Adverteren Volkskrant

  • Volkskrant
  • Diverse subedities
  • Hoogopgeleide lezers
adverteren volkskrant
dpg media adverteren

Wil jij adverteren in de Volkskrant?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Volkskrant heeft een bereik van 735.000 mensen, is een kwaliteitskrant en staat bekend om de scherpe reportages, diepte interviews en nieuws achter het nieuws. De Volkskrant is ruimdenkend en nieuwsgierig, altijd intelligent en betrouwbaar. Het is het grootste kwalitatieve nieuwsmerk van Nederland.

De Volkskrant is niet alleen een autoriteit op het gebied van nieuws maar ook op andere gebieden als opinie & debat, kunst & cultuur en lifestyle.

Kosten en tarieven adverteren Volkskrant

De kosten en tarieven voor adverteren in de Volkskrant zijn afhankelijk van je wensen. Allereerst is er een onderscheid tussen commerciële advertenties, personeelsadvertenties en familieberichten.

Voor een personeelsadvertenties betaal je meer dan voor commerciële advertenties. De kosten voor het plaatsen van een familiebericht liggen een stuk lager.

Advertentie Volkskrant kosten

In onderstaande tabel een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een commerciële- of personeelsadvertentie in de hoofdeditie.

Kosten adverteren Volkskrant  Commerciële advertenties Personeelsadvertenties
2/1 pagina vanaf €36.000,- vanaf €66.500,-
1/1 pagina vanaf €20.500,- vanaf €37.500,-
1/2 pagina vanaf €14.000,- vanaf €26.000,-
3/8 pagina vanaf €11.500,- vanaf €20.250,-
1/4 pagina vanaf €7.500,- vanaf €14.000,-
1/8 pagina vanaf €4.000,- vanaf €7.500,-

Naast het plaatsen van een advertentie in de hoofdeditie die verschijnt in heel Nederland is het ook mogelijk om een advertentie te plaatsen in het Volkskrant Magazine. Het Volkskrant Magazine is de zaterdagbijlage, ook deze wordt verspreid door heel Nederland.

Wat is de doelgroep de Volkskrant?

De doelgroep van de Volkskrant is zij die de wereld willen begrijpen door het tot zich nemen van objectief nieuws, zij die in staat is zelf een mening te vormen op basis van deze informatie en zij die op de hoogte willen blijven van trends en ontwikkelingen. De doelgroep is serieus en maatschappelijk betrokken.

Adverteren in Volkskrant Magazine

Het Volkskrant Magazine is de zaterdagbijlage, boordevol persoonlijke verhalen, fotografie, columns en rapportages over een verscheidenheid aan onderwerpen waaronder koken, mode, interieur & wonen, reizen, cultuur en liefde.

Deze extra bijlage verschijnt in heel Nederland. Adverteren in het Magazine kan al vanaf vanaf €3.500,-

Bereik dagblad de Volkskrant

De Volkskrant heeft een bereik van 735.000 mensen, in het weekend is het aantal lezers nog hoger.

Wil jij informatie over adverteren in de Volkskrant?

Wil jij adverteren in de Volkskrant? Neem dan contact met ons op via 020 210 1770 of stuur een bericht naar info@onemedia.nl. Vaak kan jij via ons profiteren van aantrekkelijke kortingen. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Extra voordeel voor jou is dat wij geheel onafhankelijk zijn, als wij denken dat een andere krant of misschien wel een ander kanaal geschikter in om jouw doelstellingen te behalen dan vertellen wij je dat.