Drone video laten maken

Wil jij een drone video laten maken? Bij One Media maken wij professionele drone video’s van hoge kwaliteit waarmee jij opvalt in de massa. Of je nu een vastgoedproject, een evenement of natuurgebied op een unieke manier in beeld wilt brengen. Bij ons ben je aan het juiste adres.

drone video laten maken
drone film laten maken

Drone video laten maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat drone video’s nog relatief weinig ingezet worden vallen ze extra op. Dit maakt dat ze effectiever zijn in het behalen van doelstellingen dan andere type video’s. Uit onderzoek blijkt dat drone video’s indruk maken op je doelgroep, ongeacht of je je richt op een B2B of B2C doelgroep.

Een drone video maakt van elke video een video om nooit te vergeten.

Drone video laten maken prijs

Een drone video laten maken kan al vanaf €995, uiteraard zijn de specifieke kosten afhankelijk van het aantal locaties waar je opnames wil laten maken en eventuele andere wensen.

Jarenlang was de enige manier om een luchtvideo te maken het inhuren van een vliegtuig of helikopter met piloot en een cameraploeg. Een kostbaar project, alleen mogelijk voor bedrijven met enorme marketingbudgetten.

De kosten voor het laten maken van een drone video is in vergelijking met de vroegere luchtvideo's peanuts.

Drone film laten maken

Iedere drone film is anders, het is dan ook niet mogelijk om een vaste prijs te rekenen voor een drone film. Vooral de locatie van een drone filmpje is van grote invloed op de prijs. Het Nederlandse luchtruim is onderverdeeld in diverse zones. De ene zone heeft veel meer restricties en regelgeving dan de andere zone. Voor een zogenaamde CTR zone moet zelfs een vluchtplan opgesteld worden, je kunt je voorstellen dat dit invloed heeft op de totale kosten.

Neem daarom contact met ons op als je overweegt een drone video te laten maken. Dan kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor je opmaken.

Drone opnames laten maken

Bewegend beeld heeft in de meeste gevallen onze voorkeur, mensen zijn visueel ingesteld en bewegend beeld blijft beter hangen. Maar soms is drone fotografie voldoende om indruk te maken. Een beeld gemaakt vanuit de lucht vs. de grond zorgt al voor een compleet ander perspectief. Een goed voorbeeld is het verschil tussen Google Street View en Google Earth (luchtfotografie). Exact dezelfde straat ziet er opeens heel anders uit.

Niet alleen hier zorgt het vogelvlucht perspectief voor een wereld van verschil. Drone shots zorgen – mits gemaakt door een professional – altijd voor high end videos. Keukenhof, de Halve Marathon van Egmond of een luxe Resort, allemaal vielen zij op door drone videos in te zetten op social media (Facebook en Instagram).

Drone video's worden onder andere ingezet als wervingsvideo, marketing video, bedrijfsfilm en promotiefilm. Onze editors houden tijdens de montage rekening met het kanaal waar de video ingezet gaat worden.

Dronevideo laten maken?

Heb je een vraag of wil je iets anders bespreken? One Media is een full-service videobedrijf, ons team van gecertificeerde drone piloten maakt unieke beelden afgestemd op jouw wensen.

Bedrijfsfilm maken met drone

Wij leveren losse drone videos, maar ook zetten wij drones in voor de productie van andere type video's. Wil jij een bedrijfsfilm maken met drone? Of een promotiefilm, TV commercial of recruitment video. Laat je gegevens achter of stuur een e-mail naar info@onemedia.nl. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Drone beelden laten maken

Kort samengevat is onze werkwijze als volgt:

  • Bespreking van het concept & perspectief
  • Productie / opnames op locatie
  • Monteren van de beelden
  • Correctieronde op montage
  • Toevoegen van muziek en artwork

Veelgestelde vragen over een drone video laten maken

+ Wanneer ontvang ik de eerste versie van mijn drone video?

Binnen 7 werkdagen na de opnames ontvang je de eerste versie van je video.

+ Wat zijn de kosten voor een drone video laten maken?

Iedere drone video is anders, om deze reden kunnen wij geen standaard tarieven afgeven. Houd in ieder geval rekening met kosten vanaf €995. Voor een offerte op maat kun je het beste even je gegevens achterlaten via het formulier. Een van onze video specialisten neemt dan contact met je op om aan de hand van jouw wensen een prijs af te geven.

Veelgestelde vragen over typen drones

De wereld van drones is volop in ontwikkeling, op dit moment kunnen we in grote lijnen 5 types drones onderscheiden met ieder z'n voor- en nadelen.

+ Wat is een quadcopter drone?

Een quadcopter drone is de meest gebruikte drone, quadcopter drones zijn stabiel, wendbaar en snel. Zie je een drone vliegen? Grote kans dat het een quadcopter drone is.

+ Wat is een hexacopter drone?

De hexacopter drone noemen wij ook wel eens de quadcopter plus. Waar de quadcopter vier propellors heeft, heeft de hexacopter er zes. Dit maakt de hexacopter drone een stuk stabieler en krachtiger dan de quadcopter drone. Door de hoge stabiliteit is de hexacopter uitermate geschikt om videobeelden mee te maken.

+ Wat is een mini drone?

De mini drone is het allerkleinste formaat drone, zo klein dat deze in je hand past. Mini drones worden vaak ingezet om binnen te vliegen, buiten vliegen is lastig omdat de drone vanwege zijn gewicht snel meegenomen wordt door een windvlaag. Mini drones zijn nauwkeurig te besturen, dit maakt dat er ook mee wordt gestunt. Er zijn mini drones met camera beschikbaar, wij zetten echter vaker een iets grotere drone in omdat dit ten goede komt van de videokwaliteit.

+ Wat is een stunt drone?

Hoewel je stunts kunt uithalen met een mini drone zijn er ook drones speciaal gemaakt om stunts uit te voeren. Deze drones worden steeds populairder. En ook met de meeste stunt drones is het mogelijk om drone films te maken.

+ Wat is een FPV drone?

Een First-Person View (FPV) drone beschikt altijd over een camera. Terwijl de drone in de lucht hangt kun jij als bestuurder live mee kijken naar de beelden en hierop de besturing aanpassen.

+ Welk type drone gebruiken jullie?

Welk type we inzetten voor een drone video hangt af van de specifieke wensen van de klant. Bij ieder type video denken we van te voren goed na over passende beelden. Bij een promotiefilm hebben we andere beelden nodig dan bij een wervingsvideo, en commercials vragen weer om andere opnames dan het in beeld brengen van een evenement.

Op basis van het script / concept bepalen we in overleg met de videograaf (drone piloten) welk type drone wij het best in kunnen zetten. Ook de locatie waar de beelden geschoten moeten worden plus eventuele weersomstandigheden nemen wij hierin mee.