Adverteren BNR

  • Kosten radioreclame BNR
  • BNR doelgroep
  • Bereik BNR
adverteren bnr
One Media Pieter

Adverteren op BNR? Neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adverteren op BNR Nieuwsradio is bij uitstek geschikt om je boodschap over te brengen op een zakelijke doelgroep. BNR bereikt op dagelijkse basis duizenden ondernemers, hoogstwaarschijnlijk zit ook jouw doelgroep hier tussen. Het is dan ook niet verrassend dat vele grote merken met een zakelijke doelgroep een aanzienlijk deel van het advertentiebudget besteden aan adverteren op BNR. Het is een kostenefficiënte manier om deze doelgroep te bereiken en heeft tegenwoordig als extra voordeel dat je altijd gehoord wordt, want radiocommercials kun je niet skippen.

Kosten radioreclame BNR

Het kost ongeveer €3.000,- om 5 werkdagen te horen te zijn op BNR Nieuwsradio. Radiocommercials worden vaak afgerekend per seconde, waarbij het gemiddelde tarief bij BNR Nieuwsradio rond de €12,- per seconde ligt. Voor ca. €3.000,- kunnen we je 5 keer per dag 10 seconden laten horen gedurende een werkweek.

Bovenstaand is uitermate geschikt als je een brede zakelijke doelgroep hebt, als je een iets gerichtere doelgroep wil targeten dan is het een idee om te adverteren voor, tijdens of na een specifieke podcast.

Aantal dagen  Kosten BNR Nieuwsradio
1 dag €600,-
3 dagen €1.800,-
5 dagen €3.000,-
10 dagen €5.500,-
15 dagen €8.000,-

Let op: Bovenstaande kosten voor adverteren op BNR Nieuwsradio zijn slechts een indicatie. De kosten kunnen soms iets hoger, dan weer iets lager uitvallen. Het tijdvak van je commercial heeft bijvoorbeeld invloed op de prijs maar ook de maand waarin je wil adverteren. In het eerste kwartaal en de zomermaanden liggen de tarieven iets lager dan in het laatste kwartaal.

Als je exact wil weten hoeveel het gaat kosten in jouw specifieke geval, dan vragen we je contact met ons op te nemen. Onze specialisten voorzien je graag van vrijblijvend advies en indien gewenst een aantrekkelijke aanbod. Ook kennen zij de ins en outs van radiocommercials waardoor je al gauw 50% bespaart op je radiocommercial bij BNR, simpelweg door slim met je spotlengte om te gaan.

Kosten radiospot BNR Nieuwsradio

De kosten van het ontwikkelen van een radiospot hangen – hoe kan het ook anders – af van jouw specifieke wens. Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt. Om het gewenste resultaat te behalen is het vaak helemaal niet nodig om duizenden euro’s te besteden aan je radiospot. Onze ervaring is dat het Nederlandse publiek het beste reageert op een no-nonsense radiocommercial, oftewel een spot die gewoon zegt waar het om gaat.

En de voice-over? Dat hoeft ook geen (veel te dure) BN’er te zijn, een professionele stemacteur werkt vaak nog beter en kost een fractie van de prijs.

kosten radioreclame bnr

Waarom adverteren op BNR Nieuwsradio?

BNR doelgroep

Adverteren op BNR Nieuwsradio heeft diverse voordelen. Wat onze adverteerders vaak terugkoppelen is de positieve feedback die zij ontvangen van zowel klanten als leveranciers. Met adverteren op BNR Nieuwsradio geef je het signaal af dat het goed gaat met je bedrijf.

De luisteraars van BNR bestaan voornamelijk uit zakelijke mensen met ambitie en gevoel voor ondernemerschap. Niet voor niets wordt BNR vaak aangewezen als dé zender voor de B2B doelgroep.

Bereik(cijfers) BNR

Radio is een massamedium, in korte tijd ben je in staat om via een radiocommercial een enorm bereik te genereren.

Makkelijk te realiseren

Adverteren op BNR Nieuwsradio is makkelijker dan je denkt. Onze specialisten plannen dagelijks radiocommercials in en kunnen je radiospot in de meeste gevallen binnen enkele dagen on-air krijgen. Een extra voordeel als je wil inspelen op de actualiteit! De meeste tijd zit ‘m vaak in het schrijven van de tekst, iets waar onze copywriters je bij kunnen helpen.

Wil je het liever zelf doen? Zorg er dan voor dat je boodschap helder is en je een duidelijke call-to-action (CTA) communiceert. Een CTA is een oproep aan de luisteraar om een bepaalde actie te ondernemen.

Voor iedereen betaalbaar

Radio en TV behoren beide tot massamedia. Maar waar je bij een TV reclame al snel duizenden euro’s kwijt bent aan alleen de ontwikkeling ben je voor hetzelfde geld twee weken te horen op BNR Nieuwsradio.

Ook adverteren op BNR Nieuwsradio? Neem contact met ons op voor gratis advies!

Audio billboards, zendtijd, kosten per GRP, bereik, share-of-voice, voys, podcast, spot, luisteraars, doelgroep.. de marketing termen vliegen je om de oren.

Daar zullen onze specialisten je echter niet mee vermoeien, waar het ons om gaat is hoe jij het beste je doelgroep kunt bereiken en daarmee komt tot het gewenste resultaat.