Billboard Amsterdam

billboard-amsterdam

Laat je door ons adviseren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Amsterdam, de grootste en drukste stad van Nederland is met ruim 800.000 inwoners de perfecte locatie om jouw billboard te plaatsen. Een billboard reclame is een vorm van buitenreclame.

Een billboard is perfect als jij echt wil opvallen, het is namelijk het grootste formaat om op te adverteren. Het poster oppervlak is maar liefst 8 vierkante meter. Hierdoor is het zichtbaar voor iedere passant, of je nu langs wandelt, fietst of rijdt, jouw boodschap is niet te missen. Dit maakt dat billboards worden gezien als massa medium.

Voor iedere klant hebben wij de perfecte locatie om je boodschap te tonen, of dat nu is naast het Stedelijk- of Rijksmuseum, in de buurt van een van de vele Hogescholen & Universiteiten die Amsterdam kent, bij een theater, club of in de buurt van een festival. Samen bekijken wij welke locatie het beste bij je specifieke doelgroep past.

Billboard Amsterdam kosten

One Media zorgt al vele jaren voor succesvolle billboard campagnes voor onze klanten en dat tegen zeer scherpe tarieven. Hoeveel een billboard reclame kost hangt uiteraard af van verschillende factoren, waaronder de locatie van de billboard(s), het aantal billboards en het aantal weken dat je uiting te zien is.

Wat bijna alle billboards gemeen hebben is dat ze te vinden zijn op de drukke plekken in Amsterdam zodat zoveel mogelijk mensen worden bereikt in een korte periode. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte locatie voor je billboard campagne. Voor de ene klant is dat langs een drukke doorgaande weg, voor de andere klant is een bedrijventerrein een stuk geschikter.

Locaties billboards Amsterdam

De Gemeente Amsterdam heeft talloze locaties waar wij je billboard kunnen plaatsen. Dat kan uiteraard per stadsdeel. Maar ook specifieker, op populaire locaties als bijvoorbeeld de Kalverstraat, Leidseplein, Osdorpplein en Bijlmer Arena.

Amsterdam Centrum Amsterdam West Amsterdam Oud West Amsterdam Nieuw West
Amsterdam Oost Amsterdam Zuid Amsterdam Oud-Zuid Amsterdam-Zuidoost
Amsterdam Noord Watergraafsmeer Amsterdam Zeeburg Amsterdam Ijburg
Buitenveldert Nieuw Sloten Slotervaart De Baarsjes
Bos en Lommer Osdorp Geuzenveld Sloterdijk
De Pijp Staatsliedenbuurt Indische buurt Duivendrecht & Diemen

Bij One Media krijg je onafhankelijk advies over het plaatsen van een billboard, ook als je dat wil doen via spelers als JCDecaux of Centercom.