Adverteren LINDA magazine

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in LINDA Magazine?

adverteren linda magazine
doelgroep linda magazine

Adverteren in LINDA magazine?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met een oplage van bijna een kwart miljoen is LINDA. een van de meest gelezen tijdschriften van Nederland. Dit maakt LINDA. een populair tijdschrift om in te adverteren.

Advertentie magazine

LINDA. biedt diverse advertentiemogelijkheden:

  • Pagina advertenties: pagina advertenties worden het meest ingezet door onze klanten. Een pagina advertentie is zoals de naam al doet vermoeden een pagina met jouw advertentie in het tijdschrift zelf.
  • Inserts: met een insert in LINDA. val je extra op omdat het een losse bijlage is bij het magazine. Inserts kunnen zowel in hoogte en breedte kleiner zijn dan het magazine, alleen in de breedte of alleen in de hoogte. Afhankelijk van jouw wensen.
  • Sachets: zowel papieren sachets zonder vloeistof als sachets met vloeistof. Sachets worden veelal ingezet door parfummerken.

Doelgroep LINDA magazine

De doelgroep van LINDA is breed. LINDA heeft veel lezers in de leeftijdsgroep 20-34 jaar en 50-64 jaar, en wordt het best gelezen in de leeftijdsgroep 35-49 jaar. Het merendeel van de lezers is vrouwen komt uit de hoogste welstandsklasse (W1 hoog). Om de welstandsklasse te bepalen wordt er gekeken naar opleiding, huishouden, bruto huishoudinkomen en het bezitten van een eigen huis.

LINDA. magazine prijs

De prijs van een los magazine is €6,95, een halfjaar abonnement kost €41,70 en een jaarabonnement kost €90,35.

Ook zijn er nog diverse andere abonnementen, waaronder een plus, meer en alles abonnement. Hierbij ontvang je ook spin-offs als L’HOMO, het LINDA.vakantieboek, LINDA.loves en magazines op maat (TAART., VRUCHT., MODE. etcetera).

Tarieven advertentie LINDA magazine

De tarieven zijn afhankelijk van het type advertentie (pagina, insert of sachet) maar ook de grootte van een advertentie. Om je een idee te geven: gemiddeld kost het €13.500,- om een advertentie van 1 pagina te plaatsen in de LINDA.

LINDA adverteren

LINDA. is al jaren een ongelofelijk sterk en succesvol merk, dit kan absoluut bijdragen aan jouw merk. Door te adverteren in het magazine zelf, op linda.nl, via de nieuwsbrief LINDA. LAB of door middel van video content. Samen kijken we wat het best bij jouw merk past en hoe we het maximale uit jouw budget kunnen halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in LINDA magazine?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Stuur een mail naar info@onemedia.nl of bel 020 210 1770.

download tarieven linda magazine

 

+ Wat is het bereik en de oplage (exemplaren) van het tijdschrift LINDA?

Het gemiddeld bereik van LINDA. is ruim 1 miljoen en de oplage is ruim 200.000.

+ Hoeveel abonnees heeft het tijdschrift, de nieuwsbrief en de website?

LINDA heeft in totaal ruim 100.000 abonnees, bijna ruim 12.500 vrouwen zijn geabonneerd op de nieuwsbrief en de website bereikt iedere maand gemiddeld ruim 4 miljoen gebruikers.

+ Is het mogelijk om te adverteren op de social media kanalen van LINDA (Facebook, Instagram, Twitter)?

Adverteren op de sociale media kanalen van LINDA is helaas niet mogelijk, wel kunnen we je helpen met een branded content of social advertising campagne om de doelgroep van LINDA te bereiken.

+ Hanteert LINDA aparte tarieven voor een goed doel?

Vaak kunnen wij een mooie deal voor je regelen, neem contact met ons op via mail: info@onemedia.nl of 020 210 1770.

 

magazines rectangle banner

+ Kan ik via jullie ook adverteren in andere tijdschriften?

Dat kan zeker, niet alleen in andere tijdschriften / magazines, ook drukwerk reclame of offline media en radio kunnen wij voor je inzetten. Op basis van je doelgroep bepalen wij de beste strategie. Regelmatig adverteren wij voor onze klanten in Glamour, de Telegraaf, Grazia of een auto vakblad. En ook radio reclame op Qmusic en FunX is erg populair.

© One Media