Kassasysteem supermarkt

Wil jij van kassasysteem veranderen of ben je op zoek naar een geschikt kassasysteem voor je supermarkt?

kassasysteem supermarkt
supermarkt kassa kopen

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of je nu de trotse eigenaar bent van de buurtsupermarkt op de hoek of van een supermarktketen.

Wij begrijpen als geen ander dat jij als supermarkteigenaar genoeg andere bezigheden hebt waar je je liever mee bezighoudt dan de selectie van het juiste kassasysteem.

Supermarkt kassa kopen

Supermarkten zijn bij uitstek locaties waar de kassa nooit stilstaat. De kassa ‘rinkelt’ van openings- tot sluitingstijd en niets levert meer frustratie op bij klanten en medewerkers dan een kassa die aan het updaten is of een pin transactie die blijft hangen. In de rij staan bij de kassa is frustratie #1.

Met andere woorden, een goed werkende kassa is essentieel. Met dit in het achterhoofd hebben wij op basis van gesprekken met vele supermarkt eigenaren en ondernemers onze kassa systemen uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Zodat onze kassa systemen het leven van jou als ondernemer gemakkelijker maakt.

Hoe wij dat hebben gedaan?

 • Koppeling tussen kassa en weegschaal, geen extra handelingen vereist
 • Onbeperkt aantal gebruikers; geen extra kosten per gebruiker
 • Wij installeren de kassa op locatie
 • Kassa- en pinbon in 1
 • Degelijke en stabiele soft- en hardware; geen updates gedurende openingstijd
 • Makkelijk geld in- en uit de kassa; voor als de klant wat extra wil pinnen
 • Klantenpas met uitgebreid spaarsysteem; loyaliteitsprogramma
 • Gebruiksvriendelijk / intuïtief; nieuwe medewerkers zijn zo ingewerkt
 • Kortingsacties in een handomdraai ingevoerd
 • Geautomatiseerde rapportages
 • Altijd real-time inzicht in de omzet

Supermarkt automatisering

Supermarkt automatisering is al jaren gaande en gaat steeds verder. Pas 75 jaar geleden zag de eerste zelfbediening supermarkt in Nederland het licht. Tot die tijd gaf je je boodschappenlijstje door aan een winkelbediende. Een ware revolutie voor het boodschappen doen.

Inmiddels zijn supermarkten erop gericht zoveel mogelijk klanten te helpen en zoveel mogelijk producten te verkopen in een zo kort mogelijke tijd. Hierbij is automatisering essentieel.

Wij voorzien onze kassasystemen voortdurend van gratis updates om supermarkt eigenaren te helpen bij het realiseren van bovenstaande doelstellingen.

Veelgestelde vragen

+ Ik ontvang graag vrijblijvende informatie over jullie oplossing, kan dat?

Simpel, laat je gegevens achter via het formulier of stuur een e-mail naar info@onemedia.nl Wij plannen graag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek voor je in.

+ Zit de kassa software bij de prijs inbegrepen?

Absoluut, en de installatie van het kassasysteem (door ons) zit ook bij de prijs in begrepen. En natuurlijk onze 24/7 service, wij zijn van mening dat een kassasysteem altijd moet draaien.

+ Hoe vind ik het beste kassasysteem voor mijn supermarkt?

Wat het beste kassasysteem is voor jou supermarkt is afhankelijk van je wensen. Vaak sluiten de wensen en behoeften van klanten aan op onze oplossing maar zeker niet altijd. Daar zijn wij eerlijk in. Het is goed om – voor je tot een aankoop overgaat –  verschillende opties te onderzoeken. Schrijf op waar een kassasysteem volgens jou aan moet voldoen en leg deze eisen naast de diverse oplossingen. Het is slim om met meerdere partijen een demo in te plannen.

+ Hoeveel gebruikers kunnen het kassa systeem gebruiken?

Er zit geen limiet op het aantal gebruikers wat je kunt toevoegen, wij rekenen ook geen extra kosten als je meer gebruikers toevoegt.

Zoek niet langer, neem contact met ons op en wij leggen je haarfijn uit waarom ons systeem het juiste is voor jou als supermarkteigenaar.

Hardware supermarkt branche integratie microcash plus pin touchscreen software weegschaal voorraad zelfbediening tripos barcode kasboek kassa koppeling scanners weegschalen kasregister statiegeld.