cameraman inhuren

Cameraman inhuren

Wil je een steengoede video, maar moet je nog een cameraman huren mét 4K Sony camera? Dan ben je hier bij One Media op het juiste adres. Op deze pagina zetten we alle kosten voor je op en rij en krijg je ook direct een idee wat wij qua bedrijfsfilms laten maken voor jou kunnen betekenen.

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren doe je het snelst (en goedkoopst!) bij videoproductiebedrijf One Media. Wij hebben ervaren mannen en vrouwen die bijvoorbeeld je bedrijfsfilm kunnen schieten, maar ook een bruiloften of videoclips worden bijna dagelijk door onze cameramannen en vrouwen vastgelegd. Door onze zeer uitgebreide netwerk met ervaren freelancers zijn wij in praktisch heel Nederland actief.

We matchen de beste freelance cameraman of vrouw met jouw project, dit is uiteraard afhankelijk van het type opdracht die je hebt. Eventueel maakt onze regisseur samen met jou een briefing voor je cameraman zodat alle benodigde shots worden geschoten. Flexibiliteit staat bij al onze cameramannen en vrouwen hoog in het vaandel, dus eventuele spontane shots op locatie doen ze er gratis bij. Binnen twee werkdagen ontvang je doorgaans al een concept video versie.

cameraman huren

Goedkope cameraman inhuren

Omdat video voor ons een core business is en wij sinds 2002 actief zijn, weten wij als geen ander hoe we goedkoop kunnen werken zonder in te boeten op de kwaliteit. Iemand die een goedkope cameraman inhuren wil, komt dan al snel bij One Media uit. Dit aangezien wij vele malen goedkoper zijn dan wat ‘normaal' is in camerawerk. Zo werken wij zowel met ervaren rotten uit het vak, als afgestudeerde camerajongens van de filmacademie. Voor elk budget zijn er dus mogelijkheden.

De cameramannen en vrouwen van One Media maken allemaal gebruik van dezelfde filmapparatuur van ons bedrijf. Hoogwaardige en professionele 4K camera’s bijvoorbeeld, die ook door de televisie omroepen worden gebruikt. Hierdoor ziet het gefilmde beeld er altijd fantastisch uit. Daarnaast kunnen onze cameramensen zelf de video monteren, waardoor je direct bespaart op de montage. Zoals je ziet staat value for money dus hoog in het vaandel bij ons videoproductiebedrijf.

goedkope cameraman inhuren

Freelance cameraman inhuur tarieven

Zoals omschreven wordt het productieproces volledig afgestemd op je budget, doelstellingen en creatieve eisen. We maken uiteraard graag een nauwkeurige offerte zodat een freelance cameraman inhuren of filmploeg met montage enorm voordelig kan worden aangeboden. Om alvast een duidelijke richtlijn te geven vind je hieronder onze actuele prijslijst.

Wat kost een cameraman inhuren?

Kosten inhuren Cameraman 3 uur inhuren op locatie inclusief video editing Cameraman 6 uur inhuren inclusief video editing
Video van 60 seconden € 650,- € 850,-
Video van 120 seconden € 850,- € 975,-
Video van 180 seconden € 950,- € 1.250,-

Veelgestelde vragen & specificaties

+ Zijn er vacatures bij jullie videoproductiebedrijf?

—  Goede cameramannen en vrouwen zijn altijd welkom, e-mail jouw werk s.v.p naar Agnes.

+ Mag mijn video op Facebook & Instagram?

—  Al onze geleverde video's mogen zonder beperking online, dus ook op social media.

+ Voor wie maken jullie videoproducties?

—  Wij maken videoproducties voor zowel grote als kleine bedrijven, en soms particulieren.

contactpersoon camerawerk

Contactpersoon camerawerk

Agnes Kiela
E-mail: agnes@onemedia.nl
Telefoon: 020 – 210 1770