Media stage

  • Social media stage
  • Redactiestage
  • Stage mediaredactiemedewerker
  • Stage communicatiewetenschap
media stage
social media stage

Media stage in Amsterdam?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar een leuke mediastage in Amsterdam? Hoewel het zoeken naar een stageplek misschien niet je meest favoriete bezigheid is, kan de juiste stage een enorme boost geven aan je ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk gebied.

Tijdens een media stage leer je een bedrijf goed kennen, je maakt kennis met de bedrijfscultuur, werken in een team, verantwoordelijk nemen en nog veel meer. Je komt erachter van welke taken en werkzaamheden je energie krijgt, en welke zaken je liever aan een ander overlaat. Allerlei zaken die je na je het afronden van je studie mee kunt nemen tijdens de zoektocht naar je eerste baan.

Dat laatste is trouwens niet altijd nodig, regelmatig zien wij stagiaires die het zo goed doen dat zij tijdens hun stage al een aanbod krijgen om na hun studie bij het bedrijf aan de slag te gaan als voltallige medewerker.

Social media stage

Ben jij er als de kippen bij wanneer er weer een nieuwe social media app gelanceerd wordt? Kennen Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat geen geheimen voor je? Is je hobby het visueel aantrekkelijk maken van je eigen Instagram account? En zou je graag meer leren over influencer marketing? Dan hebben wij misschien wel de perfecte stage voor jou!

Redactiestage

Als redactie stagiair ga jij aan de slag met de creatie van tekstuele content. Als mediabureau houden wij onze bezoekers, waaronder potentiële en huidige klanten altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent reclame, marketing en media.

Ben jij een creatieve schrijver met een passie voor online teksten? En een bovenmatige interesse in zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.

Media stage mediaredactiemedewerker

Als stagiair mediaredactiemedewerker schrijf je artikelen en creëer je andere type content, bijvoorbeeld video of andere veel typen content voor op sociale media. Stories, Reels, infographics, quizzes etcetera.

Media stage communicatiewetenschap

Ook voor studenten communicatiewetenschappen hebben wij regelmatig interessante stageopdrachten. In tegenstelling tot een redactiestage en stage mediaredactiemedewerker kan de student communicatiewetenschappen een deel van de stagetijd besteden aan een stageonderzoek. Het onderwerp van het onderzoek wordt in overleg met de Hogeschool / Universiteit, student en het bedrijf bepaald.

Ben jij op zoek naar een communicatie media stage? Meer informatie

Stuur dan een e-mail naar info@onemedia.nl, One Media heeft regelmatig communicatie en media stages. Daarnaast kijken wij of er een eventuele fit is met bedrijven waar wij nauw mee samenwerken. Afhankelijk van je ervaring ontvang je een stagevergoeding tussen de €300 en €500 euro per maand (gemiddeld €400 p/mnd).