Buitenreclame Den Haag

Benieuwd wat Haagse buitenreclame voor jouw bedrijf kan betekenen?

 • Buitenreclame in Den Haag heeft enorme impact
 • Hyper-lokale campagnes in hele stad mogelijk
 • Ook voordelige nationale campagnes
buitenreclame Den Haag
consultant gemeente Utrecht & Nieuwegein

Ik maak graag jouw offerte.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kun je in Den Haag adverteren?

Via buitenreclame kun je adverteren in de Haagse publieke leefruimte via bijvoorbeeld billboards of frames en reclameborden op objecten. Via buitenreclame kunnen zowel nationale als lokale bedrijven in zeer korte tijd hele grote groepen Hag verspreidt in de stad bereiken. De uitingen van buiten reclame zijn tevens zeer divers. Denk hierbij aan losstaande objecten of om borden of affiches of belettering aan gebouwen.

Direct voordeliger adverteren met buitenreclame in Den Haag? Vraag dan naar onze last-minute tarieven.

Wat betekent buitenreclame in Den Haag?

Buitenreclame heeft in Den Haag uiteraard geen andere betekenis dan in andere steden, oftewel: losstaande reclameborden of reclame objecten die aan Haagse gebouwen in de openbare ruimte zoals een winkelcentrum zijn bevestigd. Buitenreclame kan zowel korte of lange tijd worden ingekocht en is in vele formaten te boeken. Uiteraard is het formaat en het bereik medebepalend voor het tarief.

‘The Hague' is een moderne stad die bezoekers en inwoners altijd blijft verrassen. De historische binnenstad is compact genoeg om al wandelend te verkennen. Verder staat ‘s-Gravenhage bekend om haar volle culturele agenda, de gezellige pleinen, hippe koffietentjes en wijnbars, kerken met een historisch verhaal en restaurants met wereldkeukens. Te veel voor één dag? Blijf dan lekker overnachten in een luxe hotel of intieme bed & breakfast.

Den Haag buitenreclame voorbeelden

 • Adverteren in een abri
 • Adverteren op een mupi
 • Adverteren op een billboard
 • Adverteren met steigerdoekreclame

Kosten buiten adverteren in ‘s-Gravenhage

Een veelgestelde vraag bij ons Haagse buitenreclame bedrijf is wat uiteindelijk een goede zichtbaarheid en dus buitenreclame in ‘s-Gravenhage kosten zal. De kosten variëren van enkele honderden euro's voor een hyper-lokale buiten reclame campagne, tot aan tienduizenden euro's voor een zeer uitgebreide campagne in de hele stad op A-locaties, zoals in het tabel hieronder is te zien.

Kosten buitenreclame  1 week in Den Haag 2 weken in Den Haag
50.000 Hagenaars €2.500,- €3.750,-
100.000 Hagenaars €4.500,- €8.000,-
200.000 Hagenaars €8.750,- €15.000,-

*Ook in ‘s-Gravenhage zijn tarieven seizoensgebonden, het is daarom raadzaam een actuele en vrijblijvende offerte op te vragen.

Hoeveel jouw buitenreclame precies kost, hangt af van verschillende factoren in de lokale reclame markt. Belangrijke factoren die onder andere invloed hebben op de kosten zijn: het aantal in te zetten billboards, de periode waarin je in de gemeente Den Haag wilt adverteren (in de zomerperiode is het over het algemeen iets voordeliger) en de locatie van de billboard(s) in de stad. Uiteraard heeft ook de looptijd invloed op je kosten.

Reclamebedrijf Den Haag

One Media is een snelgroeiend reclamebedrijf in Den Haag en gespecialiseerd in zowel landelijke als lokale OOH (out of home) en DOOH (digital out of home) reclame campagnes. Met een campagne van ons Haagse buitenreclame bedrijf heb je ook toegang tot honderden locaties in heel Nederland, waardoor meer dan 19 miljoen contacten kunnen worden gerealiseerd. Dankzij strategische partnerships met alle reclame & dataspecialisten kan One Media de meest effectieve lokale DOOH campagnes opzetten tegen een verrassend lage prijs.

One Media, specialist in Haagse reclame objecten

One Media richt zich op de beste outdoor reclame locaties in ‘s-Gravenhage. Denk hierbij aan abri's bij drukke wegen of drukke winkellocaties. Kortom, op echte A-locaties in de stad dus. Als onafhankelijk adviseur kijken we altijd naar het beste rendement voor jouw buitenreclame campagne, of dit nu middels mupi's, zuilen of billboards is.

buitenreclameconsessie den haag

Kortom, dankzij haar complete netwerk realiseert One Media altijd het beste bereik en de meeste impact, en dat tegen de laagst mogelijke reclamekosten. Daarnaast zijn wij met lichtreclame actief in Almere, Abcoude, Amersfoort, Amsterdam, Bunnik, Breukhoven, Bilthoven, Baambrugge, Bunschoten, Utrechtse Heuvelrug, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Heemstede, Hilversum, Hellendoorn, Leusden, Leeuwarden, Maasgouw, Mijdrecht, Nieuwegein, Maarn, Montfoort, Rhenen, Veenendaal, Zwolle, Groningen, Goes, Haarlem, Schiphol, Stichtse Vecht, Vianen, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Soesterberg en Maastricht. 

Andere beschikbare locaties rondom ‘s-Gravenhage bevinden zich in:

 • Wassenaar
 • Scheveningen
 • Voorschoten
 • Leidschendam-Voorburg
 • Naaldwijk
 • Zoetermeer
 • Westland

Buitenreclame Den Haag heb je in vele verschillende formaten, waarbij tevens de afdrukkwaliteit een belangrijk element is. Want hoewel wij als mediabureau een strategisch mediaplan voor jouw campagne opstellen, is ook de kwaliteit van de buiten reclame zelf van essentieel belang. Als je eenmaal hebt besloten buiten reclame als marketingmiddel in te zetten, wil je immers ook dat het er perfect uitziet.

Haagse outdoor reclame werkt enorm effectief

Buitenreclame is natuurlijk niet in de Gemeente Den Haag uitgevonden: het is één van de oudste marketingvormen. Hierdoor wordt buiten reclame soms als ouderwets gezien, iets wat geheel onterecht is overigens. Buiten reclame op A-locaties in deze stad biedt namelijk talloze voordelen. Behalve het feit dat buiten reclame snel en vakkundig kan worden geproduceerd zorgen ze ook voor een duidelijk marketingeffect.

Outdoor reclame van Exterion Outdoor, Centercom of JCDecaux maakt bijvoorbeeld Hagenezen nieuwsgierig naar jouw product of dienst en versterkt de aanwezigheid van jouw merk in de stad. Buitenreclame voelt heel dichtbij. Daarnaast creëert het ook een eerste indruk van je merk, en is het een geweldige manier om evenementen, speciale aanbiedingen of nieuwe producten via buitenreclame te lanceren. Want in een wereld die gedomineerd wordt door schermen, valt Haagse buitenreclame enorm op!

Start met adverteren bij One Media!

Kortom, wil je beginnen met outdoor advertising, dan ben je bij ons op het juiste adres. Een reclamebord in de Haagse binnenstad, advertising in een Haags bushokje of displays verspreid over heel Nederland, One Media heeft als onafhankelijk adviseur toegang tot de laagste tarieven en profiteer je maximaal van last-minute deals. We presenteren je graag onze Haagse brochure met een offerte op maat.