Buitenreclame Utrecht

Benieuwd wat een Utrechtse buitenreclame campagne voor jouw bedrijf kan doen?

  • Buitenreclame in Utrecht heeft enorme impact
  • Hyper-lokale campagnes in hele stad mogelijk
  • Ook voordelige nationale campagnes
buitenreclame utrecht
consultant gemeente Utrecht & Nieuwegein

Ik maak graag jouw offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kun je in Utrecht adverteren?

Via buitenreclame kun je adverteren in de Utrechtse publieke leefruimte met bijvoorbeeld billboards of reclameborden op objecten. Via buitenreclame kunnen zowel nationale als lokale bedrijven in zeer korte tijd hele grote groepen Utrechters verspreidt in de stad bereiken. De uitingen van buiten reclame zijn tevens zeer divers. Denk hierbij aan losstaande objecten of om borden of affiches of belettering aan gebouwen.

Direct voordeliger adverteren met buitenreclame in Utrecht? Vraag dan naar onze last-minute tarieven.

Wat betekent buitenreclame in Utrecht?

Buitenreclame heeft in Utrecht heeft uiteraard geen andere betekenis dan in andere steden, oftewel: losstaande reclameborden of reclame objecten die aan Utrechtse gebouwen in de openbare ruimte zoals een winkelcentrum zijn bevestigd. Buitenreclame kan zowel korte of lange tijd worden ingekocht en is in vele formaten te boeken. Uiteraard is het formaat en het bereik medebepalend voor het tarief.

reclame Utrecht

Utrecht is een moderne stad die bezoekers en inwoners altijd blijft verrassen. De historische binnenstad is compact genoeg om al wandelend te verkennen, en met de alom bekende Domtoren als oriëntatiepunt weten bezoekers altijd direct de weg. Verder staat deze stad bekend om haar volle culturele agenda, de gezellige pleinen, hippe koffietentjes en wijnbars, kerken met een historisch verhaal en restaurants met wereldkeukens. Te veel voor één dag? Blijf dan lekker overnachten in een luxe hotel of intieme bed & breakfast.

Utrecht buitenreclame voorbeelden

  • Adverteren in een abri
  • Adverteren op een mupi
  • Adverteren op een billboard
  • Adverteren met steigerdoekreclame

Kosten buiten adverteren in Utrecht

Een veelgestelde vraag bij ons in Utrecht gevestigde buitenreclame bedrijf is wat uiteindelijk een goede zichtbaarheid en dus buitenreclame in Utrecht kosten zal. De kosten variëren van enkele honderden euro’s voor een hyper-lokale buiten reclame campagne, tot aan tienduizenden euro’s voor een zeer uitgebreide campagne in de hele stad op A-locaties, zoals in het tabel hieronder is te zien.

Kosten buitenreclame  1 week in Utrecht 2 weken in Utrecht
50.000 Utrechters €2.500,- €3.750,-
100.000 Utrechters €4.500,- €8.000,-
200.000 Utrechters €8.750,- €15.000,-

*Ook in Utrecht zijn tarieven seizoensgebonden, het is daarom raadzaam een actuele en vrijblijvende offerte op te vragen.

Hoeveel jouw buitenreclame precies kost, hangt af van verschillende factoren in de lokale reclame markt. Belangrijke factoren die onder andere invloed hebben op de kosten zijn: het aantal in te zetten billboards, de periode waarin je in de gemeente Utrecht wilt adverteren (in de zomerperiode is het over het algemeen iets voordeliger) en de locatie van de billboard(s) in de stad. Uiteraard heeft ook de looptijd invloed op je kosten.

Utrechts buitenreclame bedrijf

One Media is één van de snelstgroeiende buiten reclame bedrijven en gespecialiseerd in zowel landelijke als lokale OOH (out of home) en DOOH (digital out of home) reclame campagnes. Met een campagne van ons Utrechtse buitenreclame bedrijf heb je ook toegang tot honderden locaties in heel Nederland, waardoor meer dan 19 miljoen contacten kunnen worden gerealiseerd. Dankzij strategische partnerships met alle reclame & dataspecialisten kan One Media de meest effectieve lokale DOOH campagnes opzetten tegen een verrassend lage prijs.

One Media, dé #1 in Utrecht

One Media richt zich op de beste outdoor reclame locaties in de gemeente Utrecht. Denk hierbij aan abri’s bij drukke wegen of drukke winkellocaties. Kortom, op echte A-locaties in de Domstad dus. Als onafhankelijk adviseur kijken we altijd naar het beste rendement voor jouw buitenreclame campagne, of dit nu mupi’s, zuilen of billboards zijn.

Kortom, dankzij haar complete netwerk realiseert One Media altijd het beste bereik en de meeste impact, en dat tegen de laagst mogelijke reclamekosten. Daarnaast zijn wij met lichtreclame actief in Almere, Abcoude, Amersfoort, Amsterdam, Bunnik, Breukhoven, Bilthoven, Baambrugge, Bunschoten, Utrechtse Heuvelrug, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Heemstede, Hilversum, Hellendoorn, Leusden, Leeuwarden, Maasgouw, Mijdrecht, Nieuwegein, Maarn, Montoort, Rhenen, Veenendaal, Zwolle, Groningen, Goes, Haarlem, Schiphol, Stichtse Vecht, Vianen, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Soesterberg en Maastricht. 

Buitenreclame Utrecht heb je in vele verschillende formaten, waarbij tevens de afdrukkwaliteit een belangrijk element is. Want hoewel wij als mediabureau een strategisch mediaplan voor jouw campagne opstellen, is ook de kwaliteit van de buiten reclame zelf van essentieel belang. Als je eenmaal hebt besloten buiten reclame als marketingmiddel in te zetten, wil je immers ook dat het er perfect uitziet.

Outdoor reclame in Utrecht is enorm effectief

Buitenreclame is natuurlijk niet in de Gemeente Utrecht uitgevonden: het is één van de oudste marketingvormen. Hierdoor wordt buiten reclame soms als ouderwets gezien, iets wat geheel onterecht is overigens. Buiten reclame op A-locaties in deze stad biedt namelijk talloze voordelen. Behalve het feit dat buiten reclame snel en vakkundig kan worden geproduceerd zorgen ze ook voor een duidelijk marketingeffect.

Outdoor reclame van Exterion Outdoor, Centercom of JCDecaux maakt bijvoorbeeld mensen nieuwsgierig naar jouw product of dienst en versterkt de aanwezigheid van jouw merk in de stad. Buitenreclame voelt heel dichtbij. Daarnaast creëert het ook een eerste indruk van je merk, en is het een geweldige manier om evenementen, speciale aanbiedingen of nieuwe producten via buitenreclame te lanceren. Want in een wereld die gedomineerd wordt door schermen, valt Utrechtse buitenreclame enorm op!

Start met adverteren bij One Media!

Kortom, wil je beginnen met outdoor advertising, dan ben je bij ons op het juiste adres. Een reclamebord in de binnenstad van Utrechtse binnenstad, advertising in een Utrechts bushokje of displays verspreid over heel Nederland, One Media heeft als onafhankelijk adviseur toegang tot de laagste tarieven en profiteer je maximaal van last-minute deals. We presenteren je graag onze brochure met een offerte op maat.