Bedrijfsfilm laten maken

Het ontwikkelen van creatieve videocampagnes voor televisie én online is voor ONE MEDIA core business. Van een bedrijfsfilm laten maken voor €995 of een tv-commercial voor een A-merk op een bounty-eiland, en alles daar tussenin. ONE MEDIA is jouw betaalbare full service video agency.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? ONE MEDIA is hét productiebedrijf om jouw verhaal effectief in beeld te brengen voor een betaalbare prijs. Al meer dan 2.500 opdrachtgevers lieten bij ons in de afgelopen jaren een bedrijfsfilm maken, waardoor we originele en bovenal effectieve formats in huis hebben voor bijna iedere branche.

Bedrijfsfilm maken

Een bedrijfsfilm is bij uitstek geschikt om jouw bedrijf te promoten via Facebook, LinkedIn of uiteraard je eigen bedrijfswebsite. Daarnaast werk je met een bedrijfsfilm aan die eerste goede indruk, wat direct een zeer professionele uitstraling geeft.

bedrijfsfilm maken

Aangezien ONE MEDIA een full service videoproductie huis is, kun je ook direct bij ons terecht voor het laten maken van een promotiefilm. Zo kun je met je bedrijfsfilm een algemene indruk geven van je bedrijf, en met een promotiefilm meer inzoomen in een product of service.

Bedrijfsfilm laten maken

De meeste bedrijven hebben geen budget om meerdere keren per jaar een nieuwe bedrijfsfilm te maken. Gelukkig hoeft dat ook niet. ONE MEDIA zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfilm voor langere tijd actueel is. Bijvoorbeeld door elementen weg te laten die zeer snel verouderen, zoals mobiele telefoons.

bedrijfsfilm laten maken

Verder is het belangrijk om bedrijfsfilms door ‘de doelgroep’ te laten produceren. Een twintigjarig video maker is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een aftermovie van een evenement, maar voor een zakelijke video met een ouder publiek minder. Het team van ONE MEDIA omvat filmakers uit de hele breedte, waardoor wij altijd een authentieke en goedkope bedrijfsfilm kunnen laten produceren van een hoge kwaliteit.

Bedrijfsfilm kosten & prijzen

Wat wij na duizenden films hebben geleerd, is dat niet één wens hetzelfde is. Daarom wordt een bedrijfsfilm offerte van ONE MEDIA altijd eerst afgestemd op uw wensen en budget. Soms moet er veel, maar is er weinig budget. Dan is het fijn om te weten dat een bedrijfsfilm laten maken bij ons bedrijf altijd mogelijk is, met prijzen vanaf €995.

Voor bedrijven die echt werk willen maken van de eindeloze mogelijkheden met video tegen lage bedrijfsfilm kosten, bieden wij ook een totaaloplossing aan voor branded content via social media, inclusief op maat gemaakte videostrategie. Zo vertel je met een bedrijfsfilm het verhaal achter je bedrijf, leg je met een uitlegfilm of promotiefilm jouw product of service uit. Alles is mogelijk.

voorbeeld bedrijfsfilm kosten

Offerte video pakketten

Omdat de productiekosten fors naar beneden gaan bij de afname van meerdere video’s in één keer, is een volledig videopakket vaak voordeliger dan je denkt. Op die manier maak je, net als grote bedrijven, optimaal gebruik van de verschillende touchpoints van jouw klanten.

Nieuwsgierig geworden worden wat een bedrijfsfilm laten maken kost bij ONE MEDIA en wat de korting is bij de afname van meerdere video’s in onze scherp geprijsde video pakketten? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat, of vraag onze actuele prijslijst voor 2020 aan.

Welke video’s produceren jullie?

Voor ONE MEDIA het produceren van video een core-business. Of dit nu een (mini) documentaire of een infomercial is op televisie, een prikkelende commercial voor op sociale media of schitterende animatiefilms om een probleem of oplossing te schetsen.

Ons productieproces werkt simpel. Onze consultant zet een brainstorm op, en legt na het sparren enkele script ideeën met voice-over suggesties aan je voor. Kortom, met ons als videobureau heb je direct de juiste video expert te pakken. Voor een commercial die moet verkopen of prachtige cinematografie die mag prikkelen.