Adverteren Cosmopolitan

adverteren cosmopolitan
cosmopolitan doelgroep

Adverteren in Cosmopolitan?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cosmopolitan is het grootste millennial en GenZ merk van Nederland met een maandelijks bereik van 3 miljoen. Het is meer dan alleen een tijdschrift, het is een lifestyle- en modemerk en biedt diverse advertentiemogelijkheden. Natuurlijk is het mogelijk om te adverteren in het tijdschrift zelf. Maar ook adverteren op de site, op de social media kanalen en tijdens verschillende evenementen kan jouw boodschap verspreid worden.

Op basis van jouw doelstellingen en budget bepalen we de optimale mediamix.

Advertentiemogelijkheden

Cosmopolitan biedt diverse mogelijkheden om te adverteren, op basis van je doelstelling bepalen we welke kanalen het meest geschikt is. Dit kan zijn een editorial in het tijdschrift zelf, online (display, mobile only, video of andere rich media) of een combinatie van voorgaande. Crossmediale inzet leidt in veel gevallen tot de hoogste ROI (Return On Investment).

De website van Cosmopolitan trekt maandelijks ruim 2,7 miljoen unieke bezoekers die goed zijn voor 8 miljoen paginaweergaven. Ook heeft Cosmopolitan ruim 45.000 nieuwsbrief abonnees en daarnaast nog eens groot aantal volgers op Facebook, Twitter, TikTok, YouTube, Instagram en een podcast.

Cosmopolitan lezers

Cosmopolitan is voor de millennial en GenZ generatie. Zij zijn geïnteresseerd in thema’s als vriendschap, liefde, fashion, persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, inclusiviteit, astrologie, carrière en beauty.

Uitgever Hearst

Cosmopolitan wordt uitgegeven door Hearst.

Verschijningsdatum Cosmopolitan 2022

Cosmopolitan heeft voor dit jaar de thema’s & peilers al bepaald. Mocht er een thema zijn waarvan je denkt dat het goed bij jouw merk zou passen neem dan vooral even contact met ons op.

  • 10 februari 2022 – friendship
  • 7 april 2022 – bewuster leven
  • 9 juni 2022 – liefde, daten & seks
  • 21 juni 2022 – Cosmopolitan zomerboek
  • 11 augustus 2022 – Cosmopolitan’s birthday issue – beauty & fashion
  • 13 oktober 2022 – carrière & tech
  • 8 december 2022 – new beginnings

Wil jij adverteren in Cosmopolitan?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar info@onemedia.nl of bel 020 210 1770.