Adverteren Elsevier

adverteren elsevier
elsevier weekblad

Adverteren in Elsevier?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EW, beter bekend als Elsevier Weekblad is het grootste opinieplatform van Nederland. Elsevier schrijft over economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Artikelen beslaan binnen- en buitenland met extra aandacht voor Amerika.

Elsevier weekblad

Het EW magazine heeft een wekelijks bereik van 233.000. Het EW portfolio bestaat echter uit veel meer dan een weekblad.

Elsevier organiseert events, heeft 62.500 nieuwsbrief abonnees, per maand ruim 1 miljoen pageviews op ewmagazine.nl, heeft bijna 50.000 volgers op Facebook en ruim 90.000 op Twitter.

Verder publiceert EW podcasts en onderzoeken: o.a. Beste klinieken, Beste scholen en Beste gemeenten.

Kosten adverteren Elsevier

De kosten van adverteren in Elsevier Weekblad liggen gemiddeld rond de €6.000,- voor een halve pagina.

Kosten adverteren Elsevier Weekblad Bereik Kosten
1/2 pagina  233.000 € 6.000,-
1 pagina  233.000 € 9.750,-
2 pagina's  233.000 € 18.250,-

Let op, bovenstaande kosten zijn een indicatie, daadwerkelijke kosten kunnen afwijken. Vraag voor de exacte kosten voor jouw advertentie een offerte op maat bij ons op.

Elsevier weekblad deze week

Iedere week verschijnt er een nieuw blad: Elsevier weekblad deze week. Deze is als papieren & digitale versie verkrijgbaar. Advertenties kunnen worden ingezet in het weekblad, op het online platform en alle andere kanalen waarmee EW met lezers communiceert.

Wat is de doelgroep van EW?

Elsevier lezers komen overwegend uit een hogere welstandsklasse. Het merendeel van de lezers is man (68%) en boven de 30 jaar oud (80%). Ruim 45.000 lezers die wekelijks bereikt worden zijn zakelijke beslissers.

Wanneer is Elsevier opgericht?

EW is in 1945 opgericht, net na de Tweede Wereldoorlog met als doel orde scheppen in de informatiechaos. Artikelen zijn gebaseerd op gedegen analyses en heldere stellingnames.

New Skool Media

Elsevier Weekblad valt onder multimediale uitgever New Skool Media.

Adverteren in Elsevier?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in EW Magazine? Neem dan contact met ons op via info@onemedia.nl of bel 020 210 1770.

Waarom adverteren in print media?

Met de opkomst van digitale media is print soms onterecht het ondergeschoven kindje. Onterecht omdat je print niet moet onderschatten. Print heeft enkele voordelen die veel andere marketingkanalen niet hebben: print advertenties worden beter gelezen dan online advertenties. Doordat het beter gelezen wordt converteert het ook beter. Daarnaast wekken print advertenties vertrouwen op onder consumenten.

Blijven print advertenties in de toekomst bestaan?

Wij zijn er van overtuigd dat er een toekomst is voor print advertenties. Misschien is deze toekomst zelfs rooskleuriger dan je verwacht. Want juist ook de inzet van online kanalen in combinatie met offline kanalen leidt tot mooie resultaten.