Mediabureau België

Welkom bij One Media. Het mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

 • Beproefde mediastrategieën
 • 35 ervaren mediaspecialisten
 • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau België alle onmisbare bouwstenen die jouw merk nodig heeft, van mediastrategie tot media-inkoop. Of je nu als Nederlands bedrijf de Belgische markt wil betreden of juist andersom, wij helpen je graag verder.

One Media weet hoe jouw doelgroep wordt bereikt tegen scherpe mediatarieven. Dát is onze specialiteit, en bewijzen we dagelijks voor vele mooie merken, groot en klein.

Wat kan ons Belgische mediabureau voor je doen?

Ons Belgische mediabureau helpt adverteerders vanaf €750 op het gebied van creatie en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder creativiteit, en creativiteit is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt tegen een betaalbaar tarief.

mediabureau belgie

Een goed én betaalbaar mediabureau uit regio België

One Media werkt voor veel middelgrote bedrijven, waaronder webshops met een landelijk publiek of andere sterke spelers in België. Adverteerders die misschien niet over een ‘Coca-Cola mediabudget’ beschikken, maar wél een groot podium kunnen gebruiken. Doordat wij al 20 jaar in de markt opereren, kennen wij als geen ander alle geitenpaadjes in het medialandschap. Hierdoor wordt voor de meeste adverteerders zelfs buitenreclame, tv-reclame of radioreclame bereikbaar.

Ons Belgische mediabureau helpt ondernemers op het gebied van creatie en media-inkoop.

Wat zijn de voordelen van full-service mediabureaus?

De meeste adverteerders zijn het beste af met full-service mediabureaus. Hierdoor hoef je niet te schakelen met verschillende media bureaus, maar kun je jouw vraagstuk bij één bureau neerleggen. Hierdoor ben je ook veel flexibeler met je media-inzet. Want soms vraagt een campagne een sterke radiospot, en de andere keer een creatieve social media campagne. One Media heeft als full-service bureau alle consultants in huis.

En met ons hoef je je geen zorgen te maken over een woordenboek..

Top 10 media typen bij adverteerders in België

Ieder jaar komen er weer nieuwe bereik media bij, zeker op social media gebied gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Onze consultants bekijken of een mediumtype de kritische massa inmiddels bereikt, en hoe kosteneffectief een medium is. Hieronder een top-10 van de meest populaire media bij onze adverteerders.

 1. TV-reclame
 2. Radioreclame
 3. Billboard- en buitenreclame
 4. Facebook advertising
 5. Influencer marketing
 6. Adverteren in de kranten en magazines
 7. LinkedIn advertenties
 8. E-mail marketing (automation)
 9. Advertising op lokale sites
 10. Direct marketing (offline)

Maak een telefonische afspraak

Ieder jaar wordt het werk van Belgische mediabureaus complexer. Maar ook leuker! Leuker, omdat we weer een nieuwe slimme manier hebben gevonden om jou als adverteerder voordelig in de schijnwerpers te zetten in de gewenste doelgroep. Benieuwd naar onze ideeën over media en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op een offerte voor jouw mediaplan.

+ Is One Media expert op online marketing en digital media?

Absoluut! Afhankelijk van je specifieke wens koppelen wij je met de juiste specialist. 

+ Wij willen slechts een deel van de mensen in België bereiken, namelijk de inwoners van Gent. Wat is de beste strategie?

Om het maximale uit je marketingbudget te halen is targeting essentieel, dat weten wij als geen ander. Op basis van jouw doelgroep zullen we niet enkel inwoners van Gent bereiken maar alleen voor jou relevante inwoners van Gent. 

+ Kunnen jullie ons ook helpen bij het ontwikkelen van de juiste digitale / social communicatie strategie?

Zeker, een goede strategie is belangrijk om zowel korte- als lange termijn doelstellingen te behalen. Hier helpen onze mediastrategen je graag bij.

One Media is als fullservice media consultant de marktleider in haar vakgebied. Wij adviseren merken op het gebied van radio, televisie, Google Analytics, communicatie, webcare, public relations, Instagram & TikTok marketing, marktonderzoek (luister en kijkcijfers) maar ook in recruitment voor een marketeer. Omnichannel denken voor je advertentie is ons dus niet vreemd. Meer weten of een second opinion aanvragen? Ons adviesbureau helpt je graag verder met (online) marketing in België. Mail olivier@onemedia.nl voor mediastrategische vraagstukken of info@onemedia.nl voor meer algemene vragen.

Meer informatie of een gratis offerte?

De specialisten van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.