Amsterdam heeft buitenreclame wandelroute

wandelroute buiten amsterdam

In deze huidige lockdown zijn er natuurlijk weinig Covid-proof uitjes te vinden, maar wij hebben er eentje gevonden! Want om haar jaarlijkse buitenreclame trendrapport onder de aandacht te brengen, heeft OOH agency Posterscope een heuse buiten reclame Amsterdam wandeling opgezet, die je langs abri locaties in de hoofdstad leidt.

Out of home trendrapport

De missie van de wandeling is dat wandelaars het out of home trendrapport van Posterscope bij elkaar gaat lopen. Zo zie je de 7 abri’s van JCDecaux, voorzien van een eigen trendposter. Door deze QR code in te scannen krijg je als wandelaar meer informatie over de routekaart, zodat je alle beschikbare trends kunt verzamelen. De wandeling is nog tot 26 maar te volgen.

Wandeling door Amsterdam

Het idee achter de Amsterdamse buitenreclame wandeling is om collega’s en zakenrelaties van Posterscope (onderdeel van Dentu) te stimuleren meer naar buiten te gaan en uiteraard meer te bewegen. Door de huidige Covid-19 maatregelen is het natuurlijk van belang om niet alleen maar stil te zitten. Een mooie, creatieve actie dus. Bovendien is de huidige lockdown perfect voor een wandeling door Amsterdam.

De reden waarom Posterscope voor een lokale wandeling gekozen heeft, is omdat de belangrijkste buitenreclame trend van nu de verschuiving naar ‘meer lokaal leven’ is gegaan. En dat klopt, want voor veel mensen is de plek waar ze wonen ook de plek waar ze wonen, werken en ontspannen geworden, wat weer de nodige verschuivingen in gedragspatronen met zich meebrengt.

Routekaart Amsterdamse buitenreclame

Adverteerders willen uiteraard buitenreclame zo effectief en creatief mogelijk inzetten, en het inspelen op de eerdergenoemde trends biedt marketeers een keur aan nieuwe mogelijkheden. Veel out of home trends gaan uit van idee dat je inspeelt op veranderend consumentengedrag, en we zijn daarom enorm benieuwd of wij tijdens deze ludieke wandeling door onze mooie hoofdstad nog mooie nieuwe buitenreclame insights kunnen opdoen.

De Amsterdamse routekaart langs buitenreclame vind je via deze link. Veel plezier!