Buitenreclame Rotterdam

Benieuwd wat een Rotterdamse buitenreclame campagne voor jouw bedrijf kan doen?

  • Buitenreclame in Rotterdam heeft enorme impact
  • Hyper-lokale campagnes in hele stad mogelijk
  • Ook voordelige nationale campagnes
buitenreclame Rotterdam
reclame specialist rotterdam

Ik maak graag jouw offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kun je in Rotterdam adverteren?

Via buitenreclame is het mogelijk om te adverteren in de Rotterdamse publieke leefruimte met bijvoorbeeld billboards of reclameborden. Via buitenreclame kunnen zowel nationale als lokale bedrijven in zeer korte tijd grote groepen Rotterdammers uit de hele stad bereiken. De uitingen van buiten reclame zijn tevens zeer divers. Denk hierbij aan losstaande objecten, abri's in het metronetwerk, belettering op gebouwen of bus reclame.

Wat betekent buitenreclame in deze stad?

Buitenreclame heeft in Rotterdam uiteraard geen andere betekenis dan in andere steden, oftewel: losstaande reclameborden of reclame objecten die aan Rotterdamse gebouwen in de openbare ruimte zoals een winkelcentrum zijn bevestigd. Buitenreclame kan zowel korte of lange tijd worden ingekocht en is in vele formaten te boeken. Uiteraard is het formaat en het bereik medebepalend voor het tarief.

reclame Rotterdam

Rotterdam is feitelijk de enige Nederlandse stad waar architecten de vrije hand hebben gekregen. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat het complete centrum ooit is weggevaagd. Rotterdamse gebouwen en hun experimentele stijl die je overal in de stad ziet, zijn echt uniek. Dat begon al met het Witte Huis dat jaren het hoogste kantoorgebouw van heel Europa was. Tel daar uiteraard de Euromast en de Kubuswoning bij op, net als de Markthal en het nieuwe Centraal Station. Je zult zien: in Rotterdam gebeurt het.

Rotterdamse buitenreclame voorbeelden

  • Rotterdamse Abri
  • Mupi in Rotterdam
  • Rotterdams billboard
  • Steigerdoekreclame in Rotterdam

Kosten buiten adverteren in Rotterdam

Een veelgestelde vraag is wat uiteindelijk een goede zichtbaarheid en dus buitenreclame in Rotterdam kosten zal. De kosten variëren van enkele honderden euro's voor een hyper-lokale buiten reclame campagne, tot aan tienduizenden euro's voor een zeer uitgebreide campagne in de hele stad op A-locaties, zoals in het tabel hieronder is te zien.

Kosten buitenreclame  1 week in Rotterdam 2 weken in Rotterdam
100.000 Rotterdammers €2.500,- €3.750,-
200.000 Rotterdammers €4.500,- €8.000,-
400.000 Rotterdammers €8.750,- €15.000,-

*Ook in Rotterdam zijn de kosten seizoensgebonden, het is daarom raadzaam een actuele en vrijblijvende offerte op te vragen.

Hoeveel jouw buitenreclame precies kost, hangt af van verschillende factoren in de lokale reclame markt. Belangrijke factoren die onder andere invloed hebben op de kosten zijn: het aantal in te zetten billboards, de periode waarin je in de gemeente Rotterdam wilt adverteren (in de zomerperiode is het over het algemeen iets voordeliger) en de locatie van de billboard(s) in de stad. Uiteraard heeft ook de looptijd invloed op de kosten.

Rotterdams buitenreclame bedrijf

One Media is één van de snelstgroeiende buiten reclame bedrijven en gespecialiseerd in zowel landelijke als lokale OOH (out of home) en DOOH (digital out of home) reclame campagnes. Met een campagne van ons Rotterdamse buitenreclame bedrijf heb je ook toegang tot honderden locaties in heel Nederland, waarmee meer dan 19 miljoen contacten kunnen worden gerealiseerd. Dankzij strategische partnerships met alle reclame & dataspecialisten kan One Media de meest effectieve lokale DOOH campagnes opzetten tegen een verrassend lage prijs.

One Media, dé #1 in Rotterdam

One Media richt zich op de beste outdoor reclame locaties in de gemeente Rotterdam en provincie Zuid-Holland. Denk hierbij aan abri's bij drukke wegen of drukke winkellocaties zoals de Coolsingel. Kortom, op echte A-locaties dus. Als onafhankelijk adviseur kijken we altijd naar het beste rendement voor jouw buitenreclame campagne, of dit nu mupi's, zuilen of billboards zijn.

Kortom, dankzij haar complete netwerk realiseert One Media altijd het beste bereik en de meeste impact, en dat tegen de laagst mogelijke reclamekosten. Daarnaast zijn wij actief in onder andere Almere, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Utrecht, Dalfsen, Den Haag, Gouda, Helmond, Heemstede, Hellendoorn, Leeuwarden, Maasgouw, Deventer, Zwolle, Groningen, Goes, Haarlem, Schiphol, Stichtse Vecht, ’s-Hertogenbosch en Maastricht. 

Buitenreclame Rotterdam heb je in vele verschillende formaten, waarbij tevens de afdrukkwaliteit een belangrijk element is. Want hoewel wij als mediabureau een strategisch mediaplan voor jouw campagne opstellen, is ook de kwaliteit van de buiten reclame zelf van essentieel belang. Als je eenmaal hebt besloten buiten reclame als marketingmiddel in te zetten, wil je immers ook dat het er perfect uitziet.

Outdoor reclame in Rotterdam is enorm effectief

Buitenreclame is natuurlijk niet in de Gemeente Rotterdam uitgevonden: het is één van de oudste marketingvormen. Hierdoor wordt buiten reclame soms als ouderwets gezien, iets wat geheel onterecht is overigens. Buiten reclame op A-locaties in deze stad biedt namelijk talloze voordelen. Behalve het feit dat buiten reklame snel en vakkundig kan worden geproduceerd zorgen ze ook voor een duidelijk marketingeffect.

Outdoor reklame van Exterion Outdoor, Centercom of JCDecaux maakt bijvoorbeeld mensen nieuwsgierig naar jouw product of dienst en versterkt de aanwezigheid van jouw merk in de stad. Buitenreclame voelt heel dichtbij. Daarnaast creëert het ook een eerste indruk van je merk, en is het een geweldige manier om evenementen, speciale aanbiedingen of nieuwe producten via buitenreclame te lanceren. Want in een wereld die gedomineerd wordt door schermen, valt Rotterdamse buitenreclame enorm op!

Start met adverteren bij One Media!

Kortom, wil je beginnen met outdoor advertising, dan ben je bij ons op het juiste adres. Een reclamebord in de binnenstad van Rotterdam, het metronetwerk of misschien wil je liever adverteren in een Barendrechts bushokje of heel Nederland.

One Media heeft als onafhankelijk adviseur toegang tot de laagste tarieven, zo profiteer jij van de beste deals. We presenteren je graag een offerte op maat. Mail simpelweg naar info@onemedia.nl

5/5 (1 Review)