Reclameborden langs de weg

  • Enorm bereik
  • Betaalbaar
  • Gerichte targeting
reclameborden langs de weg
reclameborden langs de weg kosten

Reclameborden langs de weg?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reclameborden langs de weg trekken de aandacht. Je bereikt dagelijks duizenden automobilisten, voetgangers, fietsers, chauffeurs en OV-gebruikers. Met reclameborden langs de weg kunnen adverteerders een enorm bereik behalen, dit maakt reclame langs de weg interessant voor veel van onze adverteerders.

Ook het feit dat je reclameborden niet kunt negeren maakt het een mooi medium. TV reclames kun je wegzappen, online advertenties wegklikken en radio uitzetten. Bij buitenreclame kan dit niet.

Reclameborden langs de weg kosten

De kosten voor reclameborden langs de weg zijn volledig afhankelijk van jouw wensen. Lokale campagnes zijn een stuk goedkoper dan landelijke campagnes. Ook heeft de periode wanneer je op reclameborden langs de weg zichtbaar wil zijn een grote invloed op de kosten. Tijdens de zomermaanden is buitenreclame een stuk voordeliger dan in de laatste maanden van het jaar.

Reclame langs de weg

Reclame langs de weg is er in alle soorten en maten, denk aan billboard reclame, abri’s en mupi’s, openbaar vervoer reclame, reclame zuilen, driehoeksborden en meer.

Afhankelijk van je doelgroep zijn bepaalde typen buitenreclame langs de weg geschikter dan andere. Uiteraard adviseren wij je hier graag over.

Reclameborden voor buiten

Wanneer we het over reclameborden hebben, hebben we het in de meeste gevallen over reclameborden voor buiten. Met andere woorden: buitenreclame.

Reclameborden buiten (informatie & offerte)

Buitenreclame blijft onverminderd populair, wil jij reclameborden buiten inzetten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Bel 020 210 1770 of mail naar info@onemedia.nl

reclameborden langs de weg prijs

+ Wat zijn de voordelen van reclameborden langs de weg?

De voornaamste voordelen van buitenreclame zijn: de uiting is nagenoeg niet te negeren, gerichte (geografische) targeting mogelijk, je kun een enorm bereik genereren.

+ Reclame plaatsen langs de weg, op of aan een gebouw?

Onder reclameborden verstaan we allerlei soorten reclameborden, billboards, abri's en mupi's. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een outdoor led scherm of een led scherm videowall. Langs de weg, maar ook op- en aan gebouwen.

+ Meer informatie over adverteren op reclameborden langs de weg?

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen je graag verder.