Gemeente Haarlem start marketing campagne

marketing haarlem

De top 10 lijstjes ‘leukste steden in Nederland’ zijn er nog niet over uit. Hoort Haarlem nu wel of niet bij de top 10 leukste steden van Nederland voor een dagje (of paar dagen) weg?

De gemeente Haarlem besloot dat hier verandering in moet komen, zij hebben een nationale campagne gelanceerd: Haarlem Midweek. De campagne is onderdeel van het grotere marketingplan ‘Duurzaam herstel bestemming Haarlem’ en wordt mede gefinancierd door de gemeente zelf.

Op zoek naar een digital agency Haarlem? De specialisten van One Media staan voor je klaar.

Op deze manier wil de gemeente Nederlanders vanuit het hele land verleiden om doordeweeks een paar dagen in Haarlem te verblijven. Het verblijf is van maandag tot en met donderdag en focust zich op de vier pijlers van Haarlem: winkelen, gastronomie, cultuur en omgeving.

Tijdens de campagneperiode worden er diverse kanalen ingezet. Zowel online als offline.

Website Visit Haarlem

Op de website Visit Haarlem zijn er blogs geplaatst om de potentiële bezoeker van Haarlem te inspireren. Van winkelroutes tot musea, van borrelen tot culturele activiteiten met kinderen.

Voor de toerist op zoek naar gemak is er van dag tot dag een programma te vinden, verdeeld over een ochtend- en middagprogramma. Ideaal toch?

TV commercial op NPO

Op de NPO, in het cultuurblok was de TV commercial te zien waarin wederom gefocust wordt op de vier pijlers.

Op zoek naar een online marketing bureau in Haarlem?

Wij helpen je graag met zowel online als offline marketing campagnes. Op basis van jouw budget bepalen we de optimale marketingmix. Wij hebben diverse specialisten in dienst, hierdoor kunnen wij een optimale mix maken tussen online en offline kanalen.

Over Haarlem

In tegenstelling tot wat velen denken is Haarlem – en niet Amsterdam – de hoofdstad van de provincie Noord-holland. Haarlem ligt in de regio Zuid-Kennemerland aan de rivier het Spaarne. Het is een van de grotere steden in de Randstad. Er is van alles te doen in Haarlem: een bezoek aan de Grote Kerk, de Molen de Adriaan, het Frans Hals Museum, winkelen in de Gouden Straatjes, bier proeven in een voormalige Kerk, een boottocht over het Spaarne en een dagje strand.