A0 borden

  • Betaalbaar
  • Effectief
  • Gerichte targeting
a0 displays
a0

A0 borden of a0 frame inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overweeg jij A0 borden in te zetten voor jouw campagne? Dan ben je aan het juiste adres.

A0 borden zijn een vorm van buitenreclame en bieden adverteerders een effectieve manier om de doelgroep te bereiken. A0 borden hangen op ooghoogte en bevinden zich langs en op drukke locaties. Doordat de a0 displays op strategische locaties hangen kun je een enorm bereik realiseren met dit type buitenreclame.

A0 frame

Reclame in een A0 frame is zowel betaalbaar als effectief. Effectief omdat je alle passanten bereikt, van voetgangers tot fietsers, van automobilisten tot gebruikers van het OV.

Een campagne in een A0 frame is minimaal een week zichtbaar, dit zorgt ervoor dat je doelgroep je uiting in veel gevallen meerdere keren ziet. Hierbij treed de kracht van herhaling op. Hoe vaker je doelgroep in aanraking komt met je uiting, hoe hoger de herkenbaarheid en hoe groter de kans een aankoopbeslissing wordt beïnvloed.

Een A0 frame biedt ruimte voor 1 advertentie, A0 frames zijn vaak bevestigd aan stoplicht kasten en elektriciteitshuisjes op drukke locaties.

A0 borden

Net als bij alle andere vormen van reclame is het belangrijk dat je voor de inzet van a0 borden bepaalt wat je met de campagne wil bereiken, wat is het doel? Het doel kan verschillen per campagne. Misschien wil je naamsbekendheid genereren, een product lanceren, personeel werven of verkoop stimuleren.

Op basis hiervan adviseren wij jou welke elementen onmisbaar zijn op je a0 poster.

A0 borden zijn er in de vorm van 2-signs en 3-signs. Nagenoeg alle a0 borden worden aan lantaarnpalen bevestigd. Op een 2-signs A0 bord is er plek voor 2 reclame uitingen, op een 3-signs is er ruimte voor 3 advertenties.

A0 poster papierformaat (inches)

Hoe je A0 poster er uit ziet heeft een grote invloed op de resultaten van je campagne. Nog al te vaak zien wij a0 posters met (te) veel tekst, (te) kleine tekst, geen duidelijke call-to-action of het is niet in een oogopslag duidelijk wie het merk / bedrijf achter de A0 poster is.

Zorg er altijd voor dat je A0 poster zowel van dichtbij als op een paar meter afstand goed leesbaar is. Op deze manier bereik je het grootste aantal mensen en krijg je waar voor je geld. Je bereikt voetgangers, maar ook bijvoorbeeld automobilisten of passagiers in bus / tram / metro.

Het papierformaat van een A0 poster is 84cm x 118,8 cm, 33,1 x 46,8 inch.

a0 poster

A0 borden

In veel gevallen staat een campagne waarbij we A0 borden / displays inzetten niet op zichzelf, maar is het onderdeel van een grotere campagne. Dit kan zijn enkel offline, bijvoorbeeld abri’s, billboards en openbaar vervoer reclame. Maar ook een combinatie van offline- en online. Zo ondersteunen we buitenreclame campagnes vaak met een online campagne op Facebook, Instagram en Google. Dit kan een enorme positieve invloed hebben op de resultaten die je behaalt.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op a0 displays?

Neem contact met ons op om adverteren op A0 displays te bespreken, eventueel in combinatie met andere vormen van buitenreclame of online marketing. Bel 020 210 1770 of mail naar info@onemedia.nl

Wij ondersteunen bij media inkoop en het laten drukken / printen van posters op karton en papier. Wij bieden scherpe tarieven voor jouw drukwerk, welke nogal eens variëren in reclameland.

Op welke locaties in Nederland staan a0 displays?

Dit type buitenreclame is mogelijk in alle Nederlandse gemeentes en steden. Van Den Haag, Groningen, Delft, Maastricht, Amsterdam, Leeuwarden, Rotterdam, Haarlem, Utrecht tot Deventer, Helmond, Ede en Zoetermeer. Op iedere gewenste locatie is het mogelijk om op zichtbaar te zijn op a0 displays.

Wat is ISO 216 en FSC?

ISO 216 is de internationale standaard papierformaten, die in Nederland, Europa en de rest van de wereld wordt gebruikt. Het is de norm die onder andere het papierformaat A4 of A10 bepaalt.

FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profit organisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer. Papier heeft een FSC keurmerk wanneer er voldaan wordt aan strike sociale, ecologische en economische criteria.