Marketingbureau

Welkom bij One Media. Het online marketingbureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

 • Beproefde digitale strategieën
 • 35 online marketing specialisten
 • Al meer dan 250 tevreden klanten
Marketingbureau
strategisch marketing bureau amsterdam

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom bij One Media, full service marketingbureau Amsterdam. Maar wat doet een marketing bureau? En wat kunnen wij voor jouw product of dienst betekenen? Om hier een goed antwoord op te krijgen willen we eerst uiteenzetten hoe marketingkantoren functioneren en welke rol ze vervullen in het marketinglandschap.

Wat doet een online marketingbureau?

Een online marketing bureau is gespecialiseerd in alle online marketing vraagstukken. Omdat online marketing tegenwoordig zeer gecompliceerd kan zijn online marketingbureaus vaak specialistische kantoren met marketing experts op het gebied van SEO, SEA (Google Ads), UX/UI, webdevelopment en social media marketing. Full service marketingbureaus zoals OneMedia zijn tevens gespecialiseerd in radio & tv-reclame.

online marketing bureau

Waarom kiezen voor een full service marketingbureau?

Wanneer je de online zichtbaarheid wil optimaliseren kun je terecht bij meerdere online marketing bureaus. Maar vaak zien we de beste resultaten met een 360 graden aanpak. Denk bijvoorbeeld aan een online marketingcampagne met bekende influencers, waarbij deze influencers tevens figureren in een tv-reclame voor hetzelfde merk.

Een full service marketingbureau kan een dergelijke brede media campagne voordelig en goed voor je opzetten, omdat alle kennis en relaties hiervoor al in huis zijn. Doordat je met slechts één bureau hoeft te schakelen, ben je bovenal veel voordeliger uit. Zo profiteer je van onze speciale mediadeals voor radio, tv en buitenreclame, die we kunnen bedingen omdat we groot media inkopen voor meerdere merken.

Top 10 online marketing specialisten

 1. Online marketeer
 2. SEO consultant
 3. SEA consultant
 4. Growth hacker
 5. CRM marketeer
 6. Content strateeg
 7. Linkedin marketeer
 8. Facebook marketeer
 9. Online marketing analist
 10. Digital marketing manager

One Media heeft de alle veelgevraagde online marketingdisciplines voor je in huis. Uiteraard werken al onze consultants in teamverband, waardoor een specifieke specialist snel (en zonder meerkosten) voor je kan worden aangehaakt. Vaak spreken we een vaste maandelijkse fee af, waardoor je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Afspraken op basis van KPI's zijn zeker mogelijk en hebben onze voorkeur.

 • Neuromarketing specialist
 • Digital copywriter
 • Content strategy expert
 • Display advertising consultant
 • Performance marketeer
 • Digital sales expert
 • E-mail marketing specialist 
 • Web analytics consultant
 • Digital branding specialist
 • Google Search consultant
 • Marketplaces expert
 • Internet marketing strateeg

Marketingbureau Amsterdam

Je kunt ons online marketing bureau inschakelen voor een breed scala aan digitale diensten. Wij denken daarom in de breedste zin van het woord mee bij het ontwikkelen en uitvoeren jouw online plannen. Denk aan SEA (Google Ads / AdWords en Bing Ads), conversie (optimalisatie), analyse uit Google Analytics en webdesign. Bovendien neemt content marketing een dusdanig onderdeel van zoekmachine optimalisatie in dat wij hier een aparte unit voor in het leven hebben geroepen.

Marketingbureau kosten

Voor de meeste opdrachtgevers is online marketing geen eenmalige excretie. Sterker, vaak groeit gaandeweg de behoefte, omdat een goede online marketeer zichzelf ruimschoots terugverdiend. Wij maken onze resultaten meetbaar zodat vaak inzichtelijk wordt dat je verdient op de kosten die wij als online marketingbureau maken.

Kosten online marketing bureau Uurtarief junior marketeer Uurtarief senior marketeer
Digital marketing manager €70,- €105,-
Online marketeer €70,- €105,-
CRM marketeer €75,- €110,-
Growth hacker €75,- €110,-
SEA consultant €80,- €120,-
SEO consultant €85,- €120,-

Online marketing bureau Amsterdam

Veel online marketingbureaus zijn in Amsterdam gevestigd. Voor One Media is dat vanzelfsprekend niet anders. Wij hebben onszelf reeds in 2002 in de Jordaan gevestigd als online marketing bureau Amsterdam, omdat veel online marketeers het aantrekkelijk vinden om bij een groot Amsterdams bureau te werken. Daarnaast denkt men in de markt vaak dat Amsterdamse bureaus voorop lopen in digital marketing services.

“Een full service online marketing bureau met ervaren SEA, SEO, influencer & content marketing specialisten.”

Gezien de gemiddelde leeftijd van 30 jaar bij ons kantoor, is het een feit dat online marketing vooral jonge mensen trekt. Het is een relatief nieuwe beroepsgroep die vooral millennials trekt. En dat millennials nu eenmaal liever in hun jonge jaren liever in Amsterdam wonen dan in Staphorst, dat is nu eenmaal een gegeven. Onder de bureaus woedt daarom een felle strijdt op het gebied van HR, want iedereen wil de beste mensen.

strategisch marketingbureau

Met een ervaren team van ervaren online marketing professionals en tech-specialisten kunnen wij iedere marketinguitdaging aan. Wij zijn het online marketingbureau uit Amsterdam dat voelt als een in-house online marketingteam. One Media is een echt betrokken en strategische partner bij de resultaten en online groei van jouw bedrijf. Van het opstarten van een nieuwe online marketingstrategie tot en met de realisatie van alle online doelstellingen.

Strategisch marketingbureau uit Nederland

In een tijdperk van totale digitale disruptie en snel veranderende marketingbehoeften zoeken managers naar manieren om hun digitale marketing en e-commerce prestaties flink te verbeteren. Bedrijven die er niet in slagen mee te surfen op de digitale golf, dreigen te worden achtergelaten door innovatieve concurrenten die wél in zee gaan met een goed strategisch marketingbureau uit Nederland.

Nederland telt uiteraard inmiddels vele digitale marketingbureaus. Via uiteenlopende diensten ondersteunen deze bureaus hun producten en diensten bij het realiseren van hun marketingdoelstellingen via search engine optimization (SEO), paid search via Google Ads (SEA), content marketing, influencer marketing, sociale media marketing en CRO optimalisaties.

Welke online marketeer heeft jouw business nodig?

Wil je weten wat jouw business nodig heeft aan digital professionals en hoeveel omzet je extra kunt genereren met onze digital marketingstrategie? De consultants van One Media geven je een gratis eerste advies en vertellen je meteen meer over de benodigde vervolgstappen om jouw online campagne op te kunnen zetten.

Een vraag voor onze marketing agency?

De digitale experts van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.