Directieteam DPG Media Nederland compleet

vrouw leest krant

DPG Media Nederland heeft, vanwege de integratie van de Sanoma titels, de namen van de 14-koppige directie bekendgemaakt. Sanoma werd eind 2019 door DPG Media overgenomen.

De leden van het managementteam onder leiding van Erik Roddenhof (CEO) zijn: Bert Willemsen (B2C), Lauren van der Heijden (B2B), Stefan Havik (Data & Digital), Philippe Remarque (Selectieve Nieuws Media), Erik van Gruijthuijsen (Brede Nieuw Media), Joyce Nieuwenhuijs (Bladen), Lauri Koop (Online Services), Melanie van Hemert (HR), Teun van der Vorm (ICT), Esther Hovis (Finance), Marc van Breda (Legal), Adil Bouchmal (Strategy & Integration) en Rudy Bertels (Operations).

management

3000 mensen
Volgens DPG Media is de aankondiging gedaan om zowel intern als extern naar de markt toe helderheid te geven. Er worden nog gesprekken gevoerd met een aantal mensen die eerder plaats hadden in de directies van DPG of Sanoma en voor wie geen plek is in de nieuwe structuur. Hierover doet het bedrijf nog geen mededelingen, aangezien deze gesprekken nog gaande zijn. Overigens kan het ook zijn dat deze personen een nieuwe rol krijgen in de organisatie, die uit 3000 mensen bestaat.

Veel vertrouwen
Hoewel COVID-19 ook de mediabranche niet ongeroerd heeft gelaten, is de CEO Erik Roddenhof volgens Adformatie zeer positief: “Dit team geeft veel vertrouwen voor de toekomst, waarin we het nog ontzettend druk krijgen om al onze ambities waar te maken. Er is veel te doen en de digitalisering raast door. Ik heb er zin in en sta te popelen om met dit team aan de slag te gaan.”

https://www.youtube.com/watch?v=UH-pCJcTvKE

Bekende uitgever
De ACM keurde de overname van Sanoma door DPG Media in april goed. DPG Media is in Nederland ondermeer eigenaar van bekende nieuwstitels als Algemeen Dagblad, De Volkskrant en Het Parool. Een bekende radiozender van het bedrijf is Q-Music. Daarnaast is het uitgever van vele online titels, waaronder Tweakers. Een compleet overzicht van alle titels vind je in de bedrijfsfilm hierboven.