Kassasysteem winkel en webshop

 • Kassasysteem winkel
 • Kassasysteem webshop
 • Kassa software
kassasysteem winkel en webshop
kassa software

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar een professioneel maar betaalbaar kassasysteem voor je winkel en webshop? Een kassasysteem is – in tegenstelling tot enkele jaren geleden – een verlengstuk van je business.

Hoewel consumenten steeds meer aankopen online doen betekent dat niet dat een fysieke winkel niet meer aan de orde is.

Heb jij zowel één (of meerdere) fysieke winkel(s) als een webshop?

8 zaken waar je op moet letten wanneer je op zoek bent naar het beste kassasysteem winkel en webshop. Moderne kassasystemen kunnen namelijk veel meer dan alleen transacties verwerken.

1. Customer Relationship Management (CRM)

Met een klantenbeheer systeem of CRM heb jij de mogelijkheden om het meeste uit je klanten te halen. Enkele handige features:

 • Kassasysteem winkel en webshop in één CRM
 • Inzicht in klantinformatie (o.a. aankoophistorie)
 • Klantenkaart / loyaliteitsprogramma
 • Emailmarketing (standaard koppeling met MailChimp)
 • Huidige klantenbestand makkelijk te importeren

2. Kassasysteem met voorraadbeheer

Efficiënt voorraadbeheer zorgt ervoor dat jij altijd real-time inzicht heb in je voorraad, verkoop en afschrijvingen. Van zowel je winkel als webshop. Zo weet jij altijd precies hoeveel producten je nog hebt, welke producten goed verkopen en welke producten misschien minder verkopen. Voor elk product, kleur en maat.

Het verbinden van je fysieke locaties met je webshop geeft je de mogelijkheid om voorraad met een druk op de knop van je fysieke winkel naar je webshop over te hevelen en vice versa.

Kassasysteem winkel en webshop
Fig.1 – Software kassa en webwinkel.

3. Cadeaukaart

De omvang van de cadeaukaart markt in Nederland ligt naar schattig tussen de 1 en 1,5 miljard euro per jaar. Om een graantje mee te pikken wil je niet alleen zelf cadeaukaarten kunnen uitschrijven die zowel on- als offline te besteden zijn, met hetzelfde gemak wil je klanten kunnen laten betalen met een VVV bon of fashioncheque.

4. Gebruiksvriendelijk

Tijd is geld. Een kassasysteem dient gebruiksvriendelijk te zijn, het afrekenen van producten moet simpel zijn. Ook voor nieuwe medewerkers.

5. Rapportages & inzicht

Als ondernemer wil jij dag en nacht inzicht hebben in de cijfers. Met een druk op de knop moet je weten hoe het ervoor staat. Wat is de dagomzet, hoeveel aankopen zijn er gedaan via de webshop? En in de winkel? Wat is de gemiddelde orderwaarde?

6. Kassa laten installeren vs. zelf installeren

Veel ondernemers gaan er van uit dat kassasystemen altijd door de leverancier geïnstalleerd wordt. Dat is echter niet het geval, een groot deel van de aanbieders stuurt de kassa met handleiding op. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij komen de kassa dan ook altijd op locatie voor je installeren.

7. Omnichannel kassa software

Met onze kassa software zijn jouw kassa en webshop verbonden aan een en hetzelfde backoffice systeem. Het maakt niet uit of een klant een artikel koopt in je fysieke winkel, in je webwinkel of online een bestelling plaatst en deze vervolgens ophaalt, alles wordt geregistreerd in hetzelfde systeem.

Zo bied je je klanten een consistente merkbeleving met gepersonaliseerde kortingen en promoties.

8. Vendor lock-in

Is er sprake van een zogenaamde vendor lock-in? Een vendor lock-in houdt in dat jij als klant afhankelijk bent van een leverancier, het is nagenoeg onmogelijk om van leverancier te wisselen. Ofwel door de hoge kosten die hieraan verbonden zijn ofwel doordat je dan helemaal opnieuw moet beginnen.

De alles-in-een oplossing voor jouw winkel en webshop!

Geloof ons, als je eenmaal gewend bent aan ons kassasysteem dan kun je je niet indenken dat je ooit nog informatie voor je webshop en fysieke winkel naast elkaar zou beheren. Laat staan handmatig voorraadbeheer.

Winkel en webshop koppelen

In tegenstelling tot de services van veel van onze concurrenten is het bij ons mogelijk om je huidige webshop te behouden en deze te koppelen aan ons kassasysteem. Wij bieden standaard koppelingen voor onderstaande webshops:

 • WooCommerce
 • PrestaShop
 • Amazon
 • Shopware
 • Bol.com
 • Magento
 • Shopify
 • Op zoek naar een andere koppeling voor kassasysteem winkel en webshop?

Neem gerust contact met ons op om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Laat je gegevens achter via het contactformulier of mail info@onemedia.nl Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

+ Ik wil mijn online (webshop) en offline voorraad synchroniseren, hoe snel kan dat geregeld worden?

In principe kan alles binnen een week na je aanvraag geregeld zijn. Vraag vandaag nog een demonstratie aan, dan vertellen we alle ins en outs.

+ Kassasysteem winkel en webshop: hoe kies ik de juiste?

De keuze voor een kassa systeem kan lastig zijn, het is een product / service dat je niet iedere week koopt. Daarom adviseren wij altijd om voor jezelf een lijst te maken met kenmerken en functies waar jou ideale kassa sowieso aan moet voldoen. Vervolgens kun je deze lijst vergelijken met diverse aanbieders, ook is het verstandig om prijzen met elkaar te vergelijken. Goedkoop is vaak duurkoop, maar het duurste kassasysteem is ook weer niet nodig.

Wij zijn er voor de ondernemer die op zoek is naar een professioneel kassasysteem, maar niet de hoofdprijs wil betalen.

Wat is het voordeel van een koppeling tussen winkel en webshop?

Een van de belangrijkste voordelen van een koppeling is dat het voorraadbeheer een stuk eenvoudiger is en altijd kloppend. Het scheelt een hoop tijd als dit gesynchroniseerd is. Een ander groot voordeel is dat klantdata gekoppeld is waardoor je meer over je klanten weet en gepersonaliseerde aanbiedingen kunt doen. Dit leidt niet alleen tot tevreden klanten maar ook tot een hogere klantwaarde.

Retail demo veelgestelde vragen omnichannel detailhandel sumup integreren horeca mobile zettle lightspeed contactloos betalen tilroy abonnement webshop betaalsysteem woocommerce offline kassa retailers shoptrader myshop izettle branche microcash cash weegschalen hardware pin boekhouding real-time demonstratie webwinkel sales back-up pos automatisering retailer e-commerce sms app.

 • kassalade
  • kassakoppeling

  • kassawebshop
 • winkeladministratie retail
 • winkelproces
 • webshopsoftware