Mediabureau Amsterdam

  • Resultaatgericht
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Van mediastrategie tot media-inkoop
reclamebureau amsterdam

Benieuwd naar onze diensten? Let's meet!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau Amsterdam alle onmisbare bouwstenen die ieder merk nodig heeft om zijn doelstellingen te bepalen en te behalen. Van mediastrategie tot media-inkoop. Van televisiezender tot influencer. De voor jou relevante doelgroep maximaal bereiken tegen de laagst mogelijke communicatie kosten. Dat is onze specialiteit, en bewijzen we iedere dag weer voor een mooi portfolio merken. Eén adres, alle media. Welkom, bij One Media.

Wat is een mediabureau?

Een mediabureau als One Media is een bedrijf dat strategische media-adviezen geeft aan adverteerders, op het gebied van branding en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder een uitstekende branding, en uitstekende branding is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt. Kortom, de marketing consultant van een mediabureau weet waar de doelgroep zit en hoe media kosten-effectief kunnen worden ingezet.

mediabureau amsterdam

Kies je voor een full service mediabureau als One Media, dan kies je voor een 360º mediabureau waar je voor al je communicatie vraagstukken terecht kunt. Het kernteam bestaat uit 20 ervaren marketing- en mediaprofessionals. Hiermee kunnen wij direct jouw mediavragen beantwoorden. Maar soms heeft een specifiek mediavraagstuk een echte superspecialist nodig. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar een omvangrijk medianetwerk van 85 creatieve freelancers opgebouwd.

Offline én online mediabureau

ONE MEDIA zorgt ervoor dat alle communicatie uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Of dit nu traditionele marketing is via tv reclame of online marketing via Google Search, contentmarketing via bloggers of influencer marketing via TikTok. Ons media-bureau is altijd pragmatisch qua mediamix en zit bovenop de trends, wat niet zelden verrassende resultaten leidt. Zo hebben wij enkele jonge merken tot miljoenenbedrijven kunnen laten uitgroeien in de Benelux, middels online en influencer marketing. Onze marketeers vertellen je er graag alles over!

online media bureau

Zoals gezegd hanteert One Media een 360º aanpak. Dat zeggen wel mediabureaus, maar in de dagelijkse praktijk is óf online mediabureau óf offline georiënteerd. Nooit beide. Wij zijn die uitzondering. Wij weten dat je bouwvakkers ’s ochtends het beste via een radio commercial bereikt, maar Randstedelijke millennials amper nog traditionele radio luisteren. Bij ons media bureau krijg je dat eerlijke advies. Wij houden van de charme van offline reclamecampagnes, maar weten ook dat jij ons nu hebt gevonden via één van onze SEA of SEO strategieën.

Top 50 full service mediabureaus

Misschien heb je onze naam gezien in de top 50 van full service mediabureaus uit Nederland. Dan raakte je wellicht ook het overzicht even kwijt. Want het ene bureau is goed in media-adviezen, en het andere is meer bezig met influencer marketing. Maar waar alles mee begint is de juiste media-strategie voor de client. Al het andere is stap twee. Voor sommige adverteerders hebben we zelfs ‘gratis’ zendtijd kunnen regelen, omdat een blogger, influencer, radio of tv-exploitant liever een stukje meedeelde in de winst. Wij kijken daarom verder en staan klaar om jou als adverteerder te verrassen.

Marketing & media bureau onder één dak

Mediabureau One Media Amsterdam houdt het overzicht in een medialandschap met meer mogelijkheden dan ooit. Ieder jaar wordt ons werk complexer, maar óók leuker. Leuker, omdat we weer een nieuwe manier hebben kunnen vinden om jou als adverteerder op een originele manier op de kaart te zetten met een uitgekiende media-distributie dat wordt ondersteund met verrassende bereikcijfers en een originele mediastrategie.

Meer dan 20 jaar ervaring in het mediavak én een passie voor de nieuwste mediaplatforms en technieken maakt dat vele bedrijven vertrouwen op onze insights. Jij ook? We staan klaar voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in hartje Amsterdam, of op jouw locatie.

Mediabureau Amsterdam

ONE MEDIA AGENCY
Lootsstraat 26
Amsterdam
Telefoon: 020 – 210 1770
Email: olivier@onemedia.nl

4.2/5 (32 Reviews)

Advies nodig of een vraag?

Het team van OneMedia helpt je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.