Animatie video laten maken

Animatie video’s worden steeds vaker ingezet voor educatie-, marketing- en communicatiedoeleinden. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat een uitleganimatie kan maken van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij animatiestudio One Media aan het juiste adres. Lees ook verder voor: animatie video laten maken kosten. Liever een bedrijfsfilm laten maken, ook dat kan.

  • Animatievideo laten maken prijs & kosten
animatie video laten maken
animatie consultant

Gratis advies over jouw animatie video!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij een professionele animatiefilm laten maken tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Al jaren maken wij uitleganimaties voor vele Nederlandse bedrijven. Animaties worden steeds populairder omdat bedrijven zich realiseren dat een animatie video de ideale oplossing biedt om een complexe boodschap voor iedereen begrijpelijk te maken. In dit artikel leggen we uit wat wij voor jou kunnen betekenen en wat een animatie laten maken kosten zal.

Animatie video maken

Een animatie video maken valt of staat met een goed en helder verhaal. Veel bedrijven vinden het lastig om een ingewikkelde boodschap begrijpelijk te maken voor hun doelgroep. Wij adviseren daarom altijd welk type animatie video het meest geschikt is voor jouw boodschap. Voor ons is het dagelijkse kost: simplicity is our middle name.

Met onze animatiefilms kun je simpel en snel een complexe boodschap communiceren. Deze animaties kun je desgewenst implementeren in je bedrijfsfilm, promotiefilm of als advertorial in branded content. Maar ook als stand alone is een explanimation effectief.

animatiefilm-laten-maken

De kracht van animatiefilms zit ‘m in de eenvoud en doordat ze op vele manieren kunnen worden ingezet. Zo kun je kiezen uit video’s die volledig opgebouwd zijn uit bewegende illustraties of juist uit een combinatie van video beelden, visuals en illustraties. Hoe jouw animatie video eruit gaat zien hangt natuurlijk af van je doel en doelgroep. We brengen graag jouw wensen in kaart om vervolgens enkele voorbeelden te presenteren.

Animatie video laten maken

Dat animatie video’s duidelijk in populariteit zijn gestegen merken we dagelijks in praktijk. Zo maakten wij inmiddels animatie video’s voor vele bedrijven, stichtingen en merken. Samen met onze animators maken we de mooiste visuele effecten inclusief hippe logo animaties. Een animatie video laten maken voor jouw bedrijf? Ons uitgangspunt is maximale impact- en resultaat.

Animatie video laten maken kosten

De animatie video laten maken kosten stemmen wij af op jouw budget. Zo hebben wij animators voor diverse stijlen, met ieder een eigen kostenplaatje. Kom eens sparren over jouw animatie idee. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Kostenplaatje animatie video  Kosten explanimation (bestaande animaties)  Kosten explanimation maken (custom made)
Animatie van 30 seconden €1.050,- €1.975,-
Animatie van 60 seconden €1.250,- €2.950,-
Animatie van 90 seconden €1.450,- €3.500,-

animatie video laten maken kosten

Daarnaast bieden wij kortingen bij het afnemen van meerdere animatie video’s in één keer. Neem je meer dan 3 animaties in één keer af? Dan ben je vaak een stuk goedkoper uit. Kortom, wil je een betaalbare en professionele animatievideo laten maken, neem dan contact met ons op.

Animatie video mogelijkheden

Productvideo

Met een productvideo ervaren klanten binnen enkele seconden de toegevoegde waarde van jouw product. Een animatievideo verhoogt de conversie van bestaande klanten en levert natuurlijk ook nieuwe klanten op!

Explainer video

Een explainer video is een korte spitsvondige uitleg over jouw merk of product. In dit korte filmpje kun je de meest complexe informatie duidelijk uitleggen in de taal van jouw klant. Klanten vinden dit fantastisch!

Bedrijfsanimatie

Laat met een bedrijfsanimatie zien wie je als bedrijf bent, hoe je product of dienst in elkaar zit en wat jouw merk uniek maakt. Een videoanimatie laat je klanten op een sympathieke wijze kennismaken met jouw bedrijf!

Video commercials

Videoadvertenties kunnen reclame boodschappen versterken bij de beoogde doelgroep. Combineer beeld én geluid en prikkel alle zintuigen van je potentiële klant. Een zeer doeltreffende manier van adverteren.

Geschreven door onze video marketeer en geüpdatet in augustus 2021. Onze animatiestudio is gespecialiseerd in het maken van storytelling in 3D, visual design, whiteboard én storyboard video's. Bij One Media vind je altijd een tekenanimatie voor een betaalbare prijs. Ben je zelf animator? Sluit je dan aan bij onze animatiestudio, en stuur je werk vandaag nog naar olivier@onemedia.nl