Marketingbureau

Welkom bij One Media. Het online marketingbureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar lang!

 • Beproefde digitale strategieën
 • 35 online marketing specialisten
 • Al meer dan 250 tevreden klanten
Marketingbureau
strategisch marketing bureau amsterdam

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom bij One Media, full service marketingbureau Amsterdam. Maar wat doet een marketing bureau? En wat kunnen wij voor jouw product of dienst betekenen? Om hier een goed antwoord op te geven willen we eerst uiteenzetten hoe marketingkantoren functioneren en welke rol ze vervullen in het marketinglandschap.

Wat doet een online marketingbureau?

Een online marketing bureau is gespecialiseerd in alle online marketing vraagstukken. Omdat online marketing tegenwoordig zeer gecompliceerd kan zijn, zijn online marketingbureaus vaak specialistische kantoren met marketing experts op het gebied van SEO, SEA (Google Ads), UX/UI, webdevelopment en social media marketing. Full-service marketingbureaus zoals One Media zijn tevens gespecialiseerd in radio & tv-reclame.

online marketing bureau

Waarom kiezen voor een full service marketingbureau?

Wanneer je de online zichtbaarheid wil optimaliseren kun je terecht bij meerdere online marketing bureaus. Maar vaak zien we de beste resultaten met een 360 graden aanpak. Denk bijvoorbeeld aan een online marketingcampagne met bekende influencers, waarbij deze influencers tevens figureren in een tv-reclame voor hetzelfde merk.

Een full service marketingbureau kan een dergelijke brede media campagne voordelig en goed voor je opzetten, omdat alle kennis en expertise hiervoor al in huis zijn. Doordat je met slechts één bureau hoeft te schakelen, scheelt het je bovendien een hoop tijd. Ook profiteer je van onze speciale mediadeals voor radio, TV en buitenreclame, die we kunnen bedingen omdat we groot media inkopen voor meerdere merken.

Top 10 online marketing specialisten

 1. Online marketeer
 2. SEO consultant
 3. SEA consultant
 4. Growth hacker
 5. CRM marketeer
 6. Content strateeg
 7. Linkedin marketeer
 8. Facebook marketeer
 9. Online marketing analist
 10. Digital marketing manager

One Media heeft alle veelgevraagde online marketingdisciplines in huis. Uiteraard werken al onze consultants in teamverband, waardoor een specifieke specialist snel (en zonder meerkosten) voor je kan worden aangehaakt. Vaak spreken we een vaste maandelijkse fee af, waardoor je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Afspraken op basis van KPI's zijn zeker mogelijk.

 • Neuromarketing specialist
 • Digital copywriter
 • Content strategy expert
 • Display advertising consultant
 • Performance marketeer
 • Digital sales expert
 • E-mailmarketing specialist 
 • Web analytics consultant
 • Digital branding specialist
 • Google Search consultant
 • Marketplaces expert
 • Google Shopping Ads specialist
 • Internet marketing strateeg
 • Creatief team
 • Linkbuilding specialist

Marketingbureau Amsterdam

Je kunt ons online marketing bureau inschakelen voor een breed scala aan digitale diensten. Wij denken daarom in de breedste zin van het woord mee bij het ontwikkelen en uitvoeren jouw (online) plannen. Denk aan Search Engine Advertising (SEA) op zowel Google als Bing, conversie optimalisatie, data and analytics audits met behulp van Google Analytics en webdesign.

Marketingbureau kosten

Voor de meeste opdrachtgevers is online marketing geen eenmalige exercitie. Sterker, vaak groeit gaandeweg de behoefte, omdat een goede online marketeer zichzelf ruimschoots terugverdiend. Wij maken onze resultaten meetbaar zodat inzichtelijk wordt dat je verdient op de kosten die wij als online marketingbureau maken.

Kosten online marketing bureau Uurtarief junior marketeer Uurtarief senior marketeer
Digital marketing manager €75,- €115,-
Online marketeer €75,- €115,-
CRM marketeer €80,- €120,-
Growth hacker €80,- €120,-
SEA consultant €85,- €130,-
SEO consultant €90,- €130,-

Online marketing bureau Amsterdam

Veel online marketingbureaus zijn gevestigd in Amsterdam. Voor One Media is dat vanzelfsprekend niet anders. Wij hebben onszelf reeds jaren geleden gevestigd als online marketing bureau in Amsterdam.

Een full service online marketing bureau met ervaren SEA, SEO, influencer & content marketing specialisten.

Gezien de gemiddelde leeftijd van 30 jaar bij ons kantoor, is het een feit dat online marketing vooral jonge mensen trekt. Het is een relatief nieuwe beroepsgroep die vooral millennials trekt. Onder bureaus woedt een felle strijdt op het gebied van HR, want iedereen wil de beste mensen maar wij hebben ze.

strategisch marketingbureau

Met een ervaren team van ervaren online marketing professionals en tech-specialisten kunnen wij iedere marketinguitdaging aan. Wij zijn het online marketingbureau uit Amsterdam dat voelt als een in-house online marketingteam. One Media is een betrokken en strategische partner in de online groei van jouw bedrijf. Van het opstarten van een nieuwe online marketingstrategie tot en met de realisatie van alle online doelstellingen.

Strategisch marketingbureau uit Nederland

In een tijdperk van totale digitale disruptie en snel veranderende marketingbehoeften zoeken managers naar manieren om hun digitale marketing en e-commerce prestaties flink te verbeteren. Bedrijven die er niet in slagen mee te surfen op de digitale golf, dreigen te worden achtergelaten door innovatieve concurrenten die wél in zee gaan met een goed strategisch marketingbureau uit Nederland.

Nederland telt uiteraard inmiddels vele digitale marketingbureaus. Via uiteenlopende diensten ondersteunen deze bureaus hun producten en diensten bij het realiseren van hun marketingdoelstellingen via Search Engine Optimization (SEO), paid search via Google Ads (SEA), contentmarketing, influencer marketing, sociale media marketing en CRO optimalisaties.

Welk type online marketeer is geschikt voor jouw business?

Wil je weten wat jouw business nodig heeft aan digital professionals en hoeveel omzet je extra kunt genereren met onze digital marketingstrategie? De consultants van One Media geven je een gratis eerste advies en vertellen je meteen meer over de benodigde vervolgstappen om jouw online campagne op te kunnen zetten.

Momenteel hebben wij klanten in allerlei branches waaronder: B2B en B2c, retail, finance, telecom, automative, tourist en lifestyle industry. Daarnaast komen onze klanten uit heel het land, van Rotterdam tot Eindhoven, van Maastricht tot Apeldoorn, van Den Bosch tot Deventer.

Bezoek zeker ook onze blog met allerlei artikelen omtrent (online) marketing.

Een vraag voor onze marketing agency?

De digitale experts van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.