Billboarding

  • Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door...
  • Creëer merk- en naamsbekendheid
billboarding
tv billboarding

Billboarding inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar een manier om je merk- of naamsbekendheid te vergroten? Billboarding is een effectieve manier om dit te realiseren.

Billboarding is een korte sponsorvermelding van 5 seconden die vóór of na een TV of radioprogramma wordt getoond. In de meeste gevallen kiezen bedrijven ervoor om een daarbij de volgende zin te communiceren: Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…

Vanzelfsprekend kies je hierbij een programma wat een vergelijkbare doelgroep heeft als de doelgroep die jij wil bereiken. Dit type TV of radio reclame heeft naast de positieve invloed op merk- en naamsbekendheid ook als bijkomend voordeel dat kijkers bewust dan wel onbewust een link leggen tussen het programma en jouw merk.

TV billboarding

TV billboarding heeft een hoge attentiewaarde, de kans dat de uiting gezien wordt is vele manier groter dan een normale TV of radio commercial. De reden hiervan is dat het kort voor of kort na een programma wordt uitgezonden.

Billboarding wordt daarom vaak ingezet door nieuwe merken om direct naamsbekendheid te genereren of bestaande merken om top-of-mind te blijven onder de doelgroep.

Billboarding inzetten?

Benieuwd naar de mogelijkheden om billboarding in te zetten voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar info@onemedia.nl of laat je gegevens achter via het contactformulier.