Reclamemast
Snelwegreclame

  • Maximaal impact
  • Zeer betaalbaar
  • De beste locaties
reclamemast
one media olivier

Vraag nú een offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reclamemasten langs de snelweg

Wil je maximaal impact? Dan kies je voor de meest opvallende manier van reclame maken met een reclamemast langs de snelweg. Zo breng je zeer effectief jouw merk, bedrijf of product onder de aandacht van heel werkend Nederland. De digitale reclamemasten in ons netwerk maken snelwegreclame mogelijk voor een extreem betaalbare prijs.

Onze digitale reclamemasten staan overal in Nederland met een extra focus op de vier grote steden in de Randstad: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Hierdoor zijn ze perfect gepositioneerd ten opzichte van de belangrijkste snelwegen en hebben grote vlakken van 60 tot 140 vierkante meter. Hierdoor zijn de reclamemasten van One Media de beste eye catchers voor je snelweg reclame.

Billboard langs de snelweg

Daarnaast hebben heeft een digitaal billboard langs de snelweg uitgebreide mogelijkheden voor creatieve reclame uitingen. Denk aan dynamische advertenties die inspelen op het actuele weer of een last-minute actie die nog enkele uren loopt. Maar ook synchronisatie met radio reclame is mogelijk met onze digitale reclamemast. Zo haal je het maximale uit je buitenreclame en spring je in het oog van jouw doelgroep.

One Media heeft toegang tot een breed aanbod digitale billboard reclame. Denk bijvoorbeeld aan strategische plaatsen langs de drukste Nederlandse snelwegen, zoals bij Schiphol langs de A4, in Amsterdam langs de A5, in Amersfoort langs de A1 en een zeer opvallende digitale reclamemast in Arnhem langs de A12. Met deze digitale reclamemasten heb je als adverteerder absoluut impact.

Waarom snelwegreclame?

Met snelwegreclame komen duizenden verkeersdeelnemers per dag komen met jouw reclameboodschap in aanraking. Deze reclamemasten zijn echte eyecatchers en 100% digitaal. Het grote voordeel hiervan is dat wij zeer snel kunnen schakelen, zodat jouw boodschap al binnen enkele dagen in heel Nederland is te zien! Ook kiezen steeds meer adverteerders voor opvallende bewegende beelden in hun snelweg reclame voor maximaal impact.

Snelwegreclame populair onder webshops

We zien ook dat steeds meer webshops gebruiken maken van reclamemasten langs de snelweg. Dit doet ze wanneer ze alle mogelijkheden van online marketing al hebben benut. Billboards zijn dan een logisch vervolg, aangezien dit goedkoper dan tv-reclame kan zijn. Vooral de reclamemast langs de A5 in Amsterdam is een zeer gewilde plek met een bereik van één miljoen mensen. One Media kijkt welke mast het beste bereik heeft en of exploitanten zijn aangesloten bij het IAB.

Reclame langs de snelweg kosten

Kosten snelweg reclame* Digitale reclamemast A1 Amersfoort Reclamemast A4 Schiphol
Tarief 1 week adverteren €10.500,-  –
Tarief 2 weken adverteren €19.500,- €19.500,-
Tarief 4 weken adverteren €45.500,- €35.500,-

*Kosten snelwegreclame kunnen fluctueren, aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleent. Met onze jarenlange expertise en grote netwerk regelen wij altijd de beste prijs voor onze adverteerders.

Snelweg reclame is dus ideaal voor partijen die supersnel een krachtige extra reclamevorm zoeken en hun aanwezigheid in één klap willen vergroten. Zo veroorzaken ze binnen een mum van tijd meer traffic, conversie en uiteindelijk omzet. Ons in-house reclamebureau assisteert je graag bij de creatie van je uiting voor een digitale reclamemast, wanneer dit nodig is.

adviseur snelweg reclame

Vragen over snelwegreclame?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Dat kan via 020 210 1770 of stuur een mail naar info@onemedia.nl

Direct beginnen met snelwegreclame?

Ik informeer je graag over de laagste tarieven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.