Gérard Ghazarian neemt bekend pr-bureau over

Gérard Ghazarian pr bureau

De mannen en vrouwen van Candid zijn onder leiding van Gérard Ghazarian lekker bezig. Zo meldt Adformatie dat Candid het bekende Rotterdamse pr-bureau Coopr heeft ingelijfd, waardoor er weer een belangrijke steen in de ‘koop & bouw’-strategie van het mediabureau is toegevoegd.

Oprichters PR-bureau

De oprichters van Coopr hebben alle aandelen van het pr-bureau ingewisseld voor een belang in het nieuwe moederbedrijf. Ook zullen zij het management van de pr-agency blijven. Zakelijke details over de deal worden helaas niet bekendgemaakt.

Antwerpen en Rotterdam

Bij Coopr werken op dit moment zo’n 25 mensen en heeft naar Rotterdam ook een vestiging in Antwerpen. De agency heeft een aantal mooie merken in haar portfolio, waaronder Coolblue, Coca-cola en LinkedIn.

Bedrijfsnaam Coopr blijft

Voor klanten van Coopr veranderd er voorlopig niets en ook de bedrijfsnaam, die veel bekendheid geniet bij zowel merken als pr bureaus, zal worden voortgezet. Volgens de oprichters kan de dienstverlening voor bestaande klanten worden verbreedt door de vele mediadisciplines van Candid.

Communicatie- en marketingdiensten

De overname honger van Candid lijkt voorlopig nog niet gestild; de charismatische oprichter van Candid zegt in het persbericht dat er de komende tijd nog meer overnames aankomen, in zowel Nederland als in het buitenland. Hiermee wil men een compleet palet aan communicatie- en marketingdiensten kunnen aanbieden.

Gérard Ghazarian gefeliciteerd!

Recentelijk kwam naar buiten dat het Rotterdamse mediabureau Stroom en M2Media uit Hilversum toe zijn getreden tot het Candid netwerk. Maar ook de digital agency Havana Harbor en reclamebureau XXS zijn nu onderdeel van het Candid. Kortom, Gérard Ghazarian gefeliciteerd!