Luchtreclame

Luchtreclame is een bijzonder type reclame. Luchtreclame is kosteneffectief en heeft weinig concurrentie.

luchtreclame
kosten luchtreclame

Luchtreclame inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij je naamsbekendheid vergroten, bezoekers naar je website trekken of een nieuw product onder de aandacht brengen? Denk out of the box, zet luchtreclame in.

Met luchtreclame kan je – mits slim ingezet – een enorm bereik genereren. Verkoop jij zonnebrand? Denk eens aan alle badgasten die je kunt bereiken op een mooie zomerdag. Richt jij je op een jonge stedelijke doelgroep? Breng je boodschap over met luchtreclame wanneer zij met z’n alleen op een festival staan.

Luchtreclame kosten

Luchtreclame betaal je per uur. De kosten van luchtreclame dalen naarmate je meer uren afneemt. Hieronder een indicatie van de kosten.

Luchtreclame kosten  Per uur ex. BTW Per jaar ex. BTW
1 uur  €325,- €325,-
2 uur  €275,- €275,-
> 5 uur €250,- €225,-
> 10 uur €225,- €200,-

Let op: Bovenstaande kosten zijn slechts ter indicatie. De tabel geeft je een handvat, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Tip: Hoe langer je een vliegtuig achter elkaar laat vliegen hoe lager het tarief. Hetzelfde geldt wanneer je direct meerdere uren afneemt.

Luchtreclame vliegtuig

Er zijn tal van redenen om een luchtreclame vliegtuig in te zetten:

  • Enorm bereik
  • Hoge contact frequentie
  • Hoge attentiewaarde
  • Kostenefficiënt
  • Gerichte geografische targeting
  • Uniek / origineel

Luchtreclame Amsterdam

Wij verzorgen luchtreclame in heel Nederland. Wil jij luchtreclame boven Amsterdam inzetten? Bijvoorbeeld tijdens een demonstratie op de Dam, een festival, sportevenement, Koningsdag of een ander moment. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Luchtreclame Lelystad

Veel van onze vliegtuigen staan gestationeerd op de luchthaven van Lelystad. Luchtreclame boven Lelystad is dus zeker mogelijk, echter beperkt het zich niet tot Lelystad alleen.

Laat ons vooral weten wat je ideeën zijn, wij denken graag met je mee over de beste manier om luchtreclame voor jou in te zetten.

Luchtreclame Eindhoven

Ook boven Eindhoven vliegen onze vliegtuigen met enige regelmaat. Is dit waar je doelgroep zich bevindt? Wil jij PSV supporters bereiken net voor een voetbalwedstrijd? Of liever feestvierders tijdens Carnaval? Alles is mogelijk met luchtreclame.

Contact over luchtreclame of offerte aanvragen?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen op het gebied van lucht reclame. Dat kan via 020 210 1770 of mail naar info@onemedia.nl

luchtreclame amsterdam

+ Vanaf welk vliegveld kan mijn luchtreclame de lucht in? O.a. vliegveld Hilversum en Rotterdam Airport

Het merendeel van de luchten vertrekt vanaf Lelystad (hier straat het grootste deel van de vloot), maar wij vliegen ook vanaf Luchthaven Teuge, Rotterdam Airport, Vliegveld Hilversum, Budel, Texel en Hoogeveen.

+ Voor welke zaken/ tijdens welke evenementen wordt luchtreclame ingezet?

Luchtreclame wordt voor tal van dingen ingezet. Denk aan een huwelijksaanzoek, een boodschap boven een ziekenhuis, een Nijmeegse vierdaagse, het Circuit van Zandvoort of het strand van Scheveningen.

+ Op welke dagen per week kan luchtreclame / een vliegtuig met banner ingezet worden?

Luchtreclame is 7 dagen per week mogelijk.

+ Heb je een vraag over onze vliegtuigen, rondvluchten of luchtreclame?

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Luchtreclame Zeppelinreclame Reclamedroppings