Buitenreclame Amsterdam

Benieuwd wat een Amsterdamse buitenreclame campagne voor jouw bedrijf kan doen?

  • Buitenreclame in Amsterdam heeft enorme impact
  • Hyper-lokale campagnes in hele stad mogelijk
  • Ook voordelige nationale campagnes
buitenreclame Amsterdam
buiten reclames gemeente amsterdam

Laat je door ons adviseren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kun je in Amsterdam adverteren?

Via buitenreclame kun je adverteren in de Amsterdamse publieke leefruimte met bijvoorbeeld billboards of reclameborden op objecten. Via buitenreclame kunnen zowel nationale als lokale bedrijven in zeer korte tijd hele grote groepen Amsterdammers verspreidt in de stad bereiken. De uitingen van buiten reclame zijn tevens zeer divers. Denk hierbij aan losstaande objecten of om borden of affiches of belettering aan gebouwen.

Wat betekent buitenreclame in Amsterdam?

Buitenreclame heeft in Amsterdam heeft uiteraard geen andere betekenis dan in andere steden, oftewel: losstaande reclameborden of reclame objecten die aan Amsterdamse gebouwen in de openbare ruimte zijn bevestigd. Buitenreclame kan zowel korte of lange tijd worden ingekocht en is in vele formaten te boeken. Uiteraard is het formaat en het geschatte totale bereik medebepalend voor het tarief van buitenreclame.

buiten reclame amsterdam

Amsterdam telt momenteel 821.702 inwoners. We tellen in deze stad maar liefst 180 nationaliteiten, 216 trams, 2500 woonboten, 14 vijfsterrenhotels, 75 musea, 15 bioscopen en 16 clubs. Dát zijn cijfers die bij een hoofdstad horen. Nooit saai, en altijd wat te beleven! Waarom veel marketeers buitenreclame Amsterdam hoog op hun marketingagenda hebben staan is ook om het feit dat inwoners van deze stad een hoger inkomen hebben, en dit geld ook graag uitgeven aan mooie of bijzondere dingen.

Amsterdamse buitenreclame voorbeelden

  • Amsterdamse Abri
  • Mupi in Amsterdam
  • Amsterdamse billboard
  • Steigerdoekreclame in Amsterdam

Buitenreclame kosten in Amsterdam

Een veelgestelde vraag bij ons in Amsterdam gevestigde buitenreclame bedrijf is wat uiteindelijk een goede zichtbaarheid en dus buitenreclame in Amsterdam kosten zal. De kosten variëren van enkele honderden euro's voor een hyper-lokale buiten reclame campagne, tot aan tienduizenden euro's voor een zeer uitgebreide campagne in de hele stad op A-locaties, zoals in het tabel hieronder is te zien.

Kosten buitenreclame  1 week in Amsterdam 2 weken in Amsterdam
100.000 Amsterdammers €5.000,- €7.500,-
250.000 Amsterdammers €9.000,- €16.000,-
500.000 Amsterdammers €17.500,- €30.000,-

*Ook in Amsterdam zijn de kosten seizoensgebonden, het is daarom raadzaam een actuele en vrijblijvende offerte op te vragen.

Wat zijn mijn exacte kosten buitenreclame?

Hoeveel jouw buitenreclame precies kost, hangt af van verschillende factoren in de lokale reclame markt. Belangrijke factoren die onder andere invloed hebben op de kosten zijn: het aantal in te zetten billboards, de periode waarin je in de gemeente Amsterdam wilt adverteren (in de zomerperiode is het over het algemeen iets voordeliger) en de locatie van de billboard(s) in de stad. Uiteraard is ook de looptijd van de campagne van grote invloed.

Amsterdams buitenreclame bedrijf

One Medi  is de snelstgroeiende buiten reclame Amsterdam bedrijven en gespecialiseerd in zowel landelijke als lokale OOH (out of home) en DOOH (digital out of home) campagnes. Met een campagne van ons Mokumse buitenreclame bedrijf heb je toegang tot honderden locaties in heel Nederland, waardoor meer dan 19 miljoen contacten kunnen worden gerealiseerd. Dankzij strategische partnerships met dataspecialisten kan One Media de meest effectieve lokale DOOH campagnes opzetten tegen een verrassend lage prijs.

One Media, dé #1 in Amsterdam

One Media richt zich op de beste outdoor reclame locaties in de gemeente Amsterdam. Denk hierbij aan abri's bij drukke wegen of drukke winkellocaties zoals de Kalverstraat. Kortom, op echte A-locaties dus. Als onafhankelijk adviseur kijken we altijd naar het beste rendement voor jouw buitenreclame campagne, of dit nu mupi's, zuilen of billboards in Amsterdam zijn, One Media realiseert dankzij haar complete netwerk altijd het beste bereik en de meeste impact, en dat tegen de laagst mogelijke reclamekosten.

Buitenreclame Amsterdam heb je in vele verschillende formaten, waarbij tevens de afdrukkwaliteit een belangrijk element is. Want hoewel wij als mediabureau een strategisch mediaplan voor jouw campagne opstellen, is ook de kwaliteit van de buiten reclame zelf van essentieel belang. Als je eenmaal hebt besloten buiten reclame als marketingmiddel in te zetten, wil je immers ook dat het er perfect uitziet.

Outdoor reclame in Amsterdam is enorm effectief

Buitenreclame is natuurlijk niet in de Gemeente Amsterdam uitgevonden: het is één van de oudste marketingvormen. Hierdoor wordt buiten reclame soms als ouderwets gezien, iets wat geheel onterecht is overigens. Buiten reclame op A-locaties in deze stad biedt namelijk talloze voordelen. Behalve het feit dat buiten reclame snel en vakkundig kan worden geproduceerd zorgen ze ook voor een duidelijk marketingeffect.

Outdoor reclame van Exterion Outdoor, Centercom of JCDecaux maakt bijvoorbeeld mensen nieuwsgierig naar jouw product of dienst en versterkt de aanwezigheid van jouw merk in de stad. Buitenreclame voelt heel dichtbij. Daarnaast creëert het ook een eerste indruk van je merk, en is het een geweldige manier om evenementen, speciale aanbiedingen of nieuwe producten via buitenreclame te lanceren. Want in een wereld die gedomineerd wordt door schermen, valt Amsterdamse buitenreclame enorm op!

Start met adverteren bij One Media!

Kortom, wil je beginnen met outdoor advertising, dan ben je bij ons op het juiste adres. Een reclamebord in de binnenstad van Amsterdam, advertising in een Amstelveens bushokje of displays verspreid over heel Nederland, One Media heeft als onafhankelijk adviseur toegang tot de laagste tarieven en profiteer je maximaal van last-minute deals. We presenteren je graag een tailor-made offerte voor jouw uitdaging.