voice over

Engelse voice-over

Een Engelse voice-over opnemen? Dan kom je al snel uit bij de Britse voice-overs van One Media. Samen met een bekend Amsterdamse stemmenbureau hebben we een vaste poule stemacteurs die onze commercials inspreekt. Beluister alle stemmen (Engelstalig) v.a. €185,- en laat je overtuigen.

Let op: op dit moment voegen wij géén nieuwe stemmen toe aan onze database.

English of Nederlandse voice-over?

Wanneer iets internationaal goed moet klinken kiezen de meeste bedrijven een Britse voice over Engels. Waarom? Simpel, het accent van deze stemacteur wordt als deftig en heel betrouwbaar gezien. Daarom wordt vaak voor bancaire producten of zaken waarbij vertrouwen een belangrijke rol speelt voor een Engelse voice-over gekozen. Bij One Media is zowel een Engelse als Nederlandse voice-over heel betaalbaar, én binnen 24 uur leverbaar.

In het Verenigd Koninkrijk zijn 64 miljoen Britten woonachtig. Het land is bijna net zo groot als Frankrijk en daarmee een groot land vele radio en tv stations. Dit maakt het land rijk aan zeer professionele Engelse voice-overs. Zo heeft de BBC vele lokale zenders waar stemmen zeer regelmatig getraind door de Engelse voice scouts van het grotere BBC Londen, waardoor zelfs een minder bekende Engelse voice-over premium klinkt.

engelse voice over

Onze Engelse stemacteurs spreken niet alleen met een puur Brits-Engels accent, zij zijn ook woonachtig in The UK. Als voice-over ‘leven’ zij daardoor de Engelse taal. Dat wij de beste Engelse voice-over stemmen uitkiezen die nog in hun vaderland woonachtig zijn, is niet toevallig. De tone of voice is altijd aan modetrends onderhevig is, net zoals bij Amerikaans Engels. Daarom klinken onze native Engelse voice-overs actueel en is je Britse stem 100% native Engelstalige voice-over stem.

Perfecte Britse tone of voice

Het British English kent vele bekende varianten op het accent, denk maar aan een Londens accent met een zeer specifieke tone of voice. Dit accent is uiteraard het bekendst, maar in het Verenigd Koninkrijk spreekt men met meer dan 30 verschillende accenten. De grotere accentverschillen vind je trouwens in het Noorden en het Zuiden, maar de Engelse voice-over acteurs van One Media spreken neutraal Brits-Engels. Algemeen Beschaafd Brits. Tenzij je een Amerikaanse voice-over kiest. Niet alleen met onze Amerikaanse voice-over is het prettig werken, zijn Engelse voice-over

is ook altijd accuraat en servicegericht. Wanneer er een taalfoutje in je tekst staat zullen onze Britse stemacteurs je daarop altijd attenderen. Het zijn dus geen stemacteurs je teksten enkel en alleen inspreken omdat ze dan weer hun voice-over tarieven in rekening kunnen brengen. Nee, zeker niet.

english voice over

Amerikaans sprekende voice-overs mogen dan soms nog wel het imago van een ‘brood voice-over’ hebben, de Engelse voice-over acteurs van ons stemmenbureau zijn 100% vakidioten die leuk vinden om te werken voor buitenlandse opdrachtgevers. Altijd een perfect eindproduct, alsof je het in de UK hebt besteld. Geen wonder dus dat duizenden Engelstalige voice-overs hun brood met het professioneel inspreken kunnen verdienen.

Engelse voice over

Een veelgestelde voice-over vraag bij One Media: waarom is zo’n Engelse voice-over vrouw zo betaalbaar bij jullie? Je zou inderdaad denken dat als je stemmen aanbiedt die hebben ingesproken voor merken als BMW, easyJet, MasterCard en Tesco toch zeker boven de 250 euro moeten zijn. Dat is normaal ook zo, alleen zien onze stemacteurs het extra werk van jou uit Holland als een leuk bijkomend extraatje.

Hetzelfde geldt voor onze Engelse voice-over mannen. Hierdoor is kwaliteit altijd betaalbaar voor een voordelig Engels voice-over tarief. Trouwens, in Groot-Brittannië zijn veel meer Engelse voice-overs dan hier. Dus als je zoekt naar een voice-over Engels vrouw is dat een meevaller: Veel meer keuze voor minder Engelse ponden. Wat dat betreft is de Britse stemmenmarkt niet anders dan de Nederlandse voice-over markt. Meer aanbod zorgt voor lagere prijzen. Vandaar dat die Britse stemmen van ons in-house voice-over bureau zo goed betaalbaar zijn.

Engelse voice over UK

Waar moet je verder op letten als je een Britse voiceover UK gaat bestellen? Je kunt het beste voice-over instructies direct in het Engels kan doorgeven. Als je dat lastig vindt hoeft het niet uitsluitend, dan vertalen we je instructie even voor je. De Engelse voice-over tekst hebben we trouwens graag als dat kan in het Engels, net als bij onze voice-over USA. Als je deze nog niet vertaalt hebt kunnen we je in contact brengen met een vertaalbureau.

Door onze snelheid denken denken klanten soms dat wij volledig geautomatiseerd werken. Dat is ten dele ook zo, maar iedere voice-over bestelling die binnenkomt kijken we nog wel even snel na of er geen mogelijke onduidelijkheden inzitten voor onze Engelse voice-over. En als wij onverhoopt daar toch overheen lezen, kijkt de stemacteur zelf ook nog mee. Daarom vragen wij altijd om je contact gegevens, voor als er toch nog vragen komen op je tekst.

Britse voice-over

Onze Engelse voice-over service gaat trouwens nog iets verder, want als je niet helemaal tevreden bent met de ingesproken tone of voice, kunnen we zelfs een gratis voice-over retake voor je laten inspreken. Soms is het fijn als je een duidelijke referentie hebt (de eerste opname in dat geval) om vervolgens met de de bekende kers op de taart te leggen. Zo leveren we altijd de hoogste kwaliteit Engelse voice-overs.

Voice-over Engels

Weet je wat erg handig is met betrekking tot Britten? Het tijdsverschil! Zoals je weet is het tijdsverschil met de UK één uur. Dat maakt het extra fijn om met ze te werken. Je deadline is altijd een uur later, dus een spoedje kan altijd geregeld worden. Een voice-over bestellen gaat supersnel en tegen betaalbare tarieven. Kies een jouw favoriete Engelse voice-over taal, upload je Britse voice-over tekst en de Engelse voice-over gaat voor je opnemen. Goed, simpel en betaalbaar.

Kortom, wanneer je een goede stem acteur zoekt in het Engels of Nederlands, dan ben je bij onze studio op het juiste adres. Zelfs casting op maat in alle talen, het schrijven van een meertalig video script of gewoon het vinden van een specifiek stem geluid in het Brits Engels: One Media regelt het. Beluister snel de showreel van stemmen (Engelstalig) in documentaires, een bedrijfsfilm of animatie en laat je overtuigen door onze American English voice-overs.

Nieuwsgierig geworden? Beluister hier alle Engelse stemacteurs

5/5 (10 Reviews)