Adverteren Quote

  • Quote Magazine
  • Quote 500
  • Doelgroep met hoog inkomen
adverteren quote
quote 500

Adverteren in Quote?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij adverteren in Quote? Wij helpen je graag verder.

Quote is het tijdschrift voor de succesvolle mensen van Nederland, de ondernemers.

“Quote schrijft over de zaken die het leven veraangenamen, voor wie alleen genoegen neemt met het beste”, aldus Quote.

Wat is de doelgroep van Quote?

De doelgroep van Quote zijn mannen en vrouwen tussen de 25 en 64 jaar. Het zijn harde werkers, zij hebben een hoog inkomen en hebben veelal een hoge opleiding genoten of zijn ondernemer.

Komt jouw doelgroep overeen met de lezers van Quote? Dan kan adverteren in Quote een slimme zet zijn.

Wat is het bereik van Quote?

Quote heeft een maandelijkse oplage van 40.000, daarnaast zijn er nog eens ruim 22.500 mensen geabonneerd op de nieuwsbrief en verwelkomen ze iedere maand meer dan 1.3 miljoen website bezoekers.

Quote Magazine

Quote Magazine voorziet ondernemend Nederland iedere maand van nieuws op het gebied van auto’s en boten, vastgoed en woninginrichting, financiële producten, stijl (kleding en horloges), reizen, technologie en culinaire zaken.

Quote is een combinatie van serieuze onderzoeksjournalistiek, mooie rapportages en portretten.

quote magazine

Quote 500 lijst

De Quote 500 is een jaarlijkse uitgave van de Quote. De Quote 500 bestaat uit een lijst van de 500 rijkste Nederlanders.

Wanneer kom je in de Quote 500? | Vermogen

Je komt in de Quote 500 wanneer je tot de vijfhonderd vermogendste Nederlanders behoort. Er wordt hierbij gekeken naar individueel vermogen, en niet naar gezamenlijk familievermogen.

Quote Wonen

Quote Wonen is de woonspecial van Quote. Met een oplage van 35.000 biedt ook Quote Wonen mooie advertentiemogelijkheden. Zeker voor bedrijven actief binnen de woonsector, denk aan architecten, vastgoedadviseurs, interieur ontwerpers etcetera.

Quote vakantieboek

Het Quote vakantieboek is bedoeld voor een jonge doelgroep, namelijk kinderen van 8 tot 10 jaar. Met creatieve (commerciële) content kun je hier zowel de jonge doelgroep als de meelezende ouder bereiken.

Wil jij adverteren in Quote?

Neem contact met ons op om de advertentiemogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 020 210 1770 en info@onemedia.nl

  • Adverteren in Quote