Mediabureau Alkmaar

Welkom bij One Media. Het Alkmaarse mediabureau dat impact maakt.
Sterk in strategie, snel in executie. En dat al meer dan 20 jaar!

 • Beproefde mediastrategieën
 • 35+ ervaren mediaspecialisten
 • Al meer dan 350+ tevreden klanten
Full service media bureau
Mediabureau consultant

Ontvang nú onze offerte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Media biedt als Mediabureau Alkmaar alle onmisbare bouwstenen in Noord-Holland die jouw merk nodig heeft, van mediastrategie tot media-inkoop. Of je landelijk op televisie wilt adverteren, op bekende regionale radiozenders of via lokale influencers: One Media weet hoe jouw doelgroep wordt bereikt tegen scherpe mediatarieven. Dát is onze specialiteit, en bewijzen we dagelijks voor vele mooie merken, groot en klein.

Wat kan mediabureau One Media voor je doen?

Ons Alkmaarse mediabureau helpt adverteerders op het gebied van creatie en media-inkoop. Deze twee ankers kunnen niet zonder elkaar. Want strategisch geplande campagnes zijn nergens zonder creativiteit, en creativiteit is nergens zonder dat exact de beoogde doelgroep wordt bereikt tegen een betaalbaar tarief.mediabureau alkmaar

Een goed én betaalbaar full service reclamebureau uit Alkmaar

One Media werkt voor veel middelgrote bedrijven, waaronder webshops met een landelijk publiek of sterke spelers in de regio. Adverteerders die misschien niet over een ‘Coca-Cola mediabudget’ beschikken, maar wél een groot podium kunnen gebruiken. Doordat wij al 20 jaar in de markt opereren, kennen wij als geen ander alle geitenpaadjes in het medialandschap. Hierdoor wordt voor de meeste adverteerders zelfs buitenreclame, tv-reclame of radioreclame bereikbaar.

Ons Alkmaarse mediabureau helpt ondernemers op het gebied van creatie en media-inkoop.

Wat zijn de voordelen van full-service bureaus?

De meeste adverteerders zijn het beste af met full-service mediabureaus. Hierdoor hoef je niet te schakelen met verschillende mediabureaus, maar kun je jouw vraagstuk bij één bureau neerleggen. Hierdoor ben je ook veel flexibeler met je media-inzet. Want soms vraagt een campagne een sterke radiospot, en de andere keer een creatieve social media campagne. One Media heeft als full-service bureau alle specialisten in huis.

Top 10 media typen bij klanten in Alkmaar

Ieder jaar komen er weer nieuwe bereik media bij, zeker op social media gebied gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Onze consultants bekijken of een mediumtype de kritische massa inmiddels bereikt, en hoe kosteneffectief een medium is. Hieronder een top-10 van de meest populaire media bij onze adverteerders.

 1. Direct marketing (offline)
 2. LinkedIn advertising
 3. E-mail marketing
 4. Radioreclame
 5. TV-reclame
 6. Facebook advertising
 7. Influencer marketing
 8. Adverteren in de krant
 9. Billboard reclame
 10. Advertising op lokale sites

Maak een afspraak online of in Alkmaar

Ieder jaar wordt het werk van ons Alkmaarse mediabureau complexer. Maar ook leuker! Leuker, omdat we weer een nieuwe slimme manier hebben gevonden om jou als adverteerder voordelig in de schijnwerpers te zetten in de gewenste doelgroep. Benieuwd naar onze ideeën over media en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op een offerte voor jouw mediaplan.

+ Hoe weet ik of One Media het juiste reclamebureau in Noord-Holland is om mijn bedrijf verder te helpen met marketing?

Wij zijn van mening dat een mediabureau een verlengstuk zou moeten zijn van je eigen bedrijf. Om deze functie als bureau in te kunnen vullen is het van belang dat het klikt. Op basis van teksten op een website is dit misschien moeilijk in te schatten daarom vinden wij het altijd prettig om voordat we tot zaken overgaan eerst kennis te maken. Dit kan telefonisch maar mag ook altijd bij ons op kantoor. 

+ Ik weet niet precies welk kanaal voor mij het beste werkt: Facebook, LinkedIn of Google Ads, is dat een probleem?

Dat is natuurlijk geen enkel probleem, dit is namelijk de reden waarom je overweegt een mediabureau in te schakelen. Aan de hand van je doelgroep en doelstellingen bepalen wij het beste kanaal voor jou en we zijn ook zo eerlijk om bepaalde kanalen af te raden. Uiteindelijk hebben we er allebei baat bij om tot een goed resultaat te komen.

abovo media

Neem contact met ons op over media inkoop, Facebook en LinkedIn, social media, display advertising, Google Ads, performance marketing, sales en elk ander type reclame

One Media is een full service mediabureau Alkmaar. Wij adviseren merken op het gebied van diverse online media en digital advertising, social media marketing, branding. webdesign, influencer marketing, radio, podcast, bloggers, adverteren, SEO (zoekmachine), reclame en buitenreclame, native advertising, display advertising, Pinterest, LinkedIn, Instagram, public engagement. Omnichannel denken zit in onze natuur. Meer weten of een second opinion aanvragen? Mail olivier@onemedia.nl voor strategische vraagstukken of info@onemedia.nl voor meer algemene vragen.

Is het raadzaam om media inkoop uit te besteden aan een mediabureau?

Vaak wel, wij zijn altijd op de van de laatste tarieven en hebben ruime ervaring met het onderhandelen met publishers waardoor we jou ook een gunstig tarief kunnen bieden.

Meer informatie of een gratis offerte?

De specialisten van One Media helpen je graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.