Buitenreclame met Zwitsal geur in Rotterdam

Rotterdamse buitenreclame

Door onze accountmanager buitenreclame Rotterdam werden we getipt over een wel heel creatieve outdoor campagne: Robijn heeft daar voor een geur gezorgd in de mooie abri’s van JCDecaux. Reizigers konden daar – terwijl ze wachten op hun tram – nieuwe geuren voor thuis ervaren. Met deze buitenreclame campagne wilde het merk mensen meer bewust maken van hun dagelijkse geluksmomenten.

Zwitsal verleidt met Rotterdamse buitenreclame

Tevens moest deze buitenreclame duidelijk maken dat de geuren Zwitsal, Rosé Chique & Paradise Secret nieuw zijn toegevoegd aan het assortiment van Robijn Home. De geurhaltes presenteerden een geur, waarmee Robijn de reiziger wilde verleiden deze ook te kopen voor thuis, zonder dat de reiziger zelf iets hoefde aan te raken. Hierdoor kon het gehele concept dus tevens corona proof zijn.

Idee van geurmarketing bureau

Deze ludieke buitenreclame campagne is ontwikkeld door de creatieven van geurmarketing bureau Scent the Brand. Het team achter dit bedrijf heeft meer dan 10 jaar internationale ervaring op het gebied van professionele geurmarketing voor A-merken. Bij het bureau ligt de nadruk op het verhogen van consumentenbeleving en merkbeleving, door verrassende prikkeling van de zintuigen met geurbeleving als focuspunt.

Buitenreclame met Nespresso geur

Robijn heeft als missie om mensen bewuster te maken van juist de kleine dagelijkse geluksmomenten, waar we niet bij stil staan. Met de campagne waarin de heerlijke Robijn geuren werden verspreid, kon het merk kleine geluksmomentjes bezorgen bij de Rotterdamse reizigers. In een verder verleden liet overigens ook Nespresso al eens buitenreclame voorzien met de geur van een vers kopje Nespresso.

Outdoor blijft ook in 2021 relevant

Buitenreclame blijft relevant om nieuwe klanten te bereiken. Het tonen van buitenreclame wordt namelijk niet bepaald door algoritmes of een zoekgeschiedenis, waardoor je een grote groep mensen kunt bereiken, waaronder uiteraard nieuwe klanten. Wanneer je meer wilt weten over wat zo'n campagne voor jouw product of dienst kan doen, helpen de account managers van One Media je graag.