Billboard Utrecht

  • 350.000 inwoners
  • De meest centrale stad van Nederland
  • Ook geschikt voor een jonge doelgroep
billboard-utrecht
one media olivier

Vrijblijvend advies billboard campagne Utrecht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Er zijn diverse redenen waarom onze klanten voor een billboard reclame in en om Utrecht kiezen. In het kort, een billboard reclame is een vorm van buitenreclame, net als reclame in / op een mupi of abri (bijvoorbeeld in een bushokje) en reclamemast.

Utrecht, zowel de naam van een stad als gemeente als hoofdstad van de provincie Utrecht. Utrecht is de op drie na grootste gemeente van Nederland. In totaal telt de gemeente ruim 350.000 inwoners welke zijn onderverdeeld in vier woonplaatsen, namelijk: Utrecht, Haarzuilens, Vleuten en De Meern.

Van de vier grootste steden in Nederland ligt Utrecht het meest centraal, forensen uit heel Nederland passeren Utrecht dagelijks. Diverse belangrijke knooppunten (o.a. knooppunt Everdingen) en autosnelwegen bevinden zich in Utrecht, denk hierbij aan de A2, A12, A27 en A28. Een groot bereik met een billboard langs de snelweg is hier makkelijk te realiseren. Ook is het centraal station van Utrecht het grootste spoorwegknooppunt van Nederland. En last but not least is het druk wat betreft binnenscheepvaart doordat het Amsterdams-Rijnkanaal door de stad loopt.

Kortom, de stad Utrecht alsmede de gemeente Utrecht heeft vele locaties waar je met billboards een enorm bereik kunt genereren.

Afhankelijk van jouw doelgroep eruit ziet bepalen wij welke locatie in Utrecht het beste past. De gemiddelde leeftijd van de bevolking van Utrecht is bijvoorbeeld vrij laag omdat het een echte studentenstad is met de twee grote onderwijsinstellingen Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Regelmatig adviseren wij klanten met een jonge doelgroep dan ook Utrecht te overwegen voor hun billboard campagne of andere vorm van reclame.

Billboard Utrecht kosten

Je kunt je voorstellen dat Utrecht een populaire stad is voor billboard campagnes. Het is dan ook niet gemakkelijk om kosten te noemen, liever bespreken wij jouw specifieke wensen en maken op basis daarvan een offerte. Ook als jij een billboard op het oog hebt van Interbest (tegenwoordig Ocean Outdoor) of Centercom zijn wij je graag van dienst.

Locaties Billboards Utrecht

In de Gemeente Utrecht zijn billboards beschikbaar op alle voor jou belangrijke locaties. Rondom station Utrecht Centraal, langs de diverse snelwegen, het Amsterdams-Rijnkanaal maar ook op specifieke locaties zoals in de buurt van een Universiteit, een horeca gelegenheid of winkel.

Utrecht West Utrecht Zuid Overvecht
Utrecht Noordwest Utrecht Zuidwest Vleuten-de Meern
Utrecht Noordoost Utrecht Binnenstad
Utrecht Oost Leidsche Rijn