Voice-over tarieven

Bij veel stemmenbureaus kunnen de voice-over tarieven nogal variëren. Dat maakt het ingewikkeld om alle prijzen te vergelijken. One Media zorgt voor transparantie, met vaste aanbiedingen voor de meest voorkomende opdrachten. Bekijk de prijzen en kijk wat jij kunt besparen op het inhuren.

Let op: op dit moment voegen wij géén nieuwe stemmen toe aan onze database.

Voice-over opdracht Voicemail Bedrijfsfilm TV-commercial
Aantal woorden 75 200 200
Voice-over tarieven €125 €185 €495

Wat kost een voice-over?

Wat een voice-over kost hangt af van het type opdracht. Zo bedragen de tarieven voice-over voor het inspreken van een bedrijfsfilm €185, en dit is inclusief de eerste 200 woorden van de stemacteur. Voor bedrijfsfilms kost een buy-out niets extra, die is gratis inbegrepen bij onze prijs. Ook kun je meerdere bedrijfsfilms in één keer doorgeven, wat flink in het voice-over tarief scheelt.

One Media wil een eind te maken aan de exorbitant hoge voiceover tarieven van weleer. Daarom introduceerde ons bureau lage standaardprijzen, van bedrijfsfilm tot het inspreken van commercials, door één goedkope tarievenlijst voor radio en tv commercials te hanteren. Bij ons ben je er dus zeker van dat je een goedkope voice-over inhuren kunt zonder vervelende extra meerkosten.

Tarieven voice-over & prijzen

Veel andere stemmenbureaus nog met opmerkelijke staffels in hun tarievenlijst voor een voice-over. Een voorbeeld is dit: als je een script hebt met 211 woorden, dan valt deze opdracht in de prijs categorie 200 tot 300 woorden. One Media rekent dan 11 woorden extra: dat is € 3,19, dus wij rekenen slechts € 0,29 per woord extra na de eerste 200 woorden.

voice over tarieven

De aantrekkelijke tarieven zijn ook van toepassing op de afname van meerdere radio en tv commercials in één keer. Wat ons sowieso veel goedkoper maakt is dat we voor meerdere tag-ons slechts het tarief van één tag-on rekenen, wat de helft van de commercial is. Zo lopen de voice-over kosten nooit ongewenst op. Ook de mastering kosten zijn gratis inbegrepen.

Goedkope voice-over inhuren

De goedkope voice over aanbiedingen kan One Media doen door simpelweg goedkoper voice-overs in te huren. Bij ons vind je direct goedkopere stemmen, en jouw voice-over opdracht sturen we direct door naar een geschikte Nederlandstalige voice over. Doordat wij veel opdrachten toekennen aan onze vaste stemmen, kunnen wij altijd een lagere prijs garanderen.

Een veelgestelde vraag bij ons stemmenbureau is of een goedkope voice-over inhuren wel verstandig is? Dat is een vraag die je niet moet stellen aan een dure stemacteurs duizenden euro’s natuurlijk. Nederlandse voice-overs kunnen soms behoorlijk aan de prijs zijn. Een bekende stemacteur die enkel radiospots inspreekt kan zo’n prijs rechtvaardigen, toch spelen er andere factoren mee.

offerte goedkope voice-over inhuren

Een stemacteur die zijn bekendheid wil vergroten wil meestal wel voor een lager tarief je commercial in te spreken. Zo kan hij zijn demo’s mooi aanvullen met goede merknamen. Eigenlijk werkt het bij een goedkope voice-overs precies hetzelfde als bij bekende voetballers. Als ie nog bij een amateur club speelt, zal hij veel sneller ingaan op een bod van een topclub. Speelt hij al succesvol in de eredivisie, dan kan hij een betere prijs krijgen en zo werkt het ook bij stemacteurs.

Geen voice-over studio kosten

Net als prijsstaffels voor stemacteurs iets uit het verleden zijn, geldt dat ook voor studio kosten in rekening brengen. Heden ten dage klinken professionele thuisstudio’s net zo goed als een studio die je kunt inhuren. Tevens bespaar je zo direct op het uurtarief van een geluidstechnicus. En dat zie je terug op je factuur omdat je daarop geen voice-over studio kosten zult terugvinden. Hetzelfde geldt voor onze high-end audio voor bijvoorbeeld een animatie, instore, e-learning infomercial, telefoon berichten. Daarnaast geven wij een korting op de fee aan start-ups. Vraag naar onze voorwaarden.

Niet voor ieder wissewasje een offerte

Verder rekent stemmenbureau One Media voor heel veel dingen geen extra geld. Waarom dat is? Wij investeren liever in extra veel blije klanten, dan éénmalig iemand nog een extra offerte te sturen. Volgens ons verdient een voice-over op deze wijze uiteindelijk ook meer met het inspreken van een een bedrijfsfilm of webvideo, telefooncentrale, jingles of radio & tv-commercials (broadcast) omdat een vaste klant meer oplevert dan eenmalig een extra offerte sturen.

gratis voice-over studio kosten

Een gratis voice-over bestaat (niet?)

Een gratis voice-over bestaat! Maar doen moet je zelf wel de moeite nemen om de tekst in te spreken. De truc is om niet te willen klinken als een voice-over. Je kunt als bedrijfseigenaar prima zelf een tekst inspreken. Wel belangrijk om aan de kwaliteit van je opname te denken. Gebruik een professionele voice-over microfoon, drink thee en doe niet alsof je een stemacteur bent. Gewoon jezelf zijn en klink alsof je praat tegen je beste vriend. Dát is het geheim!

Wat is de beste voice-over microfoon?

De beste voice-over microfoon is wellicht onbetaalbaar, maar er zijn hele goede microfoons die klinken als een dure microfoon. Onze tip voor mensen die willen besparen op hun voice-over tarieven is om te kiezen voor de Rode NT-USB. Dit is een goede microfoon van een gerenommeerd merk, die tevens erg betaalbaar is. Ook het installeren is heel simpel. Op de meeste computers werkt deze microfoon plug & play. Dus aansluiten en je voice-over opname kan beginnen!

Nieuwsgierig geworden? Beluister hier alle Nederlandse stemacteurs