JCDecaux reclame partner Rijksmuseum Amsterdam

buitenreclame Rijksmuseum Amsterdam

Vijf jaar geleden sloten het Rijksmuseum uit Amsterdam en JCDecaux een samenwerkingsverband. En dit was voor beide partijen zo waardevol dat is besloten het partnership met nog eens twee jaar te gaan verlengen. Zoals bekend is JCDecaux één van de grootste buitenreclame exploitanten in Nederland, en middels haar ruime aanbod wordt het Rijksmuseum onder meer via buitenreclame in Amsterdam onder de aandacht gebracht.

Dit is een bericht in de categorie: Reclame Amsterdam.

JCDecaux kernwaarden

JCDecaux draagt kunst een warm hart toe en stimuleert ook elders in de wereld culturele projecten. Daarnaast staat kunst dicht bij één van de kernwaarden van het buitenreclame bedrijf, namelijk hoogwaardig design. Daarom blijft JCDecaux tot in ieder geval 2023 nauw bij het museum betrokken blijven als partner, met als doel de collectie van het Rijksmuseum onder de aandacht brengen.

Abri's, mupi's en digitale billboards

Het buitenreclame bedrijf heeft in Amsterdam onder andere abri, mupi en digitale billboard mogelijkheden. Via deze vormen van buitenreclame zullen inwoner en bezoekers in Amsterdam zien dat het Rijksmuseum dé plek is om te bezoeken. De afzwaaiende commercieel directeur B. de Vries zegt dat JCDecaux al sinds de oprichting een warme band heeft met kunst, architectuur en cultuur.

Buitenreclame in Amsterdam sinds 1987

Het bedrijf vindt het ook belangrijk dat in Nederland culturele sector behouden blijft. Daarom heeft de buitenreclame exploitant ervoor gekozen om de samenwerking met het vlaggenschip van deze sector voort te zetten. JCDecaux is al bijna 35 jaar dé exploitant voor de plaatsing, het beheer en de exploitatie van de abri’s in Amsterdam, het Rijksmuseum vertelt hier haar 800 jaar lange geschiedenisverhaal al sinds 1885.

Gratis buitenreclame offerte ontvangen?

Om te ontdekken of buitenreclame het meest effectief is voor jouw marketingcampagne, luisteren we graag naar je doelstellingen. We kijken dan naar je bereiksdoelstellingen en budget, en kijken dan of en welke vormen van buitenreclame hierbij het best passen. Omdat wij een full-service mediabureau zijn kunnen we tevens andere vormen van reclame zoals radioreclame en tv-reclame in je mediaplan meenemen. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie.