Billboard Rotterdam

  • Potentieel bereik van bijna 600.000
  • Billboards op prachtige locaties
  • Voor kleine- en grote budgetten
billboard-rotterdam

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rotterdam, de prachtige havenstad in het westen van het land, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Rotterdam heeft ruim 600.000 inwoners wat het de op een na grootste stad van Nederland maakt als je kijkt naar het inwoneraantal. Met meer dan 600.000 inwoners is Rotterdam zeer geschikt om een billboard reclame te plaatsen.

Rotterdam staat bekend als havenstad en dat is niet voor niets, lange tijd was de haven van Rotterdam de grootste van de wereld. Inmiddels is dat niet meer het geval maar nog steed is de haven voor zowel Nederland als de wereld een belangrijke locatie voor zowel de logistiek als economie.

Naast de haven staat Rotterdam bekend om zijn vernieuwende architectuur, gebouwen waar niet zelden een billboards op geplaatst worden. De stad kent een zeer diverse bevolking, wat jouw doelgroep ook is, grote kans dat deze te bereiken is met een billboard campagne.

Samen met jou kijken we naar de perfecte locatie om je doelgroep te bereiken en je doelstelling te behalen. Misschien steek je doelgroep regelmatig de Erasmusbrug over, zijn het studenten aan de Erasmus Universiteit of fervente Feyenoord supporters.

Een billboard is het ideale massamedium als jij je doelgroep echt wil bereiken. Een billboard is maar liefst 8 vierkante meter groot en wij hebben zelfs nog grotere formaten dan dat. Je kunt je voorstellen dat het hierdoor zichtbaar is voor iedereen die langs fietst, wandelt of rijdt. Ze kunnen niet om jouw boodschap heen.

Billboard Rotterdam kosten

Bij One Media verzorgen wij al vele jaren succesvolle billboard campagnes voor onze klanten. Van grote campagnes die maanden lopen tot kleinere campagnes met een kortere looptijd. De kosten van een billboard reclame hangt af van diverse factoren, de locatie en daarmee het bereik is van grote invloed maar ook de hoeveelheid billboards en de looptijd van je campagne maakt dat er een verschil in kosten is. Ben je benieuwd naar de kosten behorende bij de campagne die jij in gedachten hebt? Laat dan je gegevens achter en onze accountmanager neemt contact met je op.

Locaties Billboards Rotterdam

De Gemeente Rotterdam stelt vele locaties beschikbaar waar je billboard geplaatst kan worden. Dat kan uiteraard per stadsdeel. Maar ook specifieker, op populaire locaties als bijvoorbeeld een winkelcentrum, de Kruiskade of in de buurt van een specifieke winkel. Staat de locatie die jij in gedachten hebt er niet bij? Een van onze accountmanagers informeert je graag over alle mogelijkheden.

Charlois Delfshaven Feijenoord Hillegersberg
Hoek van Holland Hoogvliet Ijsselmonde Kralingen
Overshie Pernis Prins Alexander Rotterdam Centrum
Rotterdam Noord Rozenburg