Mediabureau Den Haag

Welkom bij One Media. Het Haagse mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar!

 • Beproefde mediastrategieën
 • 35+ ervaren mediaspecialisten
 • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau Den Haag alle onmisbare bouwstenen in Zuid-Holland die jouw merk nodig heeft, van mediastrategie tot media-inkoop. Of je landelijk op televisie wilt adverteren, op bekende regionale radiozenders of via lokale influencers: One Media weet hoe jouw doelgroep wordt bereikt tegen scherpe mediatarieven. Dát is onze specialiteit, en bewijzen we dagelijks voor vele mooie merken, groot en klein.

Wat kan One Media voor je doen?

Ons Haagse mediabureau helpt adverteerders op het gebied van creatie en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder creativiteit, en creativiteit is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt tegen een betaalbaar tarief.

mediabureau den haag

Een goed én betaalbaar bureau uit Den Haag

One Media werkt voor veel middelgrote bedrijven, waaronder webshops met een landelijk publiek of sterke spelers in de regio. Adverteerders die misschien niet over een ‘Coca-Cola mediabudget’ beschikken, maar wél een groot podium kunnen gebruiken. Doordat wij al 20 jaar in de markt opereren, kennen wij als geen ander alle geitenpaadjes in het medialandschap. Hierdoor wordt voor de meeste adverteerders zelfs buitenreclame, tv-reclame of radioreclame vanaf €500 bereikbaar.

Ons Haagse mediabureau helpt ondernemers op het gebied van creatie en media-inkoop.

Wat zijn de voordelen van full-service bureaus?

De meeste adverteerders zijn het beste af met full-service mediabureaus. Hierdoor hoef je niet te schakelen met verschillende mediabureaus, maar kun je jouw vraagstuk bij één bureau neerleggen. Hierdoor ben je ook veel flexibeler met je media-inzet. Want soms vraagt een campagne een sterke radiospot, en de andere keer een creatieve social media campagne. One Media heeft als full-service bureau alle specialisten in huis.

Top 10 media typen bij klanten in Den Haag

Ieder jaar komen er weer nieuwe bereiksmedia bij, zeker op social media gebied gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Onze consultants bekijken of een mediumtype de kritische massa inmiddels bereikt, en hoe kosteneffectief een medium is. Hieronder een top-10 van de meest populaire media bij onze adverteerders.

 1. Radioreclame
 2. TV-reclame
 3. Billboard reclame
 4. Facebook advertising
 5. LinkedIn advertising
 6. Influencer marketing
 7. Adverteren in de krant
 8. E-mail marketing
 9. Advertising op lokale sites
 10. Direct marketing (offline)

Maak een afspraak online of in Den Haag

Ieder jaar wordt het werk van een Haags mediabureau complexer. Maar ook leuker! Leuker, omdat we weer een nieuwe slimme manier hebben gevonden om jou als adverteerder voordelig in de schijnwerpers te zetten in de gewenste doelgroep. Benieuwd naar onze ideeën over media en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op een offerte voor jouw mediaplan.

One Media is een full service reclamebureau. Wij adviseren merken op het gebied van diverse online media en digital advertising, social media marketing, branding. webdesign, influencer marketing, radio, podcast, bloggers, adverteren, SEO (zoekmachine), reclame en buitenreclame, native advertising, display advertising, Pinterest, LinkedIn, Instagram, public engagement. Omnichannel denken zit in onze natuur. Meer weten of een second opinion aanvragen? Mail olivier@onemedia.nl voor strategische vraagstukken of info@onemedia.nl voor meer algemene vragen.

Meer informatie of een gratis offerte?

De specialisten van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.