Dit zijn de voordelen van reclame in de lucht

reclame in de lucht

In een wereld waar we voortdurend worden gebombardeerd door media, kunnen je advertenties gemakkelijk over het hoofd gezien worden. Online pop-ups klikken we direct weg, tijdens reclameblokken op TV zappen we door en buitenreclame negeren we. Dit is inderdaad enigszins gechargeerd, maar feit blijft dat het een uitdaging is om je boodschap over te brengen bij de juiste doelgroep.

Een van de creatieve mogelijkheden is een vliegtuig met tekst huren. Waarom? Dat leggen we je hieronder uit.

Breng je boodschap onder de aandacht

Dat je boodschap gezien wordt is essentieel voor het voortbestaan van een bedrijf. Luchtreclame biedt een unieke, creatieve manier om de aandacht van een publiek te trekken.

Waar kun je deze vorm van adverteren inzetten?

Hoewel luchtreclame vaak in de buurt van het strand te zien is, is dat absoluut niet de enige plek waar boven gevlogen mag worden. Luchtreclame kan ingezet worden boven heel Nederland, met uitzondering van enkele heel specifieke locaties.

Het wordt vaak ingezet bij evenementen (entertainment, beurzen, festivals etc.). Het biedt ook mogelijkheden om een groot publiek te bereiken door boven pretparken, water- en stadsparken te vliegen. Ook zijn er adverteerders die ervoor kiezen tijdens de spits of langs drukke snelwegen te vliegen. Bij de laatste optie weet je zeker dat het merendeel van de bestuurders je uiting zal zien, zij zijn verveeld en zitten (als het goed is) niet op hun telefoon.

Voordelen luchtreclame

Het belangrijkste doel van reclame is om je boodschap overbrengen en de verkoop te verhogen. Luchtreclame heeft het in zich om dit te realiseren en wel om de volgende redenen:

  • Je bereikt je doelgroep: welke doelgroep je ook in gedachten hebt, grote kans dat ook jouw doelgroep met luchtreclame te bereiken is.
  • Je zorgt ervoor dat er over je merk gepraat wordt: wanneer je advertenties op een opvallende manier weergegeven worden, vergroot je de kans dat mensen erover zullen praten. Mond-tot-mondreclame is een van de beste vormen van reclame.
  • Je verrast ze: mensen worden overspoeld met advertenties, van billboards tot commercials. Verras ze door op een unieke manier te adverteren waarmee jouw bedrijf of merk zich onderscheidt.

Ben jij klaar om je boodschap door middel van luchtreclame over te brengen? Neem contact met ons op voor meer informatie.