Billboard Den Haag

  • Hoge bevolkingsdichtheid
  • Enorm bereik
  • Politieke hart van Nederland
billboard-den-haag

Vraag ons gratis en vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Den Haag, ook wel bekend als ‘s-Gravenhage is niet de grootste stad van provincie Zuid-Holland maar wel de hoofdstad. Met bijna 550.000 inwoners is ook deze stad zeer geschikt voor billboard reclame, een vorm van buitenreclame, net als bijvoorbeeld reclame in een abri. De hoge bevolkingsdichtheid maakt de gemeente Den Haag nog iets geschikter.

Den Haag is vooral bekend omdat zowel de Nederlandse regering als het parlement als de residentie van ons koninklijk huis is gevestigd in Den Haag. Het mag dan wel niet de hoofdstad van Nederland zijn, Den Haag vervult wel veel taken waarvan je zou verwachten dat deze plaatsvinden in de hoofdstad. Met een groot zandstrand en mooi duingebied is Den Haag is ook een populaire stad onder toeristen, zowel voor Nederlanders als internationaal.

Afhankelijk van hoe jouw doelgroep eruit ziet bepalen wij welke locaties in Den Haag het meest geschikt zijn om billboards te plaatsen met jouw campagne boodschap. Dit is voor de ene klant om en nabij het politieke hart van Den Haag, in de buurt van alle ministeries, ambassades en de Hoge Raad. Terwijl een andere klant zijn billboard liever terugziet in de buurt van de twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Alles is mogelijk!

Billboard Den Haag tarieven

Ook in Den Haag is One Media expert op het gebied van billboard campagnes. De afgelopen jaren hebben wij voor onze klanten tientallen billboard campagnes in Den Haag uitgevoerd. Voor zowel MKB bedrijven als grote multinationals. Bijna voor iedere klant en ieder budget zijn er mogelijkheden. Omdat veel factoren invloed hebben op de tarieven van een billboard campagne in Den Haag vragen wij je je gegevens achter te laten. Een van onze accountmanagers zal dan contact met je opnemen om je een juiste indicatie te geven. Dit is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Factoren zijn onder andere het aantal billboards, de locatie en het aantal weken dat je de billboards wil huren.

Locaties Billboards Den Haag

De Gemeente Den Haag stelt een diversiteit aan locaties beschikbaar waar billboards geplaatst kunnen worden. Den Haag heeft vrij uitgebreide billboardnetwerken. Hierbij kan je ervoor kiezen een bepaald stadsdeel (zie hieronder) te targeten maar het kan zeker ook nog gerichter. Zo kunnen wij ons voorstellen dat je een billboard wil plaatsen in de buurt van de Haagse markt, wij denken graag met je mee. Ook locaties in de omgeving van Den Haag behoren binnen de mogelijkheden, denk aan Zoetermeer of Wassenaar.

Den Haag Centrum Haagse Hout Leidscheveen-Ypenburg Segbroek
Loosduinen Escamp Scheveningen Laak