voice over

Vlaamse voice-over

Als media & stemmenbureau hebben we altijd de perfecte stemacteur voor jouw productie, dus ook ervaren Vlaamse voice-over stemmen. Dankzij onze samenwerking met VoiceCowboys kun je een voiceover ook supersnel en betaalbaar boeken. Binnen 24 uur geleverd en 100% professioneel.

Let op: op dit moment voegen wij géén nieuwe stemmen toe aan onze database.

Vlaamse voice over bestellen

Een Vlaamse voice over bestellen voor jouw bedrijfsfilm, commercial of telefoon systeem gaat het makkelijkst door te klikken op de bovenstaande button. Je ziet direct alle beschikbare voice-overs, je selecteert de stemacteur van je keuze en vervolgens geef je de in te spreken Vlaamse voice-over teksten op. De aangesloten Vlaamse stemcteurs zullen je audio altijd binnen 24 uur aanleveren.

Uiteraard kan het lastig zijn wanneer je moet kiezen uit talloze Vlaamse voice-overs. Daarom kun je ons altijd bereiken via chat. We luisteren dan naar jouw specifieke wensen en zullen enkele geschikte Belgische voice-overs voorstellen die jouw voice-over Vlaams kunnen inspreken. Simpel en snel dus!

Tarieven voice-over Vlaams

Betaalbaarheid blijft een belangrijk punt voor veel bedrijven. Daarom kun je via ons netwerk al professionele voice-overs vinden die jouw animatie of bedrijfsfilm voor slechts €189 exclusief btw kunnen inspreken. Daarom is het boeken van Vlaamse voice-overs via ons voordeliger dan via een Belgisch stemmenbureau, waar de tarieven over het algemeen iets hoger liggen.

vlaamse voice over

Dit komt omdat veel stemmenbureaus niet heel transparant zijn over hun voice-over tarieven. Ze stemmen hun prijzen een beetje af op het bedrijf. Wanneer ze denken dat je een groter bedrijf bent (en dus meer budget hebt) kan het zomaar zijn dat je meer betaalt voor dezelfde voice-over tekst. Gelukkig houden wij niet van zulke praktijken, wat je ook kunt zien op de pagina tarieven voice over waar alle prijzen zijn te vinden.

Belgische stemacteurs

Vlaamse voice-overs van Belgische stemacteurs blijft natuurlijk mensenwerk. Gelukkig gaat er bijna nooit iets verkeerd, maar wanneer dit wel het geval is lossen we dit gratis en snel voor je op met een kosteloze voice-over retake. Zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat, want wij stoppen pas wanneer jij als klant tevreden bent met de geleverde voice-over opname.

En mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je altijd nog aanspraak maken op onze unieke niet goed, geld terug garantie. Hiervoor gaan we geen moeilijke vragenlijst af, maar een kort telefoontje of mailtje met de reden volstaat al. Zo loop je nooit risico, en voor ons is het een belangrijk reclamemiddel om aan te tonen hoeveel geloof wij hebben in onze Belgische en Vlaamse voice-over stemmen.

Voice over Vlaams

Zoals je ziet is het regelen van een voice over Vlaams via het One Media netwerk echt een peulenschil. Een kwestie van je favoriete stemacteur aanklikken en je voice-over script indienen. Dankzij de online dienstverlening zijn we ook nog eens supersnel: we leveren je Vlaamse voice over binnen 24 uur, maar in de praktijk heb je jouw voiceover dezelfde dag nog in huis.

voice over vlaams

De enige tip die we willen geven is dat je jouw briefing zo compleet mogelijk maakt. Daarom kun je via het voice-over platform niet alleen je script indienen, maar ook de tone of voice selecteren en zelfs je volledige video uploaden. Zo heeft onze Vlaamse stemacteur een goed beeld van je productie om razendsnel de best mogelijke voice-over in te kunnen spreken.

Nieuwsgierig geworden? Beluister hier alle Vlaamse stemacteurs