Cameraman inhuren

Wil je een kwalitatieve video, maar moet je nog een cameraman inhuren? Dan ben je bij One Media op het juiste adres. Op deze pagina zetten we alle kosten voor je op en rij en krijg je direct een idee wat wij voor jou kunnen betekenen.

cameraman inhuren
cameraman

Cameraman inhuren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren doe je het snelst (en goedkoopst!) via videoproductiebedrijf One Media. Wij hebben ervaren mannen en vrouwen die iedere video voor jou kunnen schieten: van bedrijfsvideo tot instructievideo, van social content tot interne communicatie video's. Wij doen het allemaal en dat hoeft gelukkig helemaal niet veel te kosten.

Wat kost een cameraman inhuren?

Kosten inhuren cameraman Inclusief Prijs
1 dagdeel filmen op locatie Montage €1.450,-
2 dagdelen filmen op locatie Montage €2.610,-
3 dagdelen filmen op locatie Montage €3.480,-

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor grotere producties, neem dan even contact met ons op via info@onemedia.nl of 020 210 1770 om de mogelijkheden te bespreken.

cameraman huren

Goedkope cameraman inhuren

Omdat video een van onze core businesses is en wij al jaren actief zijn, weten wij als geen ander hoe we goedkoop kunnen werken zonder in te leveren op de kwaliteit. Iemand die een goedkope cameraman inhuren wil, komt al snel bij One Media uit. Dit aangezien wij vele malen goedkoper zijn dan wat ‘normaal' is in camerawerk. Zo werken wij zowel met ervaren rotten uit het vak, als net afgestudeerde camerajongens van de filmacademie. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

De cameramannen en vrouwen van One Media maken allemaal gebruik van kwalitatieve filmapparatuur. Hoogwaardige en professionele 4K camera’s, die ook door de televisie omroepen worden gebruikt. Hierdoor ziet het gefilmde beeld er zonder uitzondering fantastisch uit. Video montage is altijd bij de prijs inbegrepen, inclusief twee correctierondes. Zoals je ziet staat value for money dus hoog in het vaandel bij ons videoproductiebedrijf.

goedkope cameraman inhuren

Freelance cameraman inhuur tarieven

Zoals omschreven, wordt het productieproces volledig afgestemd op je budget, doelstellingen en creatieve eisen. Indien een van onze drie pakketten niet volledig voldoet aan je eisen neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Ook als onze eigen cameramannen en vrouwen bezet zijn helpen we je graag met ons zeer uitgebreide netwerken aan ervaren freelancers. We matchen de beste freelance cameraman of vrouw met jouw project, afhankelijk van het type opdracht die je hebt. Eventueel maakt onze regisseur samen met jou een briefing voor de cameraman zodat alle benodigde shots worden geschoten. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus eventuele spontane shots op locatie doen we er gratis bij. Binnen twee werkdagen ontvang je doorgaans al een concept video versie.

Veelgestelde vragen & specificaties

+ Zijn er vacatures bij jullie videoproductiebedrijf?

—  Goede cameramannen en vrouwen zijn altijd welkom, e-mail jouw werk s.v.p naar Agnes.

+ Mag mijn video op Facebook & Instagram?

—  Al onze geleverde video's mogen zonder beperking online, dus ook op social media gebruikt worden.

+ Voor wie maken jullie videoproducties?

—  Wij maken videoproducties voor zowel grote als kleine bedrijven, en soms particulieren.

contactpersoon camerawerk

Contactpersoon camerawerk

Agnes Kiela
E-mail: agnes@onemedia.nl
Telefoon: 020 – 210 1770