social media strategie van jouw merk zouden kunnen passen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
(@melaniekroll)

Dé betaalbare Instagram influencer agency

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve, moderne en betaalbare manier om een verbinding met je publiek aan te gaan, kies dan voor een betrouwbaar influencer marketing bureau die zijn sporen heeft verdiend op dit gebied. Laat je overtuigen door onze vele succesvolle cases, talenten en bovendien onze zeer aantrekkelijke advertising tarieven voor Instagram influencers.

Direct beginnen met influencer marketing?

Het digital marketing team van One Media helpt je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.